Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 21:23
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 wrz 2005, 21:25
bagg pisze:że na "nowe" Delle Alpi zawita większa liczba kibiców.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 wrz 2005, 21:25
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 wrz 2005, 21:44
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 22:34
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 9:40
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 wrz 2005, 10:58
Przecież na Meczu z Milanem (w ostatnom sezonie(nie wiem czy to o ten mecz chodził) na Delle Apli było dwadzieścia kilka tysięcy miejscowych. Podobna liczba była na meczu o SPW*_For_zaza_Milan_* pisze:A jeszcze jedno jak był Mecz z Milanem [0:0] czy
Po zeszło-sezonowych wydarzeniach (ćwierćfinał LM z Miałem) istniał taka ewentualność, że Inter będzie rozgrywał swoje mecze LM w Szwajcarii (a nie tak jak jest teraz, czyli przy pustym San Siro). Myślę, że nawet gdyby Inter tam rozgrywał swoje mecze to byłoby więcej kibiców niż na Delle Apli.*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak na wyjazdy Milanu, Romy, Interu, Parmy czy Violi jeżdzi nie kiedy po 20 tysięcy tifosich i jadą kilka ładych kilometrów. Co za daleko ?
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 11:30
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 wrz 2005, 14:40
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 16:51

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 wrz 2005, 17:39
Chodzi Ci o pomyłke sędziego w tymże meczu*_For_zaza_Milan_* pisze:Pomyłka wiem wiem
Inter sprzedał 40 kilka tyś. Tylko, że to nie jest tak, że ci kibice co mają karnety chodzą na wszystkie mecze. W spodkaniach ze słabszymi zespołami często będzie mniej kibiców niż liczba sprzedanych karnetów*_For_zaza_Milan_* pisze:nikt nie sprzedał wiecej we Włoszech
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 wrz 2005, 17:44
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 17:48
W popszednim sezonie Inter był za Milanem pod wzgledem frekwnecji na trybunach i Nasze dwa kluby odstawiły inne pod tym wzgledem. Dla tego "Wielka Piłka mieszka w Mediolanie"Inter sprzedał 40 kilka tyś. Tylko, że to nie jest tak, że ci kibice co mają karnety chodzą na wszystkie mecze. W spodkaniach ze słabszymi zespołami często będzie mniej kibiców niż liczba sprzedanych karnetów
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 wrz 2005, 19:41
Trochę głupi ten tyłuł*_For_zaza_Milan_* pisze: Dla tego "Wielka Piłka mieszka w Mediolanie"
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 wrz 2005, 19:47
Trochę głupi ten tyłuł Przecież każdy wie, że kibice w Mediolanie to jedno, a scudetto w Turynie to drugie .
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio