Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 07 wrz 2005, 19:41

Rasiak gra jednak:( a reszta bez zmian orpcz Jopa za Kłosa..

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 wrz 2005, 19:48

1-Artur Boruc - 4-Marcin Baszczyński, 2-Mariusz Jop, 6-Jacek Bąk, 3-Tomasz Rząsa - 8-Euzebiusz Smolarek, 7-Radosław Sobolewski, 10-Mirosław Szymkowiak, 5-Kamil Kosowski - 9-Maciej Żurawski, 11-Grzegorz Rasiak.

Za Jopa powinien grać Klos i za Rasiaka "Franek"

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 wrz 2005, 19:51

herdek pisze:1-Artur Boruc - 4-Marcin Baszczyński, 2-Mariusz Jop, 6-Jacek Bąk, 3-Tomasz Rząsa - 8-Euzebiusz Smolarek, 7-Radosław Sobolewski, 10-Mirosław Szymkowiak, 5-Kamil Kosowski - 9-Maciej Żurawski, 11-Grzegorz Rasiak.

Za Jopa powinien grać Klos i za Rasiaka "Franek"
Dlaczego powinien? Jeśli Janas wystawił taki skład to uznał, że będzie on najoptymalniejszy z optymalnych? Fajnie byłoby jak by Franek zakończył te eliminacje tak jak zaczął czyli wchodząc z ławki gwarantował zwycięstwo... wtedy wszyscy byliby zadowoleni ;)

A co do składu to jak juz powiedziałem, że jest taki jaki trener uznał za najbardziej optymalny...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 wrz 2005, 20:01

No wogóle niech ktokolwiek gra żeby 3 punkty były :) A mnie i tak cieszy że Żuraw jednak będzie bo jednak to postać nietuzinkowa w naszej kadrze :)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 wrz 2005, 20:27

Ok za 5 minut mecz... trzymajmy wszyscy kciuki i nieważne kto strzela ale ważne kto wygrywa mecz !!! Futbol to gra zespołowa. Ok to ja lece wróce po a może nawet w przerwie. Tak a propo Chorwacja wygrywa z Matlą 1-0 ;p ok naraska :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 wrz 2005, 21:23

No i minęła pierwsza połowa...
Bardzo dobrze do zespołu wprowadził się Jop - zawodnik o 100% lepszy od Kłosa. Jeszcze trzeba znaleźć kogoś za Rząse, bo on też zbyt dobrze sobie nie radzi...
Rasiak nienajlepiej [stać go na więcej 8)]- reszta bez zarzutu ;)
Zastanawia mnie tylko dlaczego Kosowski symulował ten faul :? Przecież wychodził na czystą pozycję... :roll: :roll: :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 wrz 2005, 21:24

Po pierwszej połowie 0:0. Polska miał bardzo duzo sytuacji do strzelenia bramki, jednak brakowało precyzji. Walia nie oddała groźnego strzału na bramkę Boruca.

A właśnie. czemu Franek nie gra :?:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 wrz 2005, 21:29

Po 45 minutach tego jakże pasjonującego meczu ( :lol: ) mogę napisać kilka rzeczy zasługujących na uwagę:

:arrow: Jop - początkowo uważałam, że nie powinien grać zamiast Kłosa, w chwili obecnej mogę powiedzieć, że sobie radzi nieźle. Do poziomu swojego starszego kolegi trochę mu brakuje, co nadrabia ambicją. Mam nadzieję, ze Tomka zobaczymy w drugiej połowie...

:arrow: Rasiak - stać go na więcej, co zaznaczyła wyżej koleżanka, ale też źle nie jest. Cieszy mnie fakt, że stara się odciążać Żurawskiego. Widać, że Celtowi trochę kontuzja doskwiera, ale tak jak cały zespół - nadrabia ambicją.

:arrow: Gra Walijczyków - z Polakami grają jak równy z równym. Nasza obrona sobie łatwo radzi z ich atakami, choć dopatrzyłam się kilku błędów. Wyspiarze popełniają błędy, o ile to w ogóle można nazwać błędami. Są od nas gorsi - tyle napisać mogę.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 wrz 2005, 21:45

Wiedziałem, że to się musi stać :!: Przewaga Polaków jest ogromna, żeby nie powiedzieć gruba ;].Heh, brawo Kosiarka, brawo Żuraw, który się nie bał i za...zniweczył szanse do 1 % na obronę.Takich Polaków to ja uwielbiam, przypomina się mecz z Irl. Płn :wink:, ale już wiadomo, że nie będzie aż takiej nerwówki.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 wrz 2005, 22:06

1-0 dla Polski. Wszystko układa się świetnie. O ile się nie myle to jak wygramy z Walią, a Szwedzi stracą punkty dziś z Wegrami, to mamy MŚ!!! Węgry - Szwecja 0-0. Super! Tak trzymać!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 wrz 2005, 22:10

1-0 dla Polski. Wszystko układa się świetnie. O ile się nie myle to jak wygramy z Walią, a Szwedzi stracą punkty dziś z Wegrami, to mamy MŚ!!! Węgry - Szwecja 0-0. Super! Tak trzymać!

Heh, przez chwilę popatrzyłem na livescore.com a tam wynik 0:1 dla Szwecji i koniec meczu :shock: .Szczerze mówiąc czułem się niesmacznie :lol:, ale widze mała korekta i jest 65 mineta, i jak narazie 0:0.Anglia także 0:0, więc będzie można pojechać do Manchesteru, jako lider, któremu remis daje zwycięstwo w grupie 8) .

EDIT :

No i stało się, mecz do przodu, teraz niech się Szwedzi martwią, bo ja już miałem obawy, o tą końcówkę.Janas to jednak mistrz dramaturgii.Ale mecz pozytywny, 6 punktów dla Polski.Węgrzy oraz Irlandczycy pomóżcie Nam :wink:.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 wrz 2005, 22:25

JEEEEEEEEEEEEEEST

ale za co mi to robicie :P czy choć jedna końcówka nie mogłaby być spokojna? :lol: Dla mnie ten mecz dużo lepszy niż z Austrią, ale i tak po strzeleniu bramki nasi oddali inicjatywe. Kolejny dobry mecz Kosowskiego ;) czyżby stransfer do "Świętych" dodał mu skrzydeł? Jop za Kłosa? Zgadzam się ;) napiszę może coś więcej jak ochłonę :D ;)

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2844

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 wrz 2005, 22:27

ufff ja myślałem że dzisiaj Walia to będzie taka Łotwa ale na szczęście się udało.A za rok jedziemy do Niemiec!! :D :D :D

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 07 wrz 2005, 22:29

I tak jak się spodziewałem Rasiak znów kiepsko się spisał... :lol: Miałem ogromny dylemat by zaufać Żurawskiemu przy wykonywaniu karnego. Bałem się, że może powtórzyć się sytuacja z meczu z Austrią... W tym spotkaniu szczęście nie musiało go spotkać... Jednak pokazał swój kunszt. :wink: Brawa za pewnego rodzaju determinacje dla całego teamu. No ale trzeba jeszcze zganić troszkę repre o dekoncentrację w ostatnich minutach meczu. Powtórzyła się ta sama sytuacja co w meczu z Austrią... Oby to było ostatni raz.

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 07 wrz 2005, 22:30

Jak dla mnie Jop grał be z zarzutu. Jeśli chłopaki jeszcze raz zafundują mi taki horror to cyba ne wyrobie nerwowo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”