Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 13 lip 2017, 16:39
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 14 lip 2017, 17:35
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 lip 2017, 17:40
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 lip 2017, 17:46
HMK

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 14 lip 2017, 18:26
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alv10 » 15 lip 2017, 18:11
alv10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lip 2017, 0:08
Serio?Mnie krytyka polityki transferowej City nie dziwi już wcale.Jak City kupuje najlepszego prawego obrońcę ligi za 50mln.,do tego Anglika za których jak wiadomo dopłaca się kilka milionów za sam paszport to jest fuj,ale jak dla przykładu Juve sprowadza przygrubego napastnika któremu zaraz pyknie trzydziestka za 90mln. czy Man Utd. wyrzuca 100mln. za Pogbę którego kilka sezonów wcześniej oddali za darmo lub 75mln. +Rooney za Lukaku to jest okay - taki rynek albo coś w stylu:no bo kogo innego mieliśmy kupić za te pieniądze?Przecież Francuz i Belg zaraz będą bić się o Złotą Piłkę a Higuain zasadzi 50 bramek do Świąt Bożego Narodzenia......Większość ludzi patrzy na MCFC dalej jak w momencie gdy Mansour kupił klub i kupował kogo popadnie byle tylko dogonić najlepszych w Premier League.Teraz gdy Chińczyk kupił Milan i wydają kasy od groma to przecież wydają swoją a skośnooki nie dołożył nawet eurocenta do transferów.Bądźmy poważni.Niektórym się wydaje,że na Etihad to tylko kasa z ropy,nikt nie widzi ile klub generuje pieniędzy,a wystarczy prześledzić sprawozdania finansowe czy inne doniesienia mediów w tej kwestii.Ot przykład z dziś: Bakayoko w Chelsea za 40 melonów-nikt nie krytykuje,ale na najlepszego prawego obrońce ligi i to ze statusem homegrown w najlepszym wieku dla piłkarza za 10 baniek więcej niektórzy już krzywo patrzą.Zabawne.Wyśmiewani Otamendi,Bravo czy Stones przychodzili jako pewniaki i gwiazdy,każdy kibic United czy Chelsea skakałby z radości gdyby to do nich przychodzili,ale że do City to już fuuuu......Przywykłem.Zaraz będzie jazda po oficjalce Mendy'ego,a ja jaram się i czekam z utęsknieniem na nowy sezon mając na uwadze iż na bokach obrony biegać będzie Walker i Mendy.A że to koszt 100 baniek to już mnie to zdecydowanie jebie.
ryba_82
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lip 2017, 0:24
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 lip 2017, 0:28
Mówimy o danej lidze, w Italii pobił rekord sprzed dziesiątek lat, w Hiszpanii też sobie nieźle radził, a tam Messi czy Cristiano strzelają ich ponad 50 w sezonie. O Aguero się nie mam jak wypowiedzieć bo nie grał w Serie A, ale Higuain strzelił prawie tyle samo bramek w trzy lata co Cavani w sześć. Jest różnica?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lip 2017, 0:40
To jeszcze lepiej o Aguero świadczy
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 lip 2017, 0:44
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lip 2017, 0:58
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 16 lip 2017, 1:11
panmechiko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl