AC Fiorentina (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Fiorentina w lidze?

1-4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
1
50%
8
0
Brak głosów
9-12
1
50%
Poniżej 12
0
Brak głosów
Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 21 sie 2004, 22:57

Z ostatniej chwili : Fabricio Coloccini jest fioletowy ! Własnie Milan i Fiorentina doszły do porozumienia.To 12 nabytek Violi.Forza Viola ! Jeszcze brakuje 3 zawodników (Bonera,Di Natale i Jorgensen) jak mówił dyrektor sportowy Lucchesi.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 sie 2004, 9:12

Chiesa pisze:Z ostatniej chwili : Fabricio Coloccini jest fioletowy ! Własnie Milan i Fiorentina doszły do porozumienia.To 12 nabytek Violi.Forza Viola ! Jeszcze brakuje 3 zawodników (Bonera,Di Natale i Jorgensen) jak mówił dyrektor sportowy Lucchesi.
no to bardzo sie ciesze :P ,Fiorentine bardzo lubialem za czasow Batistuty,moze teraz nareszcie zajma jakies 2 czy 3 miejsce w lidze :roll: :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sie 2004, 12:25

Fiorentine nawet lubie :P mam nadzieje, że wygra kilka meczy z druzynami z czołówki oczywiście oprócz meczów z Juve :P

Awatar użytkownika
ropec
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ropec » 02 wrz 2004, 23:21

a ja wlasnie mam nadzieje ze pykna Juve, bo te dwa klubiki sie nienawidza a ja lubie Viole :]
no ale fakt faktem, do wielkiego come backu jeszcze duzo im brakuje, dzisiejsi zawodnicy nie sa nawet porownywalni z tymi z kliku lat przed degradacja...ale moze kiedys... :]

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 03 wrz 2004, 15:39

Z całym szacunkiem, ale na miejsce lepsze od Lazio to wy sie nie łudźcie...

Myśle, że miejsca 7 lub 8 są w waszym zasięgu, choć z pewnością pokonacie kilku potentatów...

mam nadzieje, że Viola pyknie rome 2 razy i przez to to my a nie roma wejdziemy do CL :evil:

Choć realistycznie patrząc to mamy drużyna na powiedzmy 6 miejsce w najlepszej lidze świata!!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 wrz 2004, 21:06

Lazioman pisze:Z całym szacunkiem, ale na miejsce lepsze od Lazio to wy sie nie łudźcie...

Myśle, że miejsca 7 lub 8 są w waszym zasięgu, choć z pewnością pokonacie kilku potentatów...

mam nadzieje, że Viola pyknie rome 2 razy i przez to to my a nie roma wejdziemy do CL :evil:

Choć realistycznie patrząc to mamy drużyna na powiedzmy 6 miejsce w najlepszej lidze świata!!!
Troche dziwny z ciebie koles.W kazdym prawie poscie piszesz zeby tylko dogryzc kibcom Romy(chodz jest ich na tym forum niewielu :( )czy ja pisze non stop cos zlego o lazio i rzycze mu zle??Wez no sie stary zastanow,za co ich tak nienawidzisz :? Temat jest o Fiorentinie a ty wsadzasz jak zwykle pare slow o Romie.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 05 wrz 2004, 23:14

Dlatego, ze 1927 jest najwiekszym wrogiem mojego ukochanego klubu!!!

Ja nie mam nic do Ciebie, czy kogos, ja poprostu nie lubie tego waszego klubu i wcale tego nie ukrywam, w każdym meczu AS1927 jestem za jej przeciwnikiem(chyba ze inny rezultat jest dla Lazio korzystniejszy).. I nie pisze tego po to zeby komuś dogryźć, tylko tak czuje i tak bym chciał :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 wrz 2004, 12:40

Wszyscy juz wiedza jaki masz stosunek do Romy wiec daruj sobie nastepne manifestacje nienawisci do tego klubu bo moze to powodowac tylko klotnie.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 16:31

Dobra spoko,rozumiem cie ale prosze zebys nie pisal w akzdym poscie ze ASR jest jakas tam :wink: Bo ja tez nie przepadam za lazio i nie okazuje tego tak bardzo.pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2005, 11:47

No i odpowiedz na zadanie pytanie w tamecie jest NIE :!:

Nie który mówia że sie spaliła nie który że za wysoko sobie poprzeczke postawiła ale na pewno została skrzywdzona. Transfer transfer nawet za kolosalne pieniadze nie pomogły. Zoff wyciągna na "prostą" Viole w ostatniej chwili. Teraz nowy sezon i znów zaczynaja dzałać na rynku. Zimowy transfer Bozinowa był hitem ale nie wypalił w 100% przez kontuzje. Teraz tez bedzie ciekawie podczas mercato bo Viola ma swoje ukałdy i zasoby gotówki. Sam Prandelli jest już dobrym ruchem :)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 19 cze 2005, 11:52

Fiorentinę czeka jeszcze bardzo dużo pracy, by odzyskać dawny blask. Viola ma wspaniałych zawodników, ale jest to narazie zlepek indywidualności. Fioletowi muszą stać się drużyną, a wtedy przyjdą wyniki. Potencjał mają niewątpliwie ogromny.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Viola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2005, 12:03

Obrazek Po tym pierwszy sezonie od powtoru Violi do serie A czas nie bawem na drugi. Sądze że znacznie lepszy niz pierwszy bo gorszy nie może być co prawda ale teraz Viola bedzie walczyć o swoje cele które zakładają w klubie bracia Della Valle.

Nowym szkoleniowecem został Casre Prandell. W czasie mercato bedzie gorąco na stadio Artemio Franchi. Już pokazali w zimie co nie którym ile mogą. Bozjow i młody Pazzini świentie sobie radza. Bługar miał kontuzje w meczy Coppa i to mu popsuło troche sezon. Kupili teraz już Brocchiego [wypożyczony] i Donadele - chcą Abbiatiego mówi sie o Ledesmie, Bonerze czy Pizzaro. Nawet o Van der Mayde. Wykąpuą pewnie Miccolego Maresce i Chielliniego. bedzie jatka.

Co myślicie o tym nowym sezonie ?? Viola bedzie walczyć jak w tym popszednim np. Palermo czy Udinese :?: A może walka o scudetto ?? Czy nic te zmnany nie dadzą ?

Obrazek

Viola - Barca - 2001 :twisted:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 19 cze 2005, 12:15

Fiorentina jakąś rewelacją nie będzie. Miejsce w górnej połowie tabeli to dla nich szczyt przynajmniej w następnym sezonie. Bardzo dobrym ruchem było zatrudnienie Prandelliego. On się podobno świetnie dogaduje z młodymi piłkarzami. Bonera już zadeklarował że przyjdzie za Prandellim do Violi. A to bardzo dobry obrońca za nieduże pieniądze. Kibice mówia że nie chcą już układów z Juve.. No to mam nadzieje że w najbliższym czasie rozstrzygnie się sprawa współwłaścicielstwa Fabrizio, Maresci i Chelliniego. Mam nadzieje że Chellini wróci do Turynu, chociaż on też twierdzi że woli pracować z Prandellim. Myśle że jednego z nich Viola będzie musiała poświęcić, żeby zatrzymać pozostałych dwóch. Myśle że bedzie to Chellini bo Moggi go sobie wyjątkowo upatrzył :wink: Przecież w zimie się wzmocnili Pazzinim i Boijinovem i postawa w zeszłym sezonie był fatalna jak na aspiracje ludzi z Violi...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 cze 2005, 12:18

Na początku proponuje poprawić ortograf w temacie.

Fiorentina nie będzie miała wielkiego powrotu bo pieniądze nic nie zdziałają. Na przykładzie Realu można powiedzieć, że gwiazdy nie zawsze wszystko wygrywają. Myśle, że w sezonie 2006/07 Viola może walczyć o Europejskie Puchary.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2005, 12:29

Corinthians tez zauwazyłem "powrut" ale to nie mój temat muszą strażnicy zadziałać.

Viola powalczy na pewno w tym nowym sezonie. W tym Palermo beniaminek a jak grało. Poprostu Viola sie spaliła tym sezonem i zacznie wszystko od nowa jak napisał Tardelli budować drużyne. Mają kim i o co grać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”