Rekinho - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
krzysiu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 141

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 17 lip 2017, 10:14

wielki szok, jestem tu kilka lat i w sumie zawsze pamiętam ,że był tutaj na forum .. smutno ,że odchodzi człowiek

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 lip 2017, 10:16

Z reguly nie jestem fanem stawiania wirtualnych swieczek i wyrazania wielkiego zalu w internecie. Bardzo czesto wydaje mi sie to na pokaz i zamiast tego wole gdzies tam w myslach kogos wspomniec i wypowiedziec zwykle spoczywaj w pokoju. Tym razem zrobie wyjatek, bo internet byl srodowiskiem Dawida, tu mial znajomych, moze przyjaciol, to miejsce tworzyl razem z nami, tu dzielil sie soba.

Sklamie jesli powiem, ze poznalem go dobrze. Zdarzylo sie wymienic opinie moze raz, moze dwa. Na poczatku uwazalem go nawet za dziwaka chcacego zwrocic na siebie uwage ale z czasem stal sie naprawde pozytywna postacia forum. Choc sam malo sie udzielam, to czytam forum regularnie i kazdy z Was jest mi na swoj sposob bliski, kazdy cos wnosi, o kazdym jestem w stanie powiedziec kika zdan, i kazdego w jakim stopniu brakuje, kiedy odchodzi w tych czy innych okolicznosciach. Tak bylo z Dawidem. Sprawial wrazenie czlowieka zaangazowanego, z pasja. Forum bylo dla niego wazne, a on byl wazny dla forum. Nie dalo sie tego nie zauwazyc. W moim odczuciu pozostawia po sobie dobre wspomnienie. Szkoda mlodego czlowieka, spoczywaj w pokoju.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2017, 10:19

Straszna strata. Mega pozytywny człowiek, żywe srebro. Wiele się nie udzielam, ale nawet przy tak minimalnej aktywności siłą rzeczy musiałem złapać kontakt z rekinem - wszędzie go było pełno.

Moim zdaniem mógł zrobić wszystko w życiu. Miał furę pomysłów, czekałem aż któryś mu wypali. Szkoda, że już się nie dowiemy.

Przy okazji - trochę restrykcyjniej podejdziemy do moderacji od teraz. Jeśli ktoś będzie odnosił się do niewłaściwego tematu, zamiast użyć priva. Za niestosowne komentarze, spekulacje czy choćby ma nieprawidłowy kolor butów, postaram się, żeby trochę odpoczął od forum. Nie wszyscy mamy równy poziom inteligencji i subtelności, to normalne, ale nie zwalnia to od minimum poczucia smaku i umiejętności zachowania ciszy, znając własny charakter i ograniczenia.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 17 lip 2017, 10:34

Slim91 pisze:Swoją drogą - dotarł ostatecznie kiedyś na te Filipiny :?:
Nie.

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 17 lip 2017, 10:57

Odkąd czytam forum zawsze tu był. Szkoda młodego chłopaka. Spoczywaj w pokoju.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lip 2017, 11:36

Do mnie to jeszcze nie dotarło w sumie. Z Dawidem dużo rozmawialiśmy poza forum o piłce i koszykówce. Prywatnie to był naprawdę równy gość, inteligentny, z dużą wiedzą o świecie.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 lip 2017, 11:53

Jeśli dobrze pamiętam, to pojawił się tu przez haxballa, za czasów gdy tam ostro graliśmy i wtedy zalogował się do naszego środowiska. Mniej więcej od tamtej pory utrzymywaliśmy znajomość. 4 lata.
Odpalaliśmy razem fanpage Stop Symulantom, a w zasadzie on to robił, bo mnie brakowało wtedy czasu.
Dawno nie poznałem tak pozytywnej osoby, która w każdej sytuacji potrafiła się zachować i w odpowiednim momencie podbić, napisać, czy człowieka pocieszyć.
Wiem, że po jego wpisach na forum mogliście tego nie zauważyć, ale naprawdę był dobrym, błyskotliwym człowiekiem. Ze świecą takich szukać.

btw.

Dawid był tak wszechstronnym forumowiczem, że swego czasu walczył po stronie ISIS ;)

http://natemat.pl/188465,interpol-ujawn ... ronie-isis

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 17 lip 2017, 12:48

Jedno słowo Szok.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 lip 2017, 12:58

Szkoda chłopa.Miał jeszcze tyle życia przed sobą :(

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 17 lip 2017, 13:37

Szok. Jedna z najbardziej pozytywnych osób na forum.

Do tego to młody facet, to zawsze powoduje swego rodzaju myślenie o tym jak ulotne jest życie.

:(

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3479

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 17 lip 2017, 14:13

Słabo znałem Rekina i mało wiem o jego życiu poza swiatempiłki, ale zdążyłem zamienić z nim na forum parę zdań. Bez wątpienia ciekawa postać, szkoda że nadszedł na niego czas.

Czuję trochę deja vu, bo 4 lata temu (również w lipcu, w przyszłym tygodniu rocznica) na innym forum żegnaliśmy chłopaka, którego śmierć również była dla nas wielkim szokiem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lip 2017, 14:42

właśnie się dowiedziałem, szok, nie mogę uwierzyć. smutno jak cholera.. :(
matt_ pisze: Czuję trochę deja vu, bo 4 lata temu (również w lipcu, w przyszłym tygodniu rocznica) na innym forum żegnaliśmy chłopaka, którego śmierć również była dla nas wielkim szokiem.
6 lat temu na forum gunnersów żegnaliśmy świstaka... teraz rekon. [k****], tak młodo nie powinni odchodzić.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 17 lip 2017, 16:05

Jeśli to prawda to szkoda Rekona.

Zacznijmy od gorzkich słów, które mnie nie dotyczą, rozumiem zdenerwowanie Clonera, którego styl Rekona się nie podobał. Miał swoje dni, kiedy prowokacyjnie coś lubił zafundować nam wszystkim, szczególnie kibice Interu mogą mu mieć coś zazłe, bo Dawid był fanem Serie A, ale napewno nie Interu. Lubił Milan i Juventus i te rejony były mu najbliższe jeśli chodzi o włoską piłkę. Do tego uważany był za dziwaka, gdzie wygrywał "takie tytuły" w corocznym głosowaniu.

Ja Rekona znam ze Ślizgu, nie byliśmy tam przyjaciółmi, ale bardzo dobrze się rozumieliśmy, dlatego mocno się ucieszyłem, kiedy pojawił się na tym forum. Dawid człowiek instytucja o której nawet ja do końca nie wiedziałem, widać, że był lubiany, nie szukał wrogów. Szkoda jeszcze raz szkoda.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2017, 19:05 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 17 lip 2017, 16:16

Duża strata, dało się z Rekonem pogadać, był barwną postacią tego forum i brał czynny udział w życiu sp.com. Smutno..

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 lip 2017, 17:26

wczoraj jak przeczytałem tę wiadomość wydała mi się absurdalna i nierealistyczna, myślałem że dzisiaj wejdę na forum i okaże się, że to jakaś bzdura. Niestety, widzę że to nie jest żart. Bardzo przykra wiadomość.
Rekon często pisał o narkotykach, nerwicy i pewnych problemach jakie miał, mimo to potrafił mieć pasje (piwka, moda, piłka nożna, zwierzęta). Często wspominał o wyjeździe na Filipiny i pracy zdalnej, szkoda że nie udało mu się spełnić swoje marzenie.
Niech spoczywa w pokoju.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”