no z tym sie niezgodze. Radomski, gral tek jak mial grac i co w tym momencie najwazniejsze wybil w ostatniejsekundzie pilke z lini bramkowej.frik23 pisze: a po Radomskim widac ze w przeciwienstwie do Rasiaka nie wyjeli mu drewna z nogi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 wrz 2005, 0:23
no z tym sie niezgodze. Radomski, gral tek jak mial grac i co w tym momencie najwazniejsze wybil w ostatniejsekundzie pilke z lini bramkowej.frik23 pisze: a po Radomskim widac ze w przeciwienstwie do Rasiaka nie wyjeli mu drewna z nogi
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 0:23
jakby Frankowski nie był "taki dobry" to byśmy nie mieli 21 pkt na koncie i nie mielibyśmy 2 miejsca pewnego.cloner pisze:w sumie logicznie myslac - jakby Frankowski byl taki dobry
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 04 wrz 2005, 0:24
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2005, 0:24
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vet3ran » 04 wrz 2005, 0:35
vet3ran
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 04 wrz 2005, 0:43
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 0:53
Emerald pisze:Radomski, gral tek jak mial grac i co w tym momencie najwazniejsze wybil w ostatniejsekundzie pilke z lini bramkowej.
Na takie roztrzygniecie licze, ale w glebi duszy go nie chce. Powod? Wtedy janosiki beda myslec ze juz po eliminacjach a z Anglia mozna przegrac. A chyba lepiej byloby gdyby zagrali na pelnych obrotach i zaskoczyli pilkarski swiat, pokonali Anglikow, bedacych w slabej formie. Dokonali by historycznego wyczynu i na taki licze.fieldy pisze:bo może już w środę przypieczętuje nasz awans na MŚ
Nie ma to jak spieprzyc dyskusje.mawik pisze:A ja na lewą obrone wystawiłbym Dariusza Dudkę. Chłopak miał wiele złych chwil w swoim życiu..ale wydaje mi sie że wychodzi na prostą i może być podstawowym zawodnikiem reprezentacji. Trzeba by było go ogrywac już. Uwazam że poradziłby sobie w meczach z Walią i Anglią a następnie w sparingach i na MŚ 2006(o ile awansujemy-w co z całego serca wierze) grałby jak z nut
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 wrz 2005, 1:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 04 wrz 2005, 1:20
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 9:06
Na jego plusy to jeszcze raz powtarzam gra glowa i chyba zastawianie pilki cialem
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 wrz 2005, 9:37
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 11:43
bagg pisze: 3/4 piłek lecących na głowę Rasiaka lub na Rasiaka to były straty
bagg pisze:dobra Grzesiu zagrał "wspaniały" mecz
bagg pisze:Chłopak był wszędzie miał udział przy obe pierwszych bramkach. Dla mnie to teraz pewniak na prawej stronie
serek408 pisze:Na szczęście Janas znów ma szczęście i 3 pkt są najważniejsze.
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 wrz 2005, 12:09
Tak samo twierdzilem i tez na szczescie sie pomylilemserek408 pisze: Mówiłem , że Kosowski może byc zbędny i Janas powinien postawić na Gorawskiego. Na szczęście się myliłem
Jak zreszta cala druzyna. Bo nie bylo zawodnika, ktory by sie jakos szczegolnie wyroznil. Smolarek - owszem bramke strzelil za co mu chwala, ale tez nie bylo tych jego charakterystycznych rajdow prawa strona. raz goscia kiwnal, wycieli go i... dostal zolta kartkeserek408 pisze:Grzesiu owszem miał kilka udanych zagrań (w tym bardzo ważne przy drugiej bramce) , ale nic wielkiego nie pokazalł
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 04 wrz 2005, 12:13
beku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 wrz 2005, 14:07
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio