Żona to z mięsa by jedynie pierś z kurczaka jadła, ewentualnie jakąś rybkę. Nic innego jej nie podchodzi, ale biedy nie ma. W końcu kuraka można przyrządzić na sto różnych sposobów
Może trzeba przyprawić?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 mar 2017, 21:50
Żona to z mięsa by jedynie pierś z kurczaka jadła, ewentualnie jakąś rybkę. Nic innego jej nie podchodzi, ale biedy nie ma. W końcu kuraka można przyrządzić na sto różnych sposobów
Może trzeba przyprawić?
Duch

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 mar 2017, 21:53
Tak jak pyta Duch, z przyprawami też nie daje rady?seba82 pisze:Gówno warte.
Mięso nie smakuje ani jak z grilla ani jak smażone na patelni. Mam od 3 lat i prawie 3 lata leży w szafie, po kilku razach zakończył swoją działalność. Wolę ugotować mięso niż pseudo smażyć, zdrowie zdrowiem, ale walory smakowe też są istotne, bo dieta ma być smaczna a nie nijaka i męcząca.
Ja ogólnie za mięsem też nie przepadam, szczególnie za wołowiną, ale drób i ryby bardzo spokoDuch pisze:Żona to z mięsa by jedynie pierś z kurczaka jadła, ewentualnie jakąś rybkę. Nic innego jej nie podchodzi, ale biedy nie ma. W końcu kuraka można przyrządzić na sto różnych sposobów![]()
Może trzeba przyprawić?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 mar 2017, 21:56
Dzięki, nie wiedziałem
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 mar 2017, 22:02
futbolowa pisze:Tak jak pyta Duch, z przyprawami też nie daje rady?seba82 pisze:Gówno warte.
Mięso nie smakuje ani jak z grilla ani jak smażone na patelni. Mam od 3 lat i prawie 3 lata leży w szafie, po kilku razach zakończył swoją działalność. Wolę ugotować mięso niż pseudo smażyć, zdrowie zdrowiem, ale walory smakowe też są istotne, bo dieta ma być smaczna a nie nijaka i męcząca.Ja ogólnie za mięsem też nie przepadam, szczególnie za wołowiną, ale drób i ryby bardzo spokoDuch pisze:Żona to z mięsa by jedynie pierś z kurczaka jadła, ewentualnie jakąś rybkę. Nic innego jej nie podchodzi, ale biedy nie ma. W końcu kuraka można przyrządzić na sto różnych sposobów![]()
Może trzeba przyprawić?
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 mar 2017, 23:25
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2017, 23:48
cloner

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 29 mar 2017, 0:04
No tak, racja
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 mar 2017, 1:09
To masz jeszcze mój:
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 kwie 2017, 23:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 kwie 2017, 23:40
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 kwie 2017, 12:50
Wystarczy, że piłeś np. 2 szklanki Coli czy innego słodkiego napoju (nawet soku) więcej niż wczesniej i to już Ci zrekompensowało kalorie "zyskane" dzięki nie jedzeniu słodyczy. Na masę ciała wpływa tak wiele czynników, że nie można tego utożsamiać z jedną, niewielką zmianą.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio