Jose Mourinho - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 09 sie 2005, 10:07

loooooool!! Mourinho cfaniak mowil ze nie chce Ronaldinho, bo wiedzial ze go nie dostanie!! LOOOOL. nie gadaj takich pierdol ze on by go nie chcial, napewno Ronaldinho nie jest rozkapryszony, ten czlowiek cieszy sie gra w pilke, nie powiem ze sie nie licza dla niego pieniadze bo napewno tak nie jest ;) a Essien teraz jak Obi Mikel, zapachnialy mu pieniazki to kocha Chelseaod samego urodzenia, bueheheh, zalosne :/

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 sie 2005, 10:30

Mzona powiedziec ze i Essien i Robinho cofaja sie do takich rozwiazan do jakich sie cofneli zeby na sile opuscic swoje kluby. Essien juz wogole jest zdeterminowany, ale to mzoe dlatego, ze transfer byl ustalony ale cos go anulowalo a Essien zaczal szalec, nie wiem jak to bylo :]

Chyba Mikela ostatnio do rezerw wywalili za zachowanie wiec jednak mozna uwazac go za kaprysnego zawodnika :)

Czy ja napisalem ze Ronaldinho nie cieszy sie gra w pilke ?? Przeciez ona mu wypelnia zycie. Poza boiskiem moze poznalbyc jego prawdziwe oblicze
:lol:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:52

RoRo pisze:Czy ja napisalem ze Ronaldinho nie cieszy sie gra w pilke ?? Przeciez ona mu wypelnia zycie. Poza boiskiem moze poznalbyc jego prawdziwe oblicze

Ale o co ci chodzi ??? Ze lubi nocną zabawe i w Paryżu wypowidały się kelnerki że ma najdłuższego wsród piłkarzy :lol: To prawda chłopak jak był młodszy balował ale to dlatego że na równi z piłka lubi sabe i muzyke. Teraz tez troche się bawi ale już nie tak jak kiedyś. A tak to poza boiskeim normalny człowiek , bierze udział w akcjach charytatywnych itp. Ja osobisicie nie ma się do czego przyczepić.

Awatar użytkownika
greg_01
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: greg_01 » 05 wrz 2005, 7:17

Przepraszam za moje zachowanie i chcialbym przeprosic Jose Mourinho chociaz wiem ze on mnie nie slyszy ale mowie mu wielkie PRZEPRASZAM :( :( :( :( :(

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 wrz 2005, 17:40

Co do Jose Mourinho to pomimo, że go nie lubię muszę przyznać że jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) trenerem na świecie. Nie pasuje mi, że jest strasznie zarozumiały, ale wydaje mi się, że nie jest to jego cecha charakteru tylko poza którą przybiera żeby wyprowadzić rywala z równowagi lub sprowokować go. Taki ma facet styl i trudno...
Jose jest profesjonalistą w każdym calu, potrafi bezbłędnie rozpracować drużynę przeciwnika pod względem taktycznym i samemu obrać najwłaściwszą taktykę na danego rywala Chelsea.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 09 lis 2005, 18:21

Obrazek
co myślicie o tym sporze?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 18:37

Mort dobre :!: :lol: Ostatnio po mecz Jose pocieszał Terrego :) Nawet nie wiem czy to nie z tego spoktanie :roll: Wenger chyba wykrakał im ten "kryzys" :wink: tyle mówił ze w końcu się potwierdza.

Po mecz z MU Mourinho zachowyła sie jak zawsze. Podziekował wszytskim nie zszedł odrazu do szatni a został na murawie. Nie podpalił się mimo że nie przegrał o 40 meczów. :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2005, 19:47

dobre zdjęcie, ideanie obrazuje teze wygłoszoną przez Mourinho, jakoby Wenger był pdglądaczem. Chodzi mu o to, że Arsene podpatruje Chelsea, coś nawet mówił o tym, że Webger kocha Chelsea i chciałby pracowac w tym klubie - niektóre teksty Mourinho sa naprawdę zabawne :lol:

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 09 lis 2005, 22:00

ten trener ma największy łeb do futbolu ale za duży z niego cfaniaczek :? w Chelsea lubię tylko Terry'ego i Lamparda :wink:

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 lis 2005, 12:31

a mnie ciekawi ze kibice chelsea milczą...

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 10 lis 2005, 12:44

Mort pisze:a mnie ciekawi ze kibice chelsea milczą..

A co mam plakac ze dales takie zdjecie. Podniecilo Cie to chlopczyku. Bo ja nato leje. Poco mam sie denerwowac. Po twoim zachowaniu widac ile masz lat i poco tu jestes.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 lis 2005, 13:08

dokładnie strasznie sie podniecilem chyba zaraz skonam. a jesli chodzi wiek to z mojego doswiadczenia śmiem twierdzić że jestem od Ciebie starszy. a poza tym... lejesz na swojego trenera? to nie za fajnie. ja na Wengera raczej nie leje. jesli mialbys sie nie denerwowac to po co kibicujesz? o ile wogole to robisz.

a jesli chodzi o moje zdanie o jose. bardzo dobry trener, jego zyciem jest trenowanie. ale czesto zachowuje sie jak pajzano. czasem swoimi wypowiedziami osmiesza nie tylko siebie ale i caly klub. nie wiem moze juz mu ta sława uderzyła do głowy.

wozniaklukas

------------------------

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozniaklukas » 14 lis 2005, 16:46

Nigdy nie lubiałem KOLESIA!!!!!!!!!!!!!! i nie będe go lubieć.........wogóle jaki z niego Cwaniak.........myśli żę musi wszystko uda ..!!!!!!!!!!!!!!

Arsenal is THE BEST!!!!!!!!!!!!

Pa.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 03 sty 2006, 17:04

Trener Chelsea Jose Mourinho stwierdził w wywiadzie dla jeden z angielskich gazeta, że z chęcią obejrzałby dzisiejsze spotkanie Arsenalu z Manchesterem United (godz. 21:00), jednak wszystko zależy od jego małżonki, która na wieczór może mieć inne plany.

- Jeśli zostanę w domu, to obejrzę mecz w telewizji. Jednak moja małżonka może chcieć gdzieś wyjść. Chciałbym zobaczyć ten wielki mecz, ale tym razem mogę nie dostać pozwolenia... – powiedział Mourinho.
Jak zawsze, Mourinho w swoim stylu :) Z premedytacją i arogancko :twisted:

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 03 sty 2006, 17:15

Przecież rodzina jest naważniejsza ... :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”