Kto bedzie mistrzem Hiszpanii? - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto Twoim zdaniem zostanie mistrzem Hiszpanii w sezonie 2007/2008?

FC Barcelona
33
43%
Real Madryt
29
38%
Valencia
6
8%
Sevilla
2
3%
Atletico
3
4%
Saragossa
1
1%
Villareal
0
Brak głosów
Inny klub
2
3%
Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 05 wrz 2005, 15:48

No może troszke przesadziłem z tym Dream Teamem :P hmm wydaje mi się czy wyliczyłeś tylko jedną gwiazde Barcelony ??? kurcze nie wiem , nie widze ... a dla czego akurat Levante przmądrzalcu ???

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 wrz 2005, 15:50

beku pisze:wydaje mi się czy wyliczyłeś tylko jedną gwiazde Barcelony ??? kurcze nie wiem , nie widze ... a dla czego akurat Levante przmądrzalcu ???
Wiesz, jakoś nie chce mi się wyliczać 10 gwiazd Barcelony i 987264 zespłów z którymi Real mógłby wygrać z takim składem. Podałem po jednym jako przykład, ale skoro nie zrozumiałeś to trudno.

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 05 wrz 2005, 15:54

OK , przepraszam , troche się zdenerwowalem :( Ale uważam , że Barcelona dobrze gra , choć Baptista i Robinho to dobre transfery , które jeszcze bardziej zaostrzą walke o mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 19:14

Sądze że mistrzostwo Hiszpanii nie zdobędzie ani Real, ani Barca.Obecnie pierwsza jest Celta więc może ona,kto to wie? Tak czy siak walka będzie ciekawa i mam przeczucie że skończy się wygraną jakiegoś teoretycznego nie-faworyta.Zagłosowałem na "inny"

Adrian Firek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 02 sty 2006, 14:37

Na 100% Barca ale osobiście wolałbyma aby to była Valencia!! :twisted:

Awatar użytkownika
el_loko
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_loko » 02 sty 2006, 15:30

Adrian Firek pisze:Na 100% Barca ale osobiście wolałbyma aby to była Valencia!! Twisted Evil
Z tym, że na 100% sie nie zgadzam jeszcze troche czasu jest aby ktoś dogonił Barce, i wcale az to tak nie mozliwe nie jest wystarcza jakies 5 slabszych mecz. Mam nadzieje ze to wlasnie Ches dogonia Barce i wygraja lige tak samo jak ty :P
[/quote]

rocker82
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rocker82 » 02 sty 2006, 15:43

Historia FCBarcelony na
www.nietentemat.prv.pl
:lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 sty 2006, 20:11

el_loko pisze:Z tym, że na 100% sie nie zgadzam jeszcze troche czasu jest aby ktoś dogonił Barce, i wcale az to tak nie mozliwe nie jest wystarcza jakies 5 slabszych mecz
mozliwe ze Barca bedzie miała kryzys, ale watpie zeby tak słabo grała w drugiej czesci sezonu zeby rywale grali tak jak Barca do tej pory :P
wiem jedno na 90% Duma Kataloni obroni tytuł mistrzowski :D

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2006, 21:09

Barcelona pewnie zmierza po kolejny tytuł mistrzowski i nie sądzę aby mógł ktoś jej zagrozić w tym sezonie. Na drugim miejscu jest Osasuna jednak nie sądzę aby utrzymała tak wysoką formę do końca sezonu. Valencia zbyt często traci głupie punkty i przez to strata aż 8 punktów. Real to już całkowicie według mnie wypadł z gry, jedynie może powalczyć o wicemistrza choć też łatwo nie będzie. Dlatego też Barca według mnie zdobędzie po raz drugi z rzędu,a po raz 18 w historii mistrzostwo Primera Division. 8)

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 12 sty 2006, 11:13

Mistrzem Hiszpani będzie ukochana Barcelona i to nie podlega żadnej wątpliwości.

Nie wiem jak 29 osób mogło zagłoswać na Real? Muszą to być jacyś zakompleksieni kibice.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 12 sty 2006, 12:50

To zapewne dlatego, że temat powstał 15 lipca czyli jeszcze przed pozpoczęciem rozgrywek Primera Division. Nie ukrywajmy, że wtedy Real był jednym z faworytów do zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii. Teraz praktycznie wszystko jest już jasne, ale nic nie trwa wiecznie szczególnie w Hiszpanii.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 12 sty 2006, 12:59

Hmm według mnie jak narazie po bardzo dobrej grze Barcelony i szansy na pobiecie rekordu to onia bede mistrzem jesli dalej utrzymaja forme a Real bedzie drugi po tych transferach jakie dokonali w zimowych oknie transferowym :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 sty 2006, 19:12

2FCB pisze:Nie wiem jak 29 osób mogło zagłoswać na Real? Muszą to być jacyś zakompleksieni kibice.
Ankieta jest juz dlugo. W tym sezonie, prawie na poczatku Real mial nawet 5 punktow przewagi nad FC Barcelona :!: , wiec wielu myslalo ze to moze byc rok Realu. Nowe transfery, nowy trener. Na poczatku wszystko wydawalo sie na kozysc Realu, bo jest to wielki klub. Teraz wszystko jest inne. :( Real ma duzo punktow straty do lidera (Barcy) i nawet nie znajduje sie wsrod druzyn ktore pod konic sezonu wejda do eliminacji do Champions. :?
Fler pisze:Real bedzie drugi po tych transferach
Ja bym tego nie powiedzial. Nie tacy pilkarze przychodzili do Realu i malo co sie zmienialo. Ja zauwazylem male polepszenie sie zespolu od kiedy przyszedl Lopez Caro, ale jeszcze barakuje bardzo duzo zeby zobaczyc Real ktory znamy od zawsze, druzyne ktora wygrywa mecze w ladnym stylu. :)
Co do tematu to w tym momencie FC Barcelona jest wielkim faworytem :o i wszyscy wiemy dlaczego, na dodatek caly czas bija wlasny rekord wygranych meczy, prawdziwy "dream team" 8)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 12 sty 2006, 19:54

snake pisze: prawdziwy "dream team" 8)
Z całym szacunkiem do dream teamu brakuje nam wygrania Champions League. Gdy wygramy to trofeum to wtedy można mówić o Dream Team'ie.
Barcelona na tą chwilę nie ma równych w Hiszpanii. Jest lepsza od wszystkich drużyn zdecydowanie. Real na drugiej pozycji :?: całkiem możliwe ale to nic pewnego. Takie drużyny jak Valencia czy Osasuna bedą walczyc o miejsce premiowane startem w Champions League. Sukcesem Realu będzie napewno miejsce w pierwszej 4... Gdybym napisał to zdanie pare lat wcześniej zostałbym wyśmiany, jednak role się odwróciły i teraz nastała era Barcelony a Real musi czekać nie wiadomo jak długo...

POZDRO 4@ll

archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 01 lut 2006, 18:14

Ja uważam że Barca będzie mistrzem Hiszpanii. Z ich formą napewno ich na to stać, są świetna drużyną. Na początku sezonu gdy Barca jeszcze nie miała takiej przewagi tez tak sądziłem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”