Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 wrz 2005, 16:26

z Austrią będzie naprawdę ciężko, ale liczę na zwycięstwo. Nie musi to być jakieś 3:0...wystarczy mi skromne 1:0. Mam nadzieje, że Smolarek zagra i przekona do siebie Janasa. Ciekaw jestem gry Rasiaka(o ile zagra :roll: )Może pod wpływem transferu do Tottenham'u będzie grał jak " na szkrzydłach".

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 03 wrz 2005, 16:35

lub będzie zbyt ucieszony i jesli zagra to zagra cienko:) tak samo Franek i Kosa..

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 16:58

Wlasnie ogladam mecz WALIA - ANGLIA mecz momentami ciekawy, poczatek troche ospaly ale remis 0:0 po 1 polowie.
O druzynach mozna powiedziec tyle iz dobrze dysponowani sa bramkarze,
robinson wspaniala parada wybronil strzal hartsona z glowki i byl to bodajze jedyny celny strzal na bramke walijczykow, anglia tez miala swoje sytuacje, jednak rooney sam na sam nie zdalal pokonac walijskiego bramkarza!!! rowniez jest dobrze dysponowany, troche gubia sie walijczycy gdy anglicy zagraja z klepki po takich zagraniach minimalne przestrzelili lampard cole
Czyli nie jest zle!!! oby tak zostalo :wink:
HARTSON niezle tam kosi obroncow!!

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 wrz 2005, 17:22

Oby Polska wygrała ja stawiam na wynik 3:0 :) Jakbyśmy awansowali to by było coś :) po nie udanych eliminacjach do ME 2004 teraz muszą zagrac na tej najważniejszej imprezie na świecie .

Oby na tego hama Kahaber cośtam stadion gwizdał ham i tyle . I żeby Ledwoń nie zagrałw tym meczu bo czerwona kartka dla niego pewna :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 wrz 2005, 17:59

Polsko :!: Janas podał skład :!:

Artur Boruc - Marcin Baszczyński, Tomasz Kłos, Jacek Bąk, Tomasz Rząsa - Euzebiusz Smolarek, Radosław Sobolewski, Mirosław Szymkowiak, Kamil Kosowski - Grzegorz Rasiak, Maciej Żurawski.

Mówie nie dwóm wyborom Janasa. Po pierwsze K.Kosowski. Chlopak jest bez formy co widać gołym okiem jednak widac nasz selekcjoner nie chce ryzykowac Gorawskim na prawej , a Ebim na lewej stronie. Po drugie G.Rasiak. Owszem ostatni transfer to powód do dumy dla Polski i dla Grzegorza , ale czy warto ściągać najlepszego strzelca tych eliminacji czyli Frankowskiego :?: Nie wiem , ale być może Janas zdecydował sie na taki ruch gdyż Franek może nie byc w najlepszej formie psychicznej. Jednak to kadra , a nie klub więc chyba Tomek powinien skupic sie na najbliższych dwóch meczach. Ale jeszcze raz powtarzam nie ma mnie na obozie więc nie wiem co tam się dzieje. Cóż trzeba zaufać szczęsliwemu jak dotąd nosowi Janasa i liczyć 3 pkt.

Ps. Anglicy wygrywaja z Walią

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 wrz 2005, 18:08

zgadzam się z tym co powiedziałeś serek408. Ale muszę przyznać, że wiedziałem(domyślałem się), że Janas nie wstawi Franka. Janosik dla mnie to czekał tylko na pretekst, żeby Tomka nie wstawić, a przenosiny do innego klubu(czyt. teoretyczny brak treningu) sprawiły, że mógł on wstawić Grzesia do ataku. Co do kosy to hmmm może nie raz warto takiego zawodnika trzymać na boisku żeby zagrał jedną dobrą piłkę? (patrz Anglia - Polska)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 18:26

ja też wiedziałem ze Janas wstaiw do pierwszego Rasiaka, no moze coś Rasiak pokaze bo teraz jest w formie,
ale Kosowski to tak na dokladnie,
a za co ?????????? przeciez tam moze grać Mila

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 18:35

Ja sadze ze to bardzo zly pomysl!!! Wstawic Rasiaka za Franka!!!
Zaloze sie ze ta kloda znowu w meczu o pkt nie dotknie pilki lub ani razu dobrze nie zagra pilki!!!

A nie mamy teraz prawdziwego snajpera!!! bo jak Zuraw weznie sie za rozgrywanie pilki jak przewaznie to robi to kto bedzie wykaczal!!! chyba nie Rasialdo????!!!!!!!!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 18:45

za obraze Rasiaka dostajesz WP.

A pozatym to bardziej wadzi mi Kosowski na lewej pomocy bo nie grał ostatnio.
idealnie tam pasował Mila,
Na szceście bedzie grała na parwej Smolarek a nie Gorawski

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 03 wrz 2005, 18:50

czeher pisze:Ja sadze ze to bardzo zly pomysl!!! Wstawic Rasiaka za Franka!!!
Zaloze sie ze ta kloda znowu w meczu o pkt nie dotknie pilki lub ani razu dobrze nie zagra pilki!!!

A nie mamy teraz prawdziwego snajpera!!! bo jak Zuraw weznie sie za rozgrywanie pilki jak przewaznie to robi to kto bedzie wykaczal!!! chyba nie Rasialdo????!!!!!!!!
To uwazasz ze szefowie Tottenhamu kupili kłode ?? ale pewnie Ty jestes mądrzejszy od ludzi z londynskiego klubu odpowiedzialnych za transfery ...... ale zobacz sobie moze bramki z ostatniego meczu z Izraelem jak "kłoda" strzelała bramki ..... Janas dobrze postąpił bo Franek jest troche zakrecony w ostatnich dniach, najpierw miało byc Levante teraz odszedł do Elche w takiej sytuacji lepiej bedzie jak wejdzie w roli dżokera i pokaze sie z takiej strony jak w meczu z Austriakami w Wiedniu bo do pierwszej jedynastki to on w obecnej sytuacji sie nie łapie.

niezbyt dobrze sie nam mecze układają Anglia wygrała :/ Szwecja prowadzi z Bułgarami :/ .....szkoda bo po pierwszej połowie myslałem ze Bułgarzy ukradną 2 pkt Szwedom :(

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 03 wrz 2005, 18:50

pippen pisze:Na szceście bedzie grała na parwej Smolarek a nie Gorawski

co masz do Gorawiaka. dobry chlopak jest, ostatnio w meczu z dynamem jezdzil z dynamowcami jak chcial przy jednej bramie mial asyste a przy drugiej rozpoczol akcje. wogole to sa podobni do siebie ze smolarkiem. A mi sie wydaje ze na lewa pomoc pasuje lepiej kosa niz mila (ciagle sie bedzie przewracal i jest mniej dynamiczny)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 18:51

Bezsensu !!! ale spoko niech Ci bedzie pippen

No Kosa tez mi tam nie lezy!!! Mila pewnie by sie lepiej prezentowal wkoncu zna pilke austracka!!! ale pewnie wejdzie w 2polowie tak jak Franek wejdzie za PANA R na poczatku 2 polowy lub wczesniej!!!!!
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 18:54 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 18:52

Mila mniej dynamiczny od Kosy ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
ale dajesz czadu, przeciez Kosa to statysta ::D
a co do Growaskiego jest okej, ale SMolarek jest lepszy.
pozatym nijak sie nie da zestawić Rosyjskiej Ligi z Niemiecką.
Janas czasem llubi zaszaleć ze skąłdem by potem z pokorą wstawiać tych któryz graja dobrze

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 18:53

i Powiedz mi nowok jakie te bramki strzelil wepchal pilke do siatki albo dolozyl ta glowe swoja a to nie byly mecze o pkt, on jeszcze nic wielkiego ani nie pokazal ani nie zrobil dla POLSKI a dzieki frankowi wygralismy pare meczow!!!!
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 18:57 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 18:56

ta k podejrzewam że Kosa zejdzie na pocżatku drugeij połowy ,. bo nie jest przygotowany dobrze
Kosa na kadre bedzie dobry jak pogra w klubie kilka meczów z rzędu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”