Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lip 2017, 6:05
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 lip 2017, 6:12
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 10 lip 2017, 9:12
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2017, 12:28
fieldy
maciek_88
sickstick

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 lip 2017, 15:11
To jest najlepszy i najbardziej fachowy post w historii tego forum.sickstick pisze: Jest praca dwoma nogami, płynne przejście z fazy obrony do ataku, gra na 2-3 kontakty, inteligentny ruch bez piłki, pewne wykończenie, bezkompromisowy przechwyt, aktywny udział w kontratakach, brak samolubności, balans ciałem i ekspresowa zmiana kierunku prowadzenia piłki, dużo widzi, asekuruje, nie atakuje na raz, wie kiedy przyspieszyć, wykorzystuje całą powierzchnię stopy w szerokim wachlarzu zagrań (gdzie firmowe zagranie to wzorowane na golu Ronaldo z półfinału WC2002 kopnięcie czubkiem buta, czyli z tzw kapy), asekuruje kolegów, zakłada rywalom siatki [tak tak, jestem dopiero w 1:25], podcinki, nieustępliwość, prowadzenie piłki podeszwą, siła precyzja i technika strzału, rozciąganie gry, zwrotność, idzie partnerom w sukurs, bierze na siebie ciężar gry, klepie, ucieka obrońcom, nie pęka pod presją, lubi być w centrum wydarzeń boiskowych, ma żelazne płuca, nietuzinkowa sylwetka przy strzale w powietrza, no look pass z rotacją przez pół boiska, zagrania z nogi dostawnej [4:20 w tym miejscu warto dodać, że z minuty na minutę musi sobie radzić ze rosnącą liczbą rywali], asekuracja ciałem, efektowne triki, inteligentna gra tyłem do bramki, pokazywanie się na pozycję, zimna głowa, czujność i czyhanie na błąd rywala, i wreszcie: dobrze ułożona noga.
Więcej mocnych stron niż Borini.
Dr.Football1
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lip 2017, 16:03
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 10 lip 2017, 16:49
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 lip 2017, 16:51
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 10 lip 2017, 16:54
HMK

Delpiero14