AC Milan (zbiorczy) - Strona 118

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
degustator
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: degustator » 05 wrz 2005, 16:25

eeeeee moze i fani tylko ze nie milanu :D

*_For_zaza_Milan_* pisze:nie mnie mnie ma kto kochac

jak by tam byl przecinek to mysle ze latwo bylo by to zrozumiec :D

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wart jest tyle ila za niego dadzą

jak myslisz za ile go pusci Parma :?: mysle ze po transferze Gilardino moze dadza jakas znizke :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 16:32

No to zastanów sie jeszcze troche to po 1 :wink: zreszta nie musisz ...

Po 2 jak za Gilardino chcieli 50 milionów :wink: a oddali za 24 i jest nadzija Włoskiej piłki to za Bonere będą chcciali z 14 milionów [Mercato nic dodać] a oddadza za 7 bo już ma innych młodych konkutentów w Włoskiej kadrze a Gila nie 8)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:37

No nie wiem czy za 7 by go puścili,ale już za 7,5 to pewnie jak najbardziej :P Nie no zapraszamy do Milanu najmocniej.Zreszta Silvio go zaprosi pewnie skutecznie :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 1:06

Ajgor a nawet niech chcą 10 to i tak teraz nie ma tematu ...

Jankulovski jeszcze jutro przejdzie badania. Zanosi sie że to nie będzie nic poważnego - na szczeście - Oby jutro nadeszła informacje ze gotów na Siene.

Swoja drogą Czesi traca dwóch podstawowych gracz na środowy mecz. Petra Cecha i Marka. A my musimy liczyć ze im sie przytrawi wpadka więc nie Ci kontuzjowani sobie odpoczywają spokojnie i wrócą na mecze swoich klubów ZDROWIA :!:

Nic dobranoc :wink: bo widze że coś dziś umarło forum .... Są dzieci w sieci źle, nie ma też źle :lol: :lol: trzeba poprostu ich ograniczyc będzie najlepiej :wink: :lol:

**FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 06 wrz 2005, 1:51

*_For_zaza_Milan_* pisze:trzeba poprostu ich ograniczyc będzie najlepiej
Zaza - proponuje naslac na nich inkwizycje :D a do tego kazdy powinien chodzic spac o 22.00 :D a nad tym by czuwala sejmowa komisja sledcza :D

Pozdro for All

FORZA MILAN !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 9:59

MrWoodstock to nie jest zły pomysł z ta komisja słedczą. W końcu mamy tu Grupe Trzymajacą Władze :wink: Ja proponuje na przewodniczacego kogoś z Ekstraklasy Polskich Rodziń :wink: :lol: i hasło Nie wiesz :?: Nie pisz :!: :lol: :wink:

Hunter widziałeś gdzies zdjęcia w wczorajszej uroczystosci państwa Shevchenko na czele z małym Jordanem i kilku innych ważnych osób :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 wrz 2005, 10:24

Zaza jak narazie nie widziałem jak jakies znajde wstawie.

Zanosi ze Pippo bedzie gotowy na mecz ze Siena :!:
Była by to dobra wiadomosc jezeli by mogł nawet zasiasc na ławce rezerwowych, kiedy on ostatnio grał ? :roll:

EDIT: znalazłem :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 10:48

No prosze :D Mały Shevchenko. Ładne fotki świeże :) ten w tyłu na drugim zdjęciu to chyba ochroniasz bo jakoś dziwnie wygląda na pewno nie ksiąc. :wink:

Silvio Berlusconi mówi do syna Andriya Ty też bedzie grał z "7" w Milanie zobaczysz jak tata :wink: rosnij szybko i bedzie grał z młodym Weah a ataku :!: Taka miał tylko rok okazji Ty może wiecej 8) :D

SuperPippo już gotów na mecz ze Siena :?: Daj Boże :!: Och ale bym chciał by wrócił do pełni zdrowia i zacza już trenować z druzyna i grać. Kiedy grał ostatnio ? mecz po tym na San Siro z Juve jeszcze zagrał a potem wrócił do Belgi chyba.

Pamietasz jego wejście na murawe z meczu z Juventusem ?? Co kibice zrobili i jak go przywitali ?? To było piękne oby znów nastąpiło w koncu gramy ze Siena na Guuseppe Meazza :twisted:

Obrazek

W popszednim sezonie tam mało zagrał wrocił strzelił jakze ważną bramke Celticowi w LM ma patent na te ważne bramki wczećniej pólfinale z Ajaxem też on i tak ważna. :) Cos mi mówi że Inzaghi w tym sezonie będzie takim Jokerem. Bo musi wrócic do pałni sprawności by byc do dyspozycji Carletto a sądze ze może okazać się ważnym ogniwem dajac zmiany. Bo zdrowia juznie to ale snajperska sznuta na zawsze.

W sumie historia Pippo pokazuje co łaczy Milan i Barce. Szacunek i to nie tylko do siebie a przede wszystkim do swoich piłkarzy bo i Pippo i Henka Larsson nabawili sie poważnych urazów i kluby nie myślały o tym kogo kupijemy tylko wierzył w to ze wrócia a w miedzy czasie mimo kontuzji zaproponowali im nowe umowy :!: Choć tak naprawde i jedej i drugi nie wiedzieli kiedy wrócą ....[/b]

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 11:26

Jak dla mnie Inzaghi zawsze nawet grajac w Juve byl zawodnikiem który umial strzelac bramki on jest chyba najbardziej typowym snajperem na swiecie bynajmniej tak mi sie wydaje kto mi powie slowo snajper pierwsza mysl jaka mam w glowie to Inzaghi hmmm ale tak przemyslajac ta sprawe to Włochy specjalizuja sie w typowych snajperach np Vieri,Gilardino a kiedys zapewne pamietacie Rossi. Hmm a tak pozatym jetsem ciekaw czy Inzaghi pojedzie na Ms czy juz ta impreza jest dla nie go zamknieta.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 13:10

No chyba Paweł masz racje nikt się tak nie kojaży z lisem pola każnego jak Filippo Inzaghi. On nie jest napastnikiem tylko własnie lisem snajperem. Ile bramek strzelił właśnie przez snajperski nos. Bo był tam gdzie powinień.

Co do MŚ to chyba nie dla niego ta imreska. Choć jak sie patrzy na nie które decyzje Lippiego to kto wie. :roll: Ale teraz Azzurich mają innych młodych żadnych zwyciestw i sukcesów napastników i chyba Gilardino najbardzie Pippo przypomnia snajpreska sznuka. Nawet max forma Pippo nie zagwarantuje mu wyjazdu na MŚ. Bo są już inny ...

Kariery Inzaghiego i Gilardino przebiją tak samo do mometu odejście z Parmy jeden wybrał wtedy Turyn a drugi odrazu Mediolan. :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 16:44

No to by dobrze było jakby Pippo wrócił bo już szkoda chłopa po tylu miesiącach w gabinetach itp...Czyli kolejny napastnik wysokiej klasy miejmy nadzieję gotowy do gry.Aż będzie prblem ze zmontowaniem ataku jak tak dalej pójdzie(bogactwo :P ) :)

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 06 wrz 2005, 16:51

ufff...az ulzylo jak Marek mowi ze wroci za tydzien...czekamy wiec a ze Siena i tak sobie poradzimy :wink:

MILAN MILAN SOLO CON TE!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 17:05

No właśnie jest dobrze. Marek odpocznie tylko troche Nesta nie zagra chyba ale nic mu nie jest.

Chłopaki co z Tym Dellasem i Lazio :?: Bo aż strach mnie oblatuje jak czytam ze Łysy cos mu znajdzie do roboty u nas .... Piłkarz sezony albo mu wyjdzie sezon i bedzie można "piać z zachwytu" albo zawali sezon i trzeba bedzie strzelać. A jak narazie w klubach nie błyszczał za dobrze [kilka mecz w Romie takich cool] a tak tylko w kadrze.

Mam nadzieje że mi numeru nie zrobią :twisted:
A PSV pytało i za rok chce Stama by powrócił do nich 8)

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 17:55

Hmm tak sobie pomyslalem i zauwazylem ze Squadra Azzura nie ma typowego lewoskrzydlowego pomocnika moze o kims zapomnialem ale naprawde nie przypominam sobie solidnego i dobrze grającego na tej pozycji zawodnika a wy macie jakies pomysly jesli chodzi o tą pozycje?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 18:12

A no nie ma Paweł choc Lippi grajac 4-3-3 po lewej stronie stawia De Rossiego jest jak cos Diana z Sampdori. Esposito z Calgiary.

Kiedys tu na stronie z kimś prowadziłem dyskusje na temat tego by Lippi przy grze 4-4-2 wystawił Cheliniego na miejsce Zambrotty a Gianluce w pomoc jako strzydłowy. Ale teraz młody Włoch kontuzjowany a jak pokazuja mecze nawiekszy watak Włosi własnie maja na pozycji lewego pomocnika i prawego obrońcy. Bo i Zaccaro i Bonera to duże talenty ale odstają za duzo od Zambrotty, Nesty i Canavaro. Może Panucci powróci :?: :roll: :lol: i stworzą dawna lini defensywna :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”