Najlepszy Transfer W Primera Division - Strona 11

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 sie 2005, 11:37

R@f@ł pisze:Mark van Bommel (PSV) :arrow: FC Barcelona
Robinho ( Santos ) :arrow: Real Madryt
Tacchinardi (Juve) :arrow: Villareal
Baptiste (Sevilla ) :arrow: Real
Ale przecież równie dobrze mogoł to byc największe niewypały transferowe :? Jeszcze żaden z nich nie zagrał meczu oficjalnego a ty już mówisz że to najbardziej trafione transfery troche to dziwaczne :lol:

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 11:42

Rossi pisze:
R@f@ł pisze:Mark van Bommel (PSV) :arrow: FC Barcelona
Robinho ( Santos ) :arrow: Real Madryt
Tacchinardi (Juve) :arrow: Villareal
Baptiste (Sevilla ) :arrow: Real
Ale przecież równie dobrze mogoł to byc największe niewypały transferowe :? Jeszcze żaden z nich nie zagrał meczu oficjalnego a ty już mówisz że to najbardziej trafione transfery troche to dziwaczne :lol:
Niby masz rację. Ale wg mnie to właśnie Ci gracze pokazą się z jak najlepszej strony w nowym sezonie. To będą transfery roku w Hiszpani :!:

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 14:32

Najlepszym transferem nie watpliwie bylo przejscie reprezentanta brazylii Julio Baptisty do Realu Madryt. A najwiekszym bledem jak dla mnie bylo przejscie Robinho ktory jest jednym z najlepiej zapowiadajacych sie zawodnikow swiata, mogl jeszcze przez dwa trzy lata zostac w brazylii, a gdzies w wieku 24 lat odejsc nie do Realu ale np. do Ac Milan, Arsenal, czy Inter bo te kluby nie marnuja zawodnikow tak jak Real, Man. Utd. Przykladami nie marnowania sa m. in. Kaka, Adriano czy Jose Reyes oni juz sa wielkimi gwiazdami w swoich klubach i na swiecie a sa bardzo mlodzi. Dla przykladu dam Ronaldinho gdy przechodzil do wielkiej Barcy mial niespelna 24 lata i wtedy dopiero stal sie mega gwiazda pilki i jest teraz najlepszym zawodnikiem swiata, tak mogl postapic Robinho, ma teraz 21 lat i chociaz moglby zostac ten jeden rok. Byc moze sie myle co do Robinho ale jak dla mnie kasa jaka daje mu real zawrucila mu w glowie a przeciez liga brazylijska jest jedna z najlepszych lig swiata. Aczkolwiek zycze Robinho zeby mu sie uluzylo w Realu jak najlepiej i stal sie wielka gwiazda Brazylii i Realu. Chociaz nie nawidze Realu.

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 09 sie 2005, 15:13

artur.makaveli zgadzam sie z Tobą w 100% :lol: po co realowi Robinho :?: kupili by lepiej jakiegoś bardzo dobrego obrońce bo tego im brakuje, a z Robinho mogli podpisac kontrakt że np przejdzie do nich za 2 lata :). Nigdy nie zrozumiem polityki realu, Ronaldo Owen Raul Robinho Baptista :? Przeciez oni sie pozabijają o wyjscie w pierwszej 11.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 sie 2005, 21:22

artur.makaveli ja tez sie z toba zgadzam z jednym malym wyjatkiem: moim zdaniem najlepszym transwerem bylo pozyskanie przez Blaugrane Van Bommela za darmo. Świetny pilkaż, wielkie wzmocnienie( barcelona nie miala wczesniej naprawde klasowego def. pomocnika) i na dodatek za friko!!

Fan_RMCF
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_RMCF » 02 wrz 2005, 21:56

Bardzo mi sie podobaja transfery Realu :wink: Super ze w Realu zagra Ramos :D :D Real bedzie wymiatał 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 19:46

MNie się wydaję,że jeżeli odbuduje się Kezman to może być hit.Bo koleś ma potencjał i jak zacznie grać tak jak w reprezentacji np to będzie dobry transfer.

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 06 wrz 2005, 20:02

Van Bommel i Robinho :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 20:48

Wosek07 pisze:Van Bommel i Robinho
Van Bommel jeśli nie poprawi formy, to pewnie można go uznać za największy transferowy niewypał Barcy, miał kierować linią pomocy razem z Ronaldinho, a wygląda na to, że posiedzi na ławce rezerwowych :wink:

Robinho, już w pierwszym meczu z Cadiz pokazał swoje umiejetności, wkręcal obrońców beniaminka w ziemię oraz zaliczył asystę :D Tylko w tym mogę sie z tobą zgodzić 8)

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 06 wrz 2005, 21:08

Ja myśle że dobrym transferem moze być Saviola do Sevilli. Jeśli bedzie grał tak przyzwoicie jak w Monaco to może dużo zdiałać.

A co do Van Bommela to może byc najwiękza kicha w tym sezonie jak narazie to nic specjalnego nie pokazuje i przegrywa rywalizacje z Edmilsonem.

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 06 wrz 2005, 21:28

No Van Bommel na razien ie błyszczy , ale ja sądze , że jeszcze pokaże swoją klasę . choć nie przepadam za Barcą

Mateusz035
Żenujący nabijacz :/

Robinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateusz035 » 06 wrz 2005, 21:38

Robinho to najlepszy transfer tego lata w Primera Division!!
1.Robinho
2.Ramos
3.Van Bommel

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 06 wrz 2005, 21:45

zdecydowanie robinho jest numerem jeden. a co dalje to ciezko sprawa jest van bommel ktory narazie nic ciekawego nie gra, baptista ktory robil za gwiazde w swoim poprzednim klubie teraz moze stac sie postacia dalszoplanowa i tak za pewne sie stanie ale wg mnie to sa najciekawsze transfery tego lata w la liga.

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 06 wrz 2005, 21:52

Baptista to mógł zostac w Sevilli tworzyli by świetny duet z Saviolą a tak w realu nie ma większych szans na granie w pierwszej jedenastce chyba że powróci do swojej nominalnej pozycjii czyli defensywnego pomocnika.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 21:53

No nie ma co przesadzać i oceniać już v bommela.Pogra pół roku i dopiero co będzie można więcej powiedzieć bo tak to już by przegrany był...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”