bagg pisze:Salgado?
Jakby nie patrzec to jeden z najlepszych obroncow (prawych) na swiecie. A skoro tak nie uwazasz to albo nie lubisz Realu, albo nie znasz sie na pilce, ale nie widziales go zbyt czesto w akcji.
bagg pisze:Roberto Carlos to też już nie ta sama klasa
No zgadza sie bo stanowi klase sama w sobie, jak na swoj wiek.
Jakiego marcaNiggaz pisze:że do marca będziecie liderami
Szczerze to ja sie nie zdziwilem, kupili go za duzo wiec moze za duzo chca go sprzedac, a skoro ma dlugi kontrakt to za duzo beda mogli go oddac.Niggaz pisze:To mnie naprawdę zaskoczyło. Bardzo dużo czasu chociaż chłopak jest jeszcze młody.
A teraz sie wypowiem w sprawie Ramosa.
Jest bardzo szczesliwy z tego transferu i jak na Pereza uwazam ze wcale nie przeplacil. Kupil obronce mlodego, grajacego na wysokim poziomie i perspektywicznego, poza tym zakupil pierwszego hiszpana za swojej kadencji.
Dodatkowo cieszy przebudowa konstelacji zwanej Galacticos. Jedna gwiazda zbladla i opuscila swiatynia, inne jeszcze sie trzymaj, co prawda na cienkiej nitce ale jednak. A pan i wladca zbioru gwiazd zmienil troche orbite swoich transferowych zainteresowan i wrescie po dlugich oczekiwaniach socios zmienil i w duzym stopniu odmlodzil swoich podopiecznych. Cicinho, Ramos, Robinho serce sie kraje jak slysze te nazwiska, pilkarze ktorzy beda stanowic przyszlosc pilki teraz rowniez beda stanowic przyszlosc wielkiego Realu. Oby teraz jak w 2002 roku po transferze Zizou nastapil zwycieski bialy marsz po Champions League.
Tyle na razie bo ide juz spac, jutro na 6 do roboty, a szkoda, poniewaz wena mnie zalapala