E-sport - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 17 lip 2017, 23:41

Właśnie miałem pytać co masz tym f0restem :P
Świetny początek VP, pasha wielka forma.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 17 lip 2017, 23:46

Długi weekend :P papito koks jak ns razie. Może w końcu do formy wrócił :)

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 17 lip 2017, 23:50

Byalii tez świetna połówka

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 lip 2017, 13:11

PENTA i mousesports odpadają z turnieju, pod wieczór z bilansem 2-2 o awans powalczą na pewno FlipSid3 i Cloud9. Za chwilę mecz fnatic z NaVi, będę kibicował Szwedom.
Potem już spotkania drużyn z bilansem 2-1. Najpierw G2 z Astralis, potem North z Virtusami, a około 17:30/18 brazylijskie starcie pomiędzy SK a Immortals.
W ćwierćfinałach są już zespoły Gambit i BIG, tym samym zapewnili sobie tytuł legend, czyli pewny występ na następnym MAJORZE.
Z tych mniej znanych ekip z eliminacji (PENTA, BIG, VEGA) to BIG zrobiło na mnie największe wrażenie i jeśli ktoś powinien z tej trójki namieszać to właśnie oni.
Pisałem po eliminacjach i miałem rację, VEGA dostała po dupie, PENTA walczyła, ale spalała się w sytuacjach, gdzie była bardzo blisko wygranej, natomiast aż tak wysokiego zajścia BIG się nie spodziewałem. Zobaczymy co pokażą w piątek w 1x4, tam grane będzie już BO3 i coś mi się wydaje, że to będzie ich ostatni dzień na turnieju, choć sporo też zależy od rywala. Dziś po północy będą pary ćwierćfinałowe i wtedy się oceni szanse w poszczególnych meczach.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 lip 2017, 16:32

Dramat... Pierwsza połówka przegrana 5-10, mimo że powinna skończyć się ona na korzyść Francuzów, największe frajerstwo to runda 1 na 3, G2 miało pakę, a ci wychylają się na Xyp9xa, no naprawdę bardzo rozsądne. W dodatku kretyńskie force, zamiast zagrać eco to oni grają rundy z Tecami, UMPami, a i tak je przegrywają. Dramat.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 19 lip 2017, 16:41

Nie ma drużyny, są tylko indywidualności. Trzeba jeszcze poczekać aż to zatrybi .

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 lip 2017, 21:58

Echhh, koniec emocji na MAJORZE dla mnie.
BadBoy pisze: Nie ma drużyny, są tylko indywidualności. Trzeba jeszcze poczekać aż to zatrybi .
Pełna zgoda, za duże parcie na fragi, złe decyzje w trakcie meczu. Sporo do poprawy.

Za chwilę Virtusi z Cloud9, wyczuwam sromotny wpierdol od Amerykanów.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 lip 2017, 1:15

Gambit- fnatic
SK - Astralis
BIG - Immortals
North - Virtus.pro

fnatic, SK, BIG i North IMO w 1x2.
Gambit fajnie rozegrało pierwszą fazę, ale wątpię, że w BO3 będą wyglądali tak dobrze. natomiast do BIG uśmiechnęło się szczęście i dostali najprostszego możliwego rywala.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 20 lip 2017, 7:19

Ja mam.nadzieje że się nasi sprężą przed swoimi kibicami chociaż North nam zdecydowanie nie leży

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 lip 2017, 18:21

Nic lepszego niż pierwsza mapa pomiędzy Astralis a SK na Cache'u (16;12 dla Duńczyków) w tym roku już nie zobaczymy. Przedwczesny finał, top poziom, dwie najlepsze drużyny świata. Szkoda, że spotykają się już w 1x4.
Dawać już Overpassa.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 lip 2017, 23:44

Gambit z Immortals w finale. Jakaś alternatywna rzeczywistość. :lol2: Awans tych dwóch drużyn do ścisłego finału dobitnie pokazuje jakie bezkrólewie panuje obecnie w CS'ie. Mieliśmy dominację fnatic i Virtusów, do tego zawsze mocne NaVi, EnVyUs, NiP czy TSM (obecne Astralis). Potem nastała dominacja SK, a na początku tego roku wreszcie do głosu doszło Astralis. Obecnie wygląda to tak (lecę po najnowszym rankingu HLTV).
SK: Jak widać są do pokonania co pokazało Astralis wczoraj, mimo tego obok Duńczyków najlepsi na świecie,
FaZe: Za dużo indywidualności, już chcą ponoć robić zmiany
Astralis: pisałem przy SK
G2: tak są czwarci XD potencjał TOP, fenomenalny skład, ale to co oni grają, ich decyzje - dramat.
Cloud9: miłe zaskoczenie ich ostatnie występy, ale są raczej kimś w stylu zeszłorocznego Liquid.
North: solidność, nie będą nigdy na poziomie SK, ale są na tyle dobrzy, że w top10 się spokojnie utrzymają
NaVi: ma być zmiana w teamie, GuardiaN jest w dużej formie, jak dadzą kogoś za seizeda to może coś ruszy, ostatnie miesiące jednak poniżej oczekiwań
I tak dalej można by wymieniać.
Najgorszy turniej CS'a odkąd oglądam, czyli od dobrych dwóch lat. Czekam na ogarnięcie się czołowych firm na czele z G2, bo źle się to obecnie ogląda. Jutro całym sercem za Immortals, mimo że średnio ich lubię.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 lip 2017, 1:44

Znów sporo roszad na głównej scenie CS'a. Z naVi już definitywnie odchodzą seized oraz Guardian, z fnatic mają pożegnać się olof i dennis, a od składu North odsunięty został Magisk. Według plotek GuardiaN oraz olof mają dołączyć do FaZe w miejsce kio oraz allu. Jak to się sprawdzi to skład FaZe będzie istną petardą, ta dwójka, NiKo, rain i Karrigan. Personalnie nie będzie mocniejszego składu w CS:GO tylko jakie będzie to miało przełożenie na wyniki. Jak widać na przykładzie G2 nie musi dać im to wygranych. Ciekawi mnie co z Magiskiem, gracz świetny, ale według plotek sporo rage'u wnosił do drużyny.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 29 lip 2017, 18:30

Dobry podcast o esporcie w Polsce.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 30 lip 2017, 12:43

Magisk narazie do rezerw przesunięty także zobaczymy. Młody jest. Zamiana allu na GuardiaN'a to dziwna decyzja. Faktycznie allu ostatnio bez formy, ale to jest top3 snajperów z GuardniaN'em i FalleN'em. Zobaczymy gdzie pójdzie.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 lip 2017, 13:09

BadBoy pisze: Faktycznie allu ostatnio bez formy, ale to jest top3 snajperów z GuardniaN'em i FalleN'em
Nie przesadzaj, widać, że lubisz NiP, sam też bardziej przychylniej patrzę na zawodników G2, ale IMO allu w top3 snajperów nie jest. JW i kennyS poziom wyżej. Jest jeszcze chociażby jdm czy dev1ce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”