Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 maja 2017, 23:34
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 maja 2017, 23:57
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2017, 12:38
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 maja 2017, 13:35
wolę ich illegal screensy niż lebronka biegającego do sedziów plakać po każdej akcji, w ktorej ktoś go dotknie, chociaż miał juz kilka razy akcje, ze odstawial swój teatr kiedy żadnego kontaktu nie było
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 maja 2017, 13:47
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 maja 2017, 13:59
kałaj się nie zna, carbon wie lepiej
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abyss » 15 maja 2017, 14:08
Abyss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 maja 2017, 14:13
podpbnie jest z wszystkimi błedami przeciwko tym druzynom - jak barca/real/juve dostanie karnego z dupy to cały internet wścieku dostaje, jak barca/real/juve nie dostanie w meczu dwóch naleznych im karnych to wszyscy dupa cicho
z tego co kojarzę nba sama analizuje ostatnie 5 minut meczu pod kątem decyzji sędziowskich i potem wrzuca gdzieś z tego raport, ale teraz nie chce mi sie szukać gdzie, na bank to na twitterze widziałem parę razyAbyss pisze: W temacie sędziowania (nie tylko NBA, również piłka nożna) marzy mi się jakaś grupa zapaleńców, która byłaby w stanie szczegółowo analizować akcję po akcji, mecz po meczu, każdego zespołu danych rozgrywek. Oczywiście bez jakiegokolwiek wpływu na rozgrywki, tylko po to, aby kibice/sympatycy mogli zobaczyć mnogość i regularność błędów w każdą stronę i przestać pierdolić kocopały o wspieraniu konkretnych ekip.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abyss » 15 maja 2017, 14:25
Doskonale o tym wiem, zapomniałem dodać, że to działa w różne strony.
L2M to raporty z ostatnich dwóch minut, dostępne na stronie NBA: http://official.nba.com/
Abyss

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 maja 2017, 14:29
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 15 maja 2017, 14:47
Nie widziałeś jak wczoraj Warriors pluli się do sędziego o byle co?
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 maja 2017, 15:04
nie, jeszcze nie widziałem meczu. może po prostu nauczyli się od lebrona, który swoje placze uskutecznia odkad pamietam w każdym meczu, który ogladałem?
to kałaj ma naturę gołąbka czy jest klamczuchem, zdecyduj się? uważasz, że jeśli mający naturę gołąbka kałaj uważał, ze było to brudne zagranie, to zataiłby to zamiast zwrócic na to uwage, zeby inni zawodnicy nie łapali kontuzji przez takie akcje?
rekinho
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 maja 2017, 15:38
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abyss » 15 maja 2017, 16:15
Abyss
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio