14 Prymufcb - kapitalne tło .. nic dodać , nic ująć
13 Pasztet - ogromny postęp , udał ci sie Henryk , szkoda że tło podchodzi pod zieleń a nie pod czerwień..
12 Smitu - nooo prosze , tylko zastanawia mnie czemu ty ciągle błądzisz przy tych stadionach , lewa strona robinho jest naprawde fajna , staranna praca
11 Dosmen - bardzo fajny , tylko troche blady.. małe nasycenie kolorków , ale rozumiem że o to ci chodziło..
10 Wazi - kolorystycznie jest ok , szkoda że to już twój drugi sig z tym samym zdjęciem , już mi zbrzydł ten Bastian
9 RoRo - mam strasznie wypalony monitor , więc zbyt duzo tego tła nie widze , ale chyba żeś sie nad nim napracował
8 ZicoFCI - fiolet , róż , czerwień , co to ma do barw interu.. chyba że ja o czymś nie wiem.. no ale widać że do czołówki sigmakerów należysz , choć ten ci nie wyszedł.. ps. używasz Adobe czy Gimpa że takie zywe ci wychodza te graficzki?
7 Fetko - punkt 2 - Ogromny postęp w porównaniu do poprzednich dzieł , jest ok , tylko troche popracuj nad [opacity(krycie)] przezroczystością
6 DuDu - strasznie blada praca , zrobiłeś z twardziela - ciote
5 Gomez Pomysł dobry , gorzej z wykonaniem , w przeciwieństwie do poprzednika , jak dla mnie za kolorowy
4 BartekTS - ta czcionka nino a do tego jej obramowanie rzuca sie w oczy i odstrasza..
3 Bobi - paski wyszły z mody ale jest ok.. troszke banalny , ale nie jest źle
2 Tomi - robiłeś świetne poprzednie prace, a ta w ogole nie przypadła mi do gustu
1 Bonso - trening czyni mistrza , mimo mojej sympati do ciebie wyżej w rankingu patrząc na prace reszty umieścić twojego siga nie moge , nie podoba mi sie ta praca wygląda ona jak łysy z włosami , choć bardziej jest łysa