Kibice vs pseudokibice

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 02 wrz 2005, 18:08

Emerald pisze:
Marco pisze:Emerald to podaj kluby, ktore są w ruinie dzieki pseudokibicom??
Ha ha ha widze ze kogos ubodlem,
To ty mi wymien piec klubow ktore maja frekwencje na trybunach zblizona do tej z okresu kiedy na mecze chodzily cale rodziny bo nikt sie wtedy nie bal chodzic...
To ty mi wymien kluby, ktore nie sa w ruinie finansowej bo ja moglbym wyliczyc 4.
Emerald pisze:maja swoj udzial w doprowadzaniu ich do finansowej ruiny

jak wyraznie widac tutaj napisalem ze maja swoj udzial jak nie wiesz co to znaczy to sorki, a reszte argumentow masz w poscie powyzej, odpowiedz sobie na pytanie ktory klub z fanatycznymi kibicami poza Legia i WISELKA (na szczescie) ma pozadnego sponsora i kase na normalne funkcjonowanie.
Nikogo nie ubodłes bo nie jestem chuliganem tylko chce sie dowiedziec jakie to kluby popadły do w ruinę dzieki chuliganom.

Co to znaczy okres gdy chodzily cale rodziny?? podaj lata. Dziwne zeby teraz na 15 tysiceczny stadion Wisły przychodziło 30 tysiecy ludzi jak w latach 70-tych, Pogon Szczecin jak miala dobry sezon to co mecz full stadion, to samo Lech, Legia, i wiele innych, o Wiśle nie wspominajc bo na kazdym meczu niemal komplet.

Mowisz o sponsorach?? i myslisz ze chuligani ich odstraszaja??? to kto odstraszył sposnora od Warty Poznań?? bardziej zasluzony klub dla WLKP niz Lech, gdzie jest Zawisza Bydgoszcz, gdzie jest Garbarnia Kraków? gdzie GKS Katowice, gdzie Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk naszczescie 2 ostatnie ekipy wychodzą z marazmu, gdzie jest ŁKS czy te kluby znisczyli chuligani?? NIe te kluby zniszczyli pseudosponsorzy.

Czekam na te kluby ktore zostaly zniszczone przez chuliganów,

Wróć do „Polska”