Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 01 cze 2017, 19:13
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 cze 2017, 21:46
A ja właśnie pragnę zapisać się na studia
futbolowa
Abyss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2017, 22:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 cze 2017, 22:59
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 cze 2017, 23:37
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 cze 2017, 0:01
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 cze 2017, 0:13
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 cze 2017, 0:21
Problem jest taki, że nie mam tego czasu. Firma + wydawnictwo + blog + Zośka - mordercze kombo. A sytuacja fajna, bo na moim wydziale otworzono Instytut Zarządzania i Marketingu i mogłabym zrobić jakiś kierunek związany z pracą, np. "zarządzanie przedsiębiorstwem" albo "przedsiębiorczość i rozwój własnego przedsiębiorstwa". Może za rok się uda, jak młoda pójdzie do przedszkola.
Dzięki! Dla mnie to bardzo ważny temat - rzygam już tym ciągłym parciem na to, by czasem nie kupić dziecku zabawki, bo "czas", pieprzony towar luksusowy, jest ważniejszy.
Trochę żal tego upadającego ducha.Magnum pisze: Chodzę po Lwowie a tu słyszę jakieś megafony i kij wie co. Ide a tam ta nacjololo swolocz ze swobody. Krzyczą te swoje bzdety i śpiewają sława ukraini itp. No [ch**] myślę se wejdę po środek nich posłucham. Pokryczeli pomachali flagami i sie rozeszli. No i w sumie niewiele z tego bylo.
A lwy dalej w skrzyniach. Skandal.
Reportaż ze lwowa magnuma max kulawego.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 cze 2017, 8:13
Choćby tak, że gdyby nie było w PL komunistów to Warszawa miałaby metro jakieś 50 lat wcześniej. Jeden z wielu przykładów.Chciałbym zobaczyć jakby wyglądała w tej chwili Polska, gdyby nie pieniądze i wpływy tej "komunistycznej unii".
Bienias
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 cze 2017, 8:37
futbolowa pisze:Problem jest taki, że nie mam tego czasu. Firma + wydawnictwo + blog + Zośka - mordercze kombo. A sytuacja fajna, bo na moim wydziale otworzono Instytut Zarządzania i Marketingu i mogłabym zrobić jakiś kierunek związany z pracą, np. "zarządzanie przedsiębiorstwem" albo "przedsiębiorczość i rozwój własnego przedsiębiorstwa". Może za rok się uda, jak młoda pójdzie do przedszkola.Dzięki! Dla mnie to bardzo ważny temat - rzygam już tym ciągłym parciem na to, by czasem nie kupić dziecku zabawki, bo "czas", pieprzony towar luksusowy, jest ważniejszy.
Co do dokumentów - właściwie to akurat wolałabym robić sama, bardzo podoba mi się panel wfirma - wystawianie faktur, wklepywanie wydatków, wyliczanie kilometrówki itd. Jednak w momencie, w którym wyliczyło mi 0 zł w podatku dochodowym i wygenerowało druk VAT naprawdę myślałam, że zejdę ze stresu. Tak, jakbym bała się, że coś się nie uda, coś będzie źle, coś zostało źle wyliczone. Moje typowa paranoja, która ujawnia się np. w sklepach, w których boję się przechodzić przez bramki
Trochę żal tego upadającego ducha.Magnum pisze: Chodzę po Lwowie a tu słyszę jakieś megafony i kij wie co. Ide a tam ta nacjololo swolocz ze swobody. Krzyczą te swoje bzdety i śpiewają sława ukraini itp. No [ch**] myślę se wejdę po środek nich posłucham. Pokryczeli pomachali flagami i sie rozeszli. No i w sumie niewiele z tego bylo.
A lwy dalej w skrzyniach. Skandal.
Reportaż ze lwowa magnuma max kulawego.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 cze 2017, 9:00
Co ma wspólnego Unia Europejska z okresem PRL i zależnością od komunistów?
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 cze 2017, 9:14
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 cze 2017, 9:38
A wiesz, że masz nick jak pewien wrestler TNA?
Carbon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio