Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 58

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 wrz 2005, 14:27

http://www.tribalfootball.com/september ... 40905.html
albo źle coś zintepretowałem [może w zawieszeniu na dwa lata :lol: ], albo sobie jaja robią, w co wątpię.
Jest jeszcze inna opcja - może tutaj chodzi o kontrakt Quincy'ego [tylko co tu blokować :think: ]

Papa Bouba Diop jest w kręgu zainteresowań Wengera.
Pomocnik Fulhamu miałby zastąpić Vieirę, myślę, że byłby bardzo przydatny.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 19:28

Wiesz co Fieldy, może on i byłby przydatny, ale to nie jest zawodnik pokroju Vieiry.Arsenal ze swoimi ambicjami to myślę,że np o Mascgerano się powinien starać bo to nie ma być uzupełnienie tylko faktyczne wzmocnienie... :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 20:09

fieldy pisze:Papa Bouba Diop jest w kręgu zainteresowań Wengera
Miejmy nadzieję, ze chociaż w połowie zastąpi Francuza :wink: :)

Patrick to najlpeszy defensywny pomocnik na świecie(według mnie :) ), a Diop jest napewno od niego gorszy. Tutaj także zgadzam sie Ajgor, ponieważ Mascherano, byłby w podobnej cenie, a poza tym nie jest gorszy umięjetnościami od Senegalczyka. A w dodatku jest młodszy :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 wrz 2005, 20:22

Patrick to klasa sama w sobie. Ale uwazam, ze dobra decyzja bylo jego odejscie. Mysle, ze nadszedl doskonaly czas aby sprobowac czegos innego. Podjac nowe wyzwanie. Miec o co walczyc. Niewatpliwie Francuz jest jednym z najlepszych def. pomocnikow, ale mysle, ze jeszcze niejeden wychowanek Arsenalu mu dorowna... Arsenal ma zdolna mlodziez.

P.S.: Mikus - usun ten obrazek z podpisu mowiacy o bykach, bo popelniasz troche bledow ortograficznych i po prostu sie osmieszasz tym :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8697
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2005, 20:25

romantyk pisze: P.S.: Mikus - usun ten obrazek z podpisu mowiacy o bykach, bo popelniasz troche bledow ortograficznych i po prostu sie osmieszasz tym :D
sorry, ze tak OT, ale Ty romatyk tez sie osmieszasz, i to wiele razy, i nic sobie z tego nie robisz, nawet twierdzisz, ze wszystko jest OK, a tak niestety nie ma :!:

zeby nie bylo tak calkiem OT, to napisze, ze Arsenal po odejsciu Vieiry to juz nie ten sam Arsenal :!: wg mnie ciezko im bedzie cos wielkiego osiagnac w tym sezonie :)

pozdrawiam
(nie wszystkich oczywiscie)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 wrz 2005, 20:58

Mikusinski pisze:ponieważ Mascherano, byłby w podobnej cenie,
tja.. a on jest z argentyny i jeszcze by sie nie zaaklimatyzował.. tak jak crespo u was.. zresztą u was to wielu piłkarzy chyba z 50% :lol:

jak dla mnie diop bylby dobrym ruchem ale gilberto i tak jest lepszy, więc niewiem.. najwyzej na rezerwe chyba ze AW zmieni taktyke

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 21:42

Nie uważam że jest powiedziane że jak Crespo się nie zaaklimatyzował to z Mascherano też by tak było...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 21:51

Dwa lata temu Crespo przybył na Stamford Bridge. Pierwszy sezon był dla niego całkowicie nieudany, w 22 meczach strzelił tylko 6 goli, co na napstnika światowej klasy jest bardzo cienko :? Następnie wypożycznie do Milanu, gdzie miał bardzo dobry sezon, który zakończył z dorobkiem 15 goli na koncie. Obecny sezon dość dobrze rozpoczął, uratował honor Chelsea z Wigan strzelając gola w 93 minucie :!: :!:

Nie wiem jak może sie potoczyc historia Mascherano w Europie wolałbym aby przeszedł do Barcy czy choćby Realu. Boje się, że w Anglii mógłby się spalić :? Ale napewno lepiej jakby przeszedł do Kanonierów zamiast Diofa :wink:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2005, 8:01 przez Mikusinski, łącznie zmieniany 1 raz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 wrz 2005, 22:29

Mikusinski pisze:Dwa lata temu Crespo przybył na Stamford Bridge. Pierwszy sezon był dla niego całkowicie nieudany, w 22 meczach strzelił tylko 6 goli, co na napstnika światowej klasy jest bardzo cienko Confused Następnie wypożycznie do Milanu, gdzie miał bardzo dobry sezon, który zakończył z dorobkiem 15 goli na koncie. Obecny sezon dość dobrze rozpoczął, uratował honor Chelsea z Wigan strzelając gola w 93 minucie Exclamation Exclamation
a co to ma wspólnego z arsenalem?? Ba! jak wogóle smiesz takie rzeczy pisać w tym temacie.. :roll:
Mikusinski pisze:Ale napewno jakby przeszedł do Kanonierów zamiast Diofa
to co?? .. chyba nie dokończyłeś zdania :lol:

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 09 wrz 2005, 7:38

Bardzo lubie Arsenal Londyn i bardzo bym chciał aby w tym sezonie rozgromili Chelsea i odebrali im tytół mistrza. Maja dobrych piłkarzy min. Henry, Reyes... Szkoda tylko, że odszedł Vieira!!

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 09 wrz 2005, 15:22

indianin pisze:Bardzo lubie Arsenal Londyn i bardzo bym chciał aby w tym sezonie rozgromili Chelsea i odebrali im tytół mistrza. Maja dobrych piłkarzy min. Henry, Reyes... Szkoda tylko, że odszedł Vieira!!
normalnie zajebiście indjańin, sze tag myźliż, ja tesz kce szepy arsenal mjał tytół miszcza

ahhahahahahahahahahaa

jak mnie tu dawno nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIEMANO PASZTET :]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2005, 15:48

normalnie zajebiście indjańin, sze tag myźliż, ja tesz kce szepy arsenal mjał tytół miszcza

ahhahahahahahahahahaa

jak mnie tu dawno nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zajebiście - nie mogłeś przemilczeć tego błędu ?
musisz zanieczyszczać temat kolejnymi bykami ?

lepeij byś opisał o Arturo Lupolim, który w rezerwach Arsenalu ustrzelił niedawno hat tricka.
Młody, bardzo skuteczny - pewnie niedługo będzie walczył o częstsze pojawianie się w pierwszej druzynie.

a wy wolicie się śmiać jeden z drugiego, że się pomylił
:roll:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 09 wrz 2005, 17:30

Tu nie ma co szufladkować wiekiem. Pamietacie jak Makalele odrodził się na nowo w Chelsea, a przyszedł bodaj w wieku 31 lat?Mascherano to dobry ruch, ale aklimatyzacja... Co do Diopa, pamiętacie mecz na otwarcie MŚ w Korei i Japonii jak mocno zalazł za skóre Francuzom? Jest to w pewnym sensie już ukształtowany na lige angielską zawodnik. A tak odbiegając troche od tematu to Hleb u Was bedzie sie rozwijał bardzo szybko, zawodnik jak złoto :)

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 09 wrz 2005, 18:02

ja bym wolał tymoschuka, który zagra bądz na dp, bądz na śo, do tego govou, który zagra na pomocy alebo w ataku i oczywiscie dudek. te 3 transfery wypełniły by wszystkie luki w składzie i znacznie wydłuzyły by ławke rezerwowych. mysle ze cena za te 3 nie przekroczyła by 20mln ojro

Awatar użytkownika
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

hehe....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #17 » 12 wrz 2005, 1:38

Bez wątpienia to będzie mój ulubiony temat. Ponieważ wkońcu roboty na moim serwisie są prawie ukończone(86%), (link możecie znaleźć trochę niżej lub w temacie Reklama) mam trochę czasu na rozwijanie horyzontów związanych z najlepszą drużyną na świecie. Co do wypowiedzi kolegi JuveFana to masz w całej okazałości rację ponieważ zawodnik opatrzony nazwiskiem Hleb i imieniem nadanym przez rodziców mianowicie- Alexander w skócie Alex (jak Del Piero X, może to nie przypadek ponieważ zawodnik z równie wielkim potencjałem) nie przywędrował na Hoghbury przez przypadek jest to w 100 setach kontrolowany ruch, a dlaczego tego już zatwardziałym fanom nie będe tłumaczył ponieważ fani The Gunners i Juve chyba wiedzią czemu, no nie?? Lecz dziwi mnie zmiana nastawienia zespołu przez francuską perełkę zasiadającą na ławeczce (lub stojąc) obok znamienitych rezerwowych tego klubu. 7 lat Arsenal grał dalego cofniętym (czyt. defensywnie nastawionym) Vieirą, a tu Pati odchodzi i nastawienie zamienia się na wielkie hurra w pomocy (no ofensywa i normal sam ;). Co skłoniło wengera do takiej zmiany nasatwienia?? Nie wyśilajcie się, od razu odpowiem.. hehe. Mianowicie idący w nową erę football, ale chyba raczej zastosuję tu pojęcie bumarenga bo jak ktoś biegły i zna się na piłce powiedzmy Górskiego to wie, że coś takeigo epoka i sama graniczna otoczka piłki nożnej już przechodził w latach 1964-78, kiedy to wszyscy trenerzy emanowali w swoich zawodników niesporzyte ( i niezużyte ;) siły fizyczne, które sukcesywnie piłkarze z meczu na mecz wybiegiwali strzelając masę pięknych goli. To włąśnie wprowadza Arsene w szeregi Kanonierów, których gra już zaczynała przypominać "niemiecki czołg" lub ostatnio (doś. LM 04/05) "juventus block" lub inaczej "strzel i broń... przez 85 minut" ;) Piłka Gunnersów również idzie z duchem czasu (niestety to niestety ale przytoczę) jak ich rywal C****** (nie, nie mogłem, skzoda dywanu... wykładziny). Tylko, że my w porównianiu z C****** nie inwestujemy kokosów tylko młode talenty, które idą pod zastaw udanego seoznu (no bo z nowymi to raczej 1 miejsca i LM nie będziemy mieć!!). Po to został sprzedany Pati aby dać miejsce na rozwój, ale tego chyba nie msuzę tłumczyć bo to zagorzali fani i zna"f"cy piłki engliskiej chyba wiedzą....
FORZA, a nie to nie to GO FOR VICTORY MIGHTY GUNNERS TEAM!!!
..aż się łezka kręci w oku...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”