Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 16 sie 2005, 22:21
wiktor1940
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 17 sie 2005, 9:34
niedość że nie umie poprawnie pisać to jesze pisze w nieopdowiednim temacie dobrze że dostałI znowy poska reprezetacja juniorow przegrala ze niemcami 3:1 no ale jak to niemcy zawsze (oszukujom)
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mar » 28 sie 2005, 15:16
Mar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 28 sie 2005, 15:30
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 01 wrz 2005, 18:53
Jedno jest pewne żaden klub nie ma prawa istnieć gdy nie ma kibiców .alex90 pisze:Takie małe pytanie:
Czy za klub, któremu kibicujecie jesteście w stanie oddać życie? Czy tylko tak mówicie?
Ja nie oddałabym życia, bo klub za przeproszeniem klub gówno se robi z takich osób, przecież nie będą wypisywać na tablicach naszych imion i nazwisk.
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 02 wrz 2005, 0:54
no dla mnie jest wszystko spoko jak na meczu nie ma rozruby ale zalezy co chcemy robic na trybunach, bo ja ogladac mecz i zdzierac gardlo.Kuchar pisze:byłem na meczu Polaków z Węgrami bodajże, no i oczywiście była rozruba. Wszystko spoko,
Mysle ze to walcza nie ma byc traktowane doslownie, jezeli tak to nie mamy o czym gadac.fala pisze:Najbardziej trwale w pamięci fanów zostają Ci , którzy walczą
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 wrz 2005, 8:47
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 02 wrz 2005, 15:10
Ha ha ha widze ze kogos ubodlem,Marco pisze:Emerald to podaj kluby, ktore są w ruinie dzieki pseudokibicom??
Emerald pisze:maja swoj udzial w doprowadzaniu ich do finansowej ruiny
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 wrz 2005, 18:08
Nikogo nie ubodłes bo nie jestem chuliganem tylko chce sie dowiedziec jakie to kluby popadły do w ruinę dzieki chuliganom.Emerald pisze:Ha ha ha widze ze kogos ubodlem,Marco pisze:Emerald to podaj kluby, ktore są w ruinie dzieki pseudokibicom??
To ty mi wymien piec klubow ktore maja frekwencje na trybunach zblizona do tej z okresu kiedy na mecze chodzily cale rodziny bo nikt sie wtedy nie bal chodzic...
To ty mi wymien kluby, ktore nie sa w ruinie finansowej bo ja moglbym wyliczyc 4.Emerald pisze:maja swoj udzial w doprowadzaniu ich do finansowej ruiny
jak wyraznie widac tutaj napisalem ze maja swoj udzial jak nie wiesz co to znaczy to sorki, a reszte argumentow masz w poscie powyzej, odpowiedz sobie na pytanie ktory klub z fanatycznymi kibicami poza Legia i WISELKA (na szczescie) ma pozadnego sponsora i kase na normalne funkcjonowanie.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 02 wrz 2005, 18:43
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 wrz 2005, 18:55
Ale ja w dalszym ciagu czekam na konkrety, tzn. pokaz na przykladzie konkretnego klubu ze chuligani przyczynili sie do tego ze jakis klub zniszczono albo jest dzieki im dzialaniom pomijany przez potenacjalnych sponsorów.Emerald pisze:Dobra widze ze nie pogadamy bo ty nie chcesz zrozumiec ze ja nie pisalem ze pseudokibice niszcza kluby tylko ze pszyczyniaja sie do ich niszczenia...
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 02 wrz 2005, 20:17
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 03 wrz 2005, 1:38
no lepiej bym tego nie ujał. Brawo dla tego Pana.fala pisze:(.....) na podstawie starych mitów i hitów oceniasz sytuacje na stadionach . (......)
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 wrz 2005, 10:03
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 03 wrz 2005, 14:09
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam.fala pisze:Emerald piszesz , że chuligani to całe zło polskiej piłki , to ja odbije i pytam się ciebie jak powinna wyglądać publika na stadionie bez chuliganów .
Ja osobiście wybieram taką sytuację jaka jest obecnie , dlaczego ?
Pikniki pojawiają się na meczach jak klub gra o awans , bądź mistrza .
Rola piknika ogranicza się do skubania słonecznika , krzyknięcia jest gdy padnie bramka , klaśnięcia po ładnej akcji . Piknik po słabym meczu będzie krytykował drużynę , wyzywając ich od dziadów , będzie przeliczał na co mógłby wydać pieniądze zamiast iść na mecz . Piknik nie jeździ na mecze wyjazdowe swojej drużyny , nie dopinguje .
Piknik przed każdym meczem stoi przed wyborem czy iść na mecz , oglądnąć jakiś mecz w knajpie , pójść z dziewczyną do kina , dyskoteki itp.
Jedyny plus piknika to to , że kupuje bilet jeśli się zdecyduje iść na mecz .
Dlaczego wszyscy krytykują tylko chuliganów a nie szukają innych winnych ?
PZPN wprowadził identyfikatory dla chętnych , którzy chcą oglądać mecze swojej drużyny u siebie i na wyjeździe .
PZPN i policja wprowadzili nakaz posiadania monitoringu na stadionach .
Podczas wchodzenia na stadion każdy kibic jest dodatkowo nagrywany i przeszukany przez ochroniarzy , którzy współpracują z policją .
Gdy mecz jest podwyższonego ryzyka wchodzi tryb przyśpieszonego karania .
Karani za chuligaństwo mają dozór policyjny podczas meczu .
Zadaj sobie pytanie kim jesteś i wybierz się w końcu na mecz , a nie siedzisz tylko przed kompem , tv i na podstawie starych mitów i hitów oceniasz sytuacje na stadionach . Jeśli dalej będziesz trząsł portkami to bierz trąbkę i jedź na Małysza .
Obserwator
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio