Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 maja 2017, 13:27
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 maja 2017, 13:28
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 03 maja 2017, 13:34
To może coś innego. Gole w 1/4, 1/2 i finałach LM
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 maja 2017, 13:38
no bardzo, a nadal to robisz. musisz przestać;) miło , że mam stalkera na forum xD
czekam aż Mbappe strzeli dziś 3 gole ze spalonego a w rewanzu Lemar 2 gole po faulach na obrońcy juve.Co do Ronaldo to i tak kazdy bedzie pamietal, ze strzelil poki co 8 bramek Bayernowi i Atletico a nie jak je strzelil. Tylko to sie liczy.
League
Carbon
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 maja 2017, 14:04
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 maja 2017, 14:06
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 maja 2017, 14:09
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 maja 2017, 14:11
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 maja 2017, 14:12
Piszesz do niego o szkolnictwie, a sam uzywasz tego samego slowa w jednym zdaniu. Wyborne.League pisze:no bardzo, a nadal to robisz. musisz przestać;) miło , że mam stalkera na forum xD
szkoda że nie cytujesz do innych cytatów no ale obalałoby to twoje teorie;) po raz kolejny utwierdzasz mnie w przekonaniu szkolnictwo w tym kraju jest na niskim poziomie bo jak taka osoba jak ty może dostać stypendium to naprawdę poziom jest strasznie niski.czekam aż Mbappe strzeli dziś 3 gole ze spalonego a w rewanzu Lemar 2 gole po faulach na obrońcy juve.Co do Ronaldo to i tak kazdy bedzie pamietal, ze strzelil poki co 8 bramek Bayernowi i Atletico a nie jak je strzelil. Tylko to sie liczy.
Świat będzie pamiętał Mbappe bijącego Juve a nie jak bił Juve
ozob
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 maja 2017, 14:25
Oficjalnie do protokołu jest zapisana jako prawidłowa, my, kibice, możemy tylko gdybać, czy powinna być uznana.
Ale co to zmienia, kiedy statystyka goli pozostaje? Czy ktoś Pelemu wypomina po latach gole zdobyte po spalonych czy tam faulach?
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 maja 2017, 14:29
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 03 maja 2017, 14:33
Generalnie cały post to XD Poniżej interpretacja:Carbon pisze: To teraz postaw się w sytuacji liniowego, który stoi 5 metrów za linią, na której powinien stać. On przy okazji nie ma zdjęć ani powtórek. Z gry nie wyglądało to na spalonego.
Co do pierwszej sytuacji, to o niej zapomniałem, tu spalony był. Nie zmienia to sytuacji, że śmiesznie się patrzy na fanów Barcelony wypominających gole ze spalonego. Czekam na ranking goli odliczających te ze spalonych.
szefu91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio