AC Fiorentina (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Fiorentina w lidze?

1-4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
1
50%
8
0
Brak głosów
9-12
1
50%
Poniżej 12
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 wrz 2005, 16:54

HHeh, zawsze podziwiałem Violę za to, że po degradacji związanej z bankructwem, wróciła do Serie A "za kasę" , oraz bryluje na rynku transferowym :wink:.Drużyna budowana wydaje się, że podobnie jak w stylu Realu, ale jest w tym bardzo dużo rozsądku.Wiadomo, aby mieć drużynę, trzeba mieć dobrego trenera...A kto został w Italii najlepszym, jeszcze nie obsadzonym trenerem ? Cezar :!: Szkoda, że wybrał ofertę Violi, w sumie obiecując już wcześniej to Romie, ale Spalletti to także klasa.A co PRandellego, to człowiek, który potrafi zmotywować, ułożyć i dobrze zgrać zespół.I widać to, bo Viola sympatyczNie zaczęła sezon.2:1 u siebie z Sampą to dobry wynik.Teraz fioletowi jadą do Messyny, gdzie nie będzie wcale łatwo, jakby się to mogło wydawać, ale mimo to są fawortywami.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 02 wrz 2005, 17:24

Szkoda, że środka Fiorentina nie wzmocniła, bo miałaby więkze szanse na miejsce w 4...ale nie jest źle 8) Toni swoje strzeli i będzie dobrze, a swoją drogą ciekawi mnie czego Pazzini wygryzł ze składu Bożinowa czyżby już był tak dobry????? :shock:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 wrz 2005, 17:26

Pazzini wygrał rok temu nagrode za najlepszego piłkarza Włoskiego do lat 21 wiec talent z pewnoscia ma.
Jeden jak i drugi mieli okazje strzelic bramke w meczu z Sampa.
Za kilka lat zapewne razem beda strzaszyc bramkarzy.
Co do lidera moze nim byc rowniez Fiore.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 02 wrz 2005, 17:35

Hunter o tej nagrodzie słyszałem, ale jak to z młodymi bywa niestabliność formy jest... :roll: Po przyjściu Bozinowa wydawało się, że będzie pewniakiem w ataku Fiorentiny, teraz z Tonim. A tu miłe zaskoczenie z Pazzinim. Ja jestem jak najbardziej za żeby Włoch grał..jeśli oczywiśćie udowdoni, że jest lepszy :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 wrz 2005, 17:41

No niech gra kto lepszy :) A Bożinow jednak trochę stracił formę z lecce ale taki młody chłopak to pewnie za kilka meczów się rozegra i będzie ok :) No niby może być Fiore ale jednak jeśli się myśli o pierwszej 4 to ktoś jeszcze by się przydał na środek.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 02 wrz 2005, 17:45

Tak Ajgor właśnie napisałem o tym środku...Myślę, że taki Brocchi to jednak za mało :P
A bożinow to miał poważną kontuzje w poprzednim sezonie...Młody jest rocznik 86 chyba wiec jeszcze sie nagra i mam nadzieje, że znowu będzie w formie

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 wrz 2005, 18:00

No nagra się nagra :D No Brocchi trochę mało on by był dobry jako uzupełnienie w Milanie nie najgorzej grał ale jednak od innych trochę odstawał ale mimo wszystko wartościowy zawodnik tyle że nie na lidera :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 wrz 2005, 15:52

VIOLA po 1 polowie wygrywa 2:0 z Messina!!!
Oto sklad: Fiorentina (4-4-2): Frey - Ujfalusi, Di Loreto, Dainelli, Pancaro - Fiore, Brocchi, Donadel, Jorgensen - Bojinov, Toni.
Ławka: Roccati, Gamberini, Pasqual, Guigou, Pazienza, Montolivo,
Widze ze ten sezon bedzie super!!!
Bramki do Violi zdobyli LUCA TONI oraz BOJINOV czyli duet napastnikow!!!
Cos pieknego 2 mecze i prawdopodobnie 2 zwyciestwa!!!

Niestety juz 2:2 :cry:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 wrz 2005, 18:26

No szkoda Violi bo zasłużyli na zwyciestwo. Ale taka jest piłka i trzeba grać do końca swoje nie oglądając sie na przeciwnika. Messina z kolei pokazała charakter za co chwała im :!: Ale i tak Viola narazie lepiej niz Inter ... :?

Luca Toni znow brameczka i jak tak dalej pójdzie to przepłaci te 10 baniek które Viola za niego dała :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 wrz 2005, 19:51

Luca Toni to jak dla mnie jeden z powazniejszych koandydatow do napadu reprezentacji Włoch. Ostatnio sie bardzo rozstrzelał :wink: Szkoda tylko ze Viola zremisowala z Messina bo juz mialaby na koncie kolejne trzy punkty a to zawsze blizej CL i dalej od spadku :] ale co tam ... tylko jakas tragedia musialaby sie stac zeby Viola nie walzyla w tym sezonie o conajmniej Puchar UEFA :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 wrz 2005, 20:14

Serek za dwa tygodnie goscicie nas (Violke) na SAN SIRO i mam nadzieje ze bedzie w tym meczu tak jak napisales:
Ale i tak Viola narazie lepiej niz Inter ...\
bedzie sie spisywac
LUCA TONI SHOW!!!!!!! bedzie!!!

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 wrz 2005, 20:49

czeher pisze:bedzie sie spisywac
LUCA TONI SHOW!!!!!!! bedzie!!!
Obyś się nie mylił czeher.Twierdzę dokładnie tak samo i mam nadzieję że Valeri co dorzuci jeszcze :) Ale niestety łatwo nie będzie.

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 12 wrz 2005, 11:09

Moim ulubionym klubem jest Manchester City lecz Fiorentinie kibicuje od jakis dwóch sezonów i mam nadzieje ze pokaże w tym roku na ile ich stać. Szkoda że odszedł nakata grał słabo ale był dobra reklamą dla klubu.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 wrz 2005, 11:13

pilka pisze:Moim ulubionym klubem jest Manchester City lecz Fiorentinie kibicuje od jakis dwóch sezonów i mam nadzieje ze pokaże w tym roku na ile ich stać. Szkoda że odszedł nakata grał słabo ale był dobra reklamą dla klubu.
Fajnie a moim Real Madryt i co z tego :P... Toni jest ciekawym zawodnikiem lecz bardziej interesowac mnie będize dyspozycja Waleriego Bożinowa. 19 letniego Bułgara. Kiedyś w piłce noznej był porównywany do Rooneya i nie wypadał tak źle w takim porównaniu..a weźmy pod uwagę, że jest on od niego młodszy o rok... no może niecały (Rooney- 10.1985, Bożinow 01.1986 :p). WYdaje mi się, że ten zawodnik może kiedyś brylować i być taką gwiazdą jak niegdyś Cristo Stoiczkow.
Ogólnie nie interesuje się ligą włoską a fiorentinę zapamiętałem tylko z tego, że keidys interesowała zię Żurawiem ;)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 12 wrz 2005, 19:32

No Bożinow strzelił ostatnio nawet bramkę i może się przełami bo to jego chyba 2 czy 3 gol dopiero w Violi.Tyle że kontuzję miał długo w zeszłym roku. No wcale tak źle nie wypada w porównaniu z Rooneyem. Zobaczymy bo ten rok może być ważny dla niego i dobrze, że gra razem z Tonim bo się może dużo nauczyć przy okazji :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”