Miał, czy też nie. Jakie to ma znaczenie patrząc przez pryzmat partykularnych interesów klubów ?Miał. Z tego co wiem dawno uspokoił swoje negatywne emocje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 maja 2017, 20:03
Miał, czy też nie. Jakie to ma znaczenie patrząc przez pryzmat partykularnych interesów klubów ?Miał. Z tego co wiem dawno uspokoił swoje negatywne emocje
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 maja 2017, 20:07
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2017, 20:09
A do czego to odnosisz? Do ogółu czy do Realu i Interu? Bo jeśli do tego pierwszego to partykularyzm jest istotą znaną i powszechną bo każdy dba o własny tyłek. Chcecie Pepe czy też nie chcecie to Real opchnie go gdzie indziej. Jeśli jednak piszesz o tym drugim to nie do końca rozumiem
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 maja 2017, 20:10

coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 maja 2017, 20:21
Chodzi o to, że kluby powinny podejmować decyzje wyłącznie w oparciu o kryterium własnego interesu, a nie np. to że jakiś zawodnik jest niepopularny w innym regionie i ma przypiętą łatkę brutala.A do czego to odnosisz? Do ogółu czy do Realu i Interu? Bo jeśli do tego pierwszego to partykularyzm jest istotą znaną i powszechną bo każdy dba o własny tyłek. Chcecie Pepe czy też nie chcecie to Real opchnie go gdzie indziej. Jeśli jednak piszesz o tym drugim to nie do końca rozumiem
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2017, 20:29
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2017, 20:33
A z tym się zgadzam jednak to nie do mnie powinieneś uderzać bo ja tylko podpowiedziałem, że nie ma co Pepe wypominać błędów z przeszłości skoro od dawna ich nie powtarza. W tym przypadku myślę, że w większości przypadków kluby nie biorą tego pod uwagę tylko patrzą przez pryzmat czysto piłkarskiMarcinW pisze:Chodzi o to, że kluby powinny podejmować decyzje wyłącznie w oparciu o kryterium własnego interesu, a nie np. to że jakiś zawodnik jest niepopularny w innym regionie i ma przypiętą łatkę brutala.A do czego to odnosisz? Do ogółu czy do Realu i Interu? Bo jeśli do tego pierwszego to partykularyzm jest istotą znaną i powszechną bo każdy dba o własny tyłek. Chcecie Pepe czy też nie chcecie to Real opchnie go gdzie indziej. Jeśli jednak piszesz o tym drugim to nie do końca rozumiem
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 maja 2017, 20:35
Chciałem odnieść się do słów Rekinho, ale zmieniłem zdanie, bo dyskusja z tym panem mija się z celem.A z tym się zgadzam jednak to nie do mnie powinieneś uderzać bo ja tylko podpowiedziałem, że nie ma co Pepe wypominać błędów z przeszłości skoro od dawna ich nie powtarza. W tym przypadku myślę, że w większości przypadków kluby nie biorą tego pod uwagę tylko patrzą przez pryzmat czysto piłkarski
W większości klubów może i tak ale w przypadku Interu kryteria doboru zawodników są rozmyte i niezrozumiałe.W tym przypadku myślę, że w większości przypadków kluby nie biorą tego pod uwagę tylko patrzą przez pryzmat czysto piłkarski
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 maja 2017, 20:40
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:02
Vampeta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2017, 21:13
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=1133047#p1133047
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:16
Ja nie przepadam za Brazylijczykiem, bo wielokrotnie grał piach, głownie też przez to, że wystawiano go pozycji na której nie mógł pokazać pełni swoich umiejętności. Gdy zastępuje Icardiego jako środkowy napastnik radzi sobie bardzo fajnie i nabieram do niego szacunku.cloner pisze: Pisałem niedawno, że zostawiłbym Edera. Dziś facet potwierdza, że przyda się w przyszłym sezonie.
Vampeta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 maja 2017, 21:29
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 maja 2017, 21:35
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 maja 2017, 21:37
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio