Wrogowie i kumple na forum - Strona 38

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 05 wrz 2005, 22:00

Corinthians pisze:Juventusu:
Milan jest lepszy od Juve? Ha ha! A kto zdobył scudetto w tym sezonie?!
Tutaj jeszcze powinno być "Juve jest lepsze od Bayernu bo Kovac u nas ledwo łapie się na łąwke a u Was był podstawowym graczem" :lol:
Sorry za OT, ale takie posty mnie doprowadzają do szału !!! :evil:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 05 wrz 2005, 22:19

Corinthians pisze:Tu się z Tobą nie zgodzę. 85% kibiców fanów Bracy i Chelsea kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu, tylko dlatego, że wiedzą, że te kluby będą wygrywać najważniejsze trofea i chcą się troche pocieszyć z sukcesów swojej drużyny. Natomias Real, który ma kryzys ma ciągle swoich kibiców, którzy ciągle przesiaduje na forum i czasem subiektywnie, czasem obektywnie wypowiadają się na temat swojego ukochanego teamu. To jest plus dla fanów Królewskich.

:lol2:

"85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" - nie wiem, czy smiac sie czy plakac jak widze takie zdania

przykladowo: http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... kaz&dodat=
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=8221

Ci, ktorzy sie tu wpisywali tez kibicuja Barçy od zeszlego sezonu? to jest wlasnie te 85%? :lol2:

zobacz sobie lepiej w archiwum rm.com, w jakim swietle wypowiadali sie "kibice" blancos z kolei po niektorych fatalnych meczach Realu w poprzednich sezonach. wypowiedzi typu 'juz im nie kibicuje' czy 'zaczynam kibicowac Chelsea'. btw, jesli wchodzac na BO i na rm.com nie wyczuwasz gdzie jest wyzszy poziom komentarzy, to gratuluje wyczucia i orientacji. czesto dyskutuje na ircu BO z redaktorami rm.com. dlaczego nie sa na swojej stronce? bo nie chca rozmawiac z dziecmi

ale przeciez wszedzie zdarzaja sie tacy ludzie, ktorych opisales, ktorzy ze wzgledu na to ktory klub jest 'na topie' kibicuja danemu klubowi. tacy ludzie byli i beda. kazdy przecietny kibic zaczyna w koncu od statusu 'kibica niedzielnego'. nikt nie zaczyna przeciez kibicowac zespolowi walczacemu o utrzymanie. chyba ze z Toba bylo inaczej :lol2:

co do porownywania Barçy i Chelsea a takze kibicow obu klubow. roznicy pomiedzy klubem z Katalonii a z Londynu i niedzielnymi kibicami Chelsea nie widza tylko straszliwie nieobiektywni lub niekumaci. Barça bowiem zawsze miala ogromnie duzo kibicow na swiecie i w Polsce. bo jak tu porownywac jeden z najbardziej utytylowanych klubow z wielkimi tradycjami do zespolu, ktory zdobyl w swej historii dwa razy mistrzostwo Anglii, w tym jedno w poprzednim sezonie? :lol2: Chelsea ma tak ogromna grupe fanow od kiedy przyszedl czerwony Romek i zapewne do kiedy Romek pozostanie na Stamford Bridge i nie znudzi mu sie zabawa w futbol. tak naprawde, kibicow Chelsea nigdy nie bylo zbyt duzo. prawdziwych kibicow tego klubu kilku znam i nie sa oni zadowoleni z tego, co sie obecnie dzieje w tym klubie. roznicy nie dostrzegaja tylko zaslepione muminy

na drugi raz proponuje sie troche zastanowic przed pisaniem glupot i porownywaniem niedzielnych kibicow Barçy (:lol2:), do fanow Chelsea czy czytelnikow bravo sportu kibicujacych Merengues (oni nawet nie wiedza co to znaczy :lol2:)

bo tutaj nawet ocena tej sytuacji przez pryzmat roznych osob nie ma nic do rzeczy

sorry za off topic, ale nie moglem nie odpowiedziec...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 wrz 2005, 0:12

cloner pisze:to podam kilku swoich 'qmpli'

Czyzbys mnie nie lubil :? Przeciez zsumuwujac to spelniam kryteria co do ilosci postow. :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 wrz 2005, 14:48

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:"85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" - nie wiem, czy smiac sie czy plakac jak widze takie zdania

przykladowo: http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... kaz&dodat=
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=8221

Ci, ktorzy sie tu wpisywali tez kibicuja Barçy od zeszlego sezonu? to jest wlasnie te 85%?

zobacz sobie lepiej w archiwum rm.com, w jakim swietle wypowiadali sie "kibice" blancos z kolei po niektorych fatalnych meczach Realu w poprzednich sezonach. wypowiedzi typu 'juz im nie kibicuje' czy 'zaczynam kibicowac Chelsea'. btw, jesli wchodzac na BO i na rm.com nie wyczuwasz gdzie jest wyzszy poziom komentarzy, to gratuluje wyczucia i orientacji. czesto dyskutuje na ircu BO z redaktorami rm.com. dlaczego nie sa na swojej stronce? bo nie chca rozmawiac z dziecmi

ale przeciez wszedzie zdarzaja sie tacy ludzie, ktorych opisales, ktorzy ze wzgledu na to ktory klub jest 'na topie' kibicuja danemu klubowi. tacy ludzie byli i beda. kazdy przecietny kibic zaczyna w koncu od statusu 'kibica niedzielnego'. nikt nie zaczyna przeciez kibicowac zespolowi walczacemu o utrzymanie. chyba ze z Toba bylo inaczej

co do porownywania Barçy i Chelsea a takze kibicow obu klubow. roznicy pomiedzy klubem z Katalonii a z Londynu i niedzielnymi kibicami Chelsea nie widza tylko straszliwie nieobiektywni lub niekumaci. Barça bowiem zawsze miala ogromnie duzo kibicow na swiecie i w Polsce. bo jak tu porownywac jeden z najbardziej utytylowanych klubow z wielkimi tradycjami do zespolu, ktory zdobyl w swej historii dwa razy mistrzostwo Anglii, w tym jedno w poprzednim sezonie? Chelsea ma tak ogromna grupe fanow od kiedy przyszedl czerwony Romek i zapewne do kiedy Romek pozostanie na Stamford Bridge i nie znudzi mu sie zabawa w futbol. tak naprawde, kibicow Chelsea nigdy nie bylo zbyt duzo. prawdziwych kibicow tego klubu kilku znam i nie sa oni zadowoleni z tego, co sie obecnie dzieje w tym klubie. roznicy nie dostrzegaja tylko zaslepione muminy

na drugi raz proponuje sie troche zastanowic przed pisaniem glupot i porownywaniem niedzielnych kibicow Barçy (), do fanow Chelsea czy czytelnikow bravo sportu kibicujacych Merengues (oni nawet nie wiedza co to znaczy )

bo tutaj nawet ocena tej sytuacji przez pryzmat roznych osob nie ma nic do rzeczy
Nie przesadzasz? Podałem swoje WŁSANE zdanie, a to jest forum i to to tutaj, chodzi. I po co mi te komentarze z 2003 roku? Chcesz mi udowodnić, że Barca miała wtedy kibiców w Polsce? Miała nawet w 1960 roku, więc Ameryki nie odkryłeś. Chyba źle zinterpretowałeś moje słowa. Do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia. I Mowa była o kibicach z tego forum, a nie ogólnie w Polsce. Więc czytaj uważnie wszystkie komentarze.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 wrz 2005, 15:21

Corinthians pisze:Nie przesadzasz? Podałem swoje WŁSANE zdanie, a to jest forum i to to tutaj, chodzi. I po co mi te komentarze z 2003 roku? Chcesz mi udowodnić, że Barca miała wtedy kibiców w Polsce? Miała nawet w 1960 roku, więc Ameryki nie odkryłeś. Chyba źle zinterpretowałeś moje słowa. Do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia. I Mowa była o kibicach z tego forum, a nie ogólnie w Polsce. Więc czytaj uważnie wszystkie komentarze.
firstly. pewnie ze masz prawo 'podac swoje wlasne zdanie'. ja jednak mam takze prawo do odpowiadania na bzdury, ktore wypisujesz. takie jak na przyklad, ze "85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" czy o "plusach fanow Krolewskich" (w stosunku do fanow Barçy) :lol2:

secondly. piszesz, ze "do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia"
dlaczego uwazasz, ze tylko do grona kibicow Barçy i Chelsea? Barça zdobyla w poprzednim sezonie pierwsze mistrzostwo od 1999 roku, wiec nie wiem za jakie "sukcesy" mieliby zaczac kibicowac Barçy dzieci "w poprzednich latach" i kiedy mieliby zaczac jej kibicowac. podobnie jest z Chelsea, ktore zdobylo w poprzednim sezonie za kase Abrama swoje pierwsze mistrzostwo od kilkunastu lat (w sumie drugie w historii :lol2:). w poprzednich latach bylo przeciez takze duzo mlodych osob, ktore zaczaly kibicowac Realowi, Milanowi, Man Utd czy Juve. normalna kolej rzeczy. tak bylo, jest i tak pozostanie. nie rozumiem tylko do prawdy dlaczego uparles sie akurat na Barçe i Chelsea. jakas dziwna napinka :lol2:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 wrz 2005, 15:33

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:dlaczego uwazasz, ze tylko do grona kibicow Barçy i Chelsea?
Bo są najorygalniejsze, i chyba nie zaprzeczysz, że najlpesze. A takie dzieci mają chęć cieszenia z sukcesów swojej ukochanej drużyny. A Brca i Chelsea mają największe sznase na wygranie Ligi czy LM.
Bardzo mało w tej chwili jest 10-letnich fanów Realu bo słuchają się powszechnej opinii, że Real nie będzie przez długie lata osiągał sukcesów.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:wiec nie wiem za jakie "sukcesy" mieliby zaczac kibicowac Barçy dzieci "w poprzednich latach" i kiedy mieliby zaczac jej kibicowac.
Chodzi o to, że takie dzieci kłamią mówiąc, że kibicują Barcie czy Chelsea od 5 lat. Przecież byłby 'obciach' gdyby napisali, że 'kibicuje Chelsea od tego sezony, bo przejął ją Rome' albo 'kibicuje Bracie od tego sezony, bo gra tam Ronaldinho i będą wygrywać najważniejsze trofea'
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:w poprzednich latach bylo przeciez takze duzo mlodych osob, ktore zaczaly kibicowac Realowi, Milanowi, Man Utd czy Juve. normalna kolej rzeczy. tak bylo, jest i tak pozostanie. nie rozumiem tylko do prawdy dlaczego uparles sie akurat na Barçe i Chelsea. jakas dziwna napinka
Też uważam, że to normalka, a dlaczego uprałem się Barcy i Chelsea napisałem kilka linijek wcześniej.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 wrz 2005, 15:50

Corinthians pisze:Bo są najorygalniejsze, i chyba nie zaprzeczysz, że najlpesze. A takie dzieci mają chęć cieszenia z sukcesów swojej ukochanej drużyny. A Brca i Chelsea mają największe sznase na wygranie Ligi czy LM.
Bardzo mało w tej chwili jest 10-letnich fanów Realu bo słuchają się powszechnej opinii, że Real nie będzie przez długie lata osiągał sukcesów.

czy ja wiem czy najlepsze? na pewno jedne z najlepszych i obecnie bardzo popularne

Barça CL raczej nie wygra i pisze to jako kibic Blaugrany. byc moze jednak rzeczywiscie dzieci o tym nie wiedza :lol2:

Corinthians pisze:Chodzi o to, że takie dzieci kłamią mówiąc, że kibicują Barcie czy Chelsea od 5 lat. Przecież byłby 'obciach' gdyby napisali, że 'kibicuje Chelsea od tego sezony, bo przejął ją Rome' albo 'kibicuje Bracie od tego sezony, bo gra tam Ronaldinho i będą wygrywać najważniejsze trofea'
ok, tylko, ze takie dzieci byly, sa i beda. nie wymagajmy od nich za duzo, w koncu obecnego okresu w swoim zyciu za kilkanascie lat nie beda juz nawet pamietac :lol2:

-------------------------------------------------------------------------------------

BTW, mam nadzieje, ze piszac "85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" czy o "plusach fanow Krolewskich" nie byles trzezwy. bo jak to niektorzy mawiaja: "przegles" :lol2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8715
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2005, 16:13

frik23 pisze:
cloner pisze:to podam kilku swoich 'qmpli'

Czyzbys mnie nie lubil :? Przeciez zsumuwujac to spelniam kryteria co do ilosci postow. :?
jak pewnie zauwazyles, nie znalazles sie w zadnej z grup :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 wrz 2005, 16:43

A co do kibiców Bayernu to nie zauwazylem zeby którys pisał "Makaay jest the best". Chyba nie ma tu ani jedengo kibica Bayernu który by miał mniej niż 14 lat. Wiec tu sie nie zgodze. Kibice Bayernu piszą mądre i przemyslane posty na temat Bawarczyków.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 wrz 2005, 16:46

wazi pisze:A co do kibiców Bayernu to nie zauwazylem zeby którys pisał "Makaay jest the best". Chyba nie ma tu ani jedengo kibica Bayernu który by miał mniej niż 14 lat. Wiec tu sie nie zgodze. Kibice Bayernu piszą mądre i przemyslane posty na temat Bawarczyków.
A gdzie masz napisane, że ktoś pisze 'Makaay jest the best'?
Makaay będzie królem strzelców, a Bayern wygra Bundesligę.
A takich postów jest dużo :wink:

Poza tym pisalem, żeby tego nie brać na poważnie...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 wrz 2005, 16:50

Corinthians pisze: Makaay będzie królem strzelców, a Bayern wygra Bundesligę.
A takich postów jest dużo :wink:
[/quote]

No moze jest ich duzo w temacie Bayern Monachium ale nie pisza ich kibice Bayernu

Dobra juz nie bede nic pisał o tym, bo mialo nie byc na powaznie brane, ale troche mnie to zirytowało.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 wrz 2005, 17:34

Corinthians pisze:Bardzo mało w tej chwili jest 10-letnich fanów Realu
Mylisz się. Sprawdź na realmadryt.com a przekonasz się, że jest ich dużo (za dużo).
Corinthians pisze:bo słuchają się powszechnej opinii, że Real nie będzie przez długie lata osiągał sukcesów.
Masz nieaktualne informacje. Teraz krąży fama, że po wielkich transferach Real powraca na szczyt.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Barça CL raczej nie wygra i pisze to jako kibic Blaugrany. byc moze jednak rzeczywiscie dzieci o tym nie wiedza
dokładnie :rotfl:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 wrz 2005, 17:56

No to się wypowiem, jako że jestem kibicem Realu, ale nie bede się tłumaczył że nie dlatego, że są na fali, bo tłumaczą się winni. Owszem sa kibice Realu którzy albo kibicują im bo są na fali, albo dlateg, że gra tam Beckham, albo jeszcze dlatego, że ostatnio wygrali z Barceloną. Takich "kibiców" nie nawidze i nie chodzi tu tylko o Real, ale i o Chelsea, Barcelone czy ostatnio Liverpool. Choć najbardziej wkurzają mnie młode Romki. Kibicują Chelsea, bo ta ma kase. Na forum jest takich wielu, nie bede wymienial po ksywach, bo nie wypada. Nagle zdecydowana większość kibiców sympatyzuje z Liverpoolem, wielu z Barceloną, ale to co się dzieje z Chelsea to juz przesada. Tak samo jest też z polskimi klubami, szczególnie Wisłą, której kibicuje bardzo dużo dzieci w wieku ok. 12 lat, tylo dlatego, że jest najlepsza. Tak było z Widzewem, ŁKSem, czy chociażby Legią. Jestem pewien, że jeśli tegoroczną Lige Mistrzów wygrałaby Artmedia Patrzałka, pod wieloma nickami, ukazałby się herb tego klubu i jego piłkarze :]. Nienawidze ludzi którzy uwazaja sie za kibiców, a kibicują drużynom, tylko dlatego, że są na topie i są "trendy"...

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 18:25

Ostatnio polubilem For Zaza Milan Reaspect dla niego za spora wiedze na temat futbolu i naprawde pisze ciekawe posty a pozatym to czlowiek który nie ma uprzedzen zadnych do innych klubow chociaz jest kibicem Milanu to naprawde ziomek z ktorym mozna ciekawie podyskutowac pozdro MILANISTO

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 wrz 2005, 21:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Milan sprzedał 50 tysiecy karnetów na ten sezon. Inter podobnie ... Reszta sam sobie dopisz.
stary na camp nou co roku jest wykupywantych prawie 100 tys karneto (w sumie to cos kolo 95 tys... ale zeby bylo okraglo), ale i tak frekwencja z calego sezonu jest okolo 75 tys...
wiem ze wszyscy chcieliby taka, ale to jest tylko dla wybranych... wszak camp nou to najwiekszy stadion na swiecie (po pomniejszeniu maracany)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”