Już przestań pierdolić. Większość "ekspertów" piłkarskich, bukmacherów typowała Inter jako jedną z drużyn, która skończy sezon na miejscach 2 - 4. Podzielali takie zapatrywanie także znacznie bardziej kompetentni od ciebie bywalcy tego forum i nie mam na myśli kibiców Interu, bowiem tym można zarzucić brak obiektywizmu. Takie prognozy znajdowały silne uzasadnienie w dobrych (na papierze) transferach, a także w postawie Interu w poprzednim sezonie. Do momentu zwolnienia Manciniego oraz popisów FdB brak było podstaw do podważania siły tego klubu i ty także tego z pewnością nie robiłeś, choć kto Ciebie tam wie patrząc przez pryzmat radosnej twórczości. Co do porównań z Juventusem to nie porównywałem obu klubów, jedynie wskazywałem że jest to klub który kadrowo mógłby konkurować o miejsca w czołówce. Niemniej jednak twoje wynurzenia ponownie można określić jako rozmyślania nad sedesem. Drużyna jest rozbita, wszyscy grają fatalnie. Nie oznacza to, że nie są to wartościowi zawodnicy, którzy z miejsca zostaliby zepchnięci do rezerw Juventusu. Wręcz przeciwnie w dobrej drużynie, tj. takiej w której atmosfera pracy jest dobra, obowiązuje odpowiedni etos oraz hierarchia z pewnością tacy zawodnicy jak Icardi, Candreva, Perisic, Miranda, czy nawet Kondogbia, Murillo, Brozovic pokazywaliby pełnie swoich możliwości. Nie uważam aby pierwsze czwórka byłaby pozbawiona szans na wywalczenie pierwszego składu w Juventusie.zapomniałeś wspomnieć o finale ligi mistrzów