Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 83

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 17:20

AtletiFAN pisze:A, co sądzicie o tym?

Obrazek
Stary nie chcialbym zeby to zabrzmialo zlosliwie ale sig bardzo bezbarwny, nudny i chaotyczny. Wogole tlo zawsze to stadion CAlderona (moglbys troche popracowac nad backgroundem ale to druga sprawa) pozatym ta koszulka wogole sie nie nadaje do siga bo wogole nie jest interesujaca, pozatym napis zawsze ten sam i zadnych efektow cienia i nic co robi z tej sygnatury kolejnego szarego i niezbyt fajnego siga.

Wiem ze nie jestem jakims mistrzem ale chyba zalezy ci na krytyce bo mozesz poprawiac swoje bledy :]

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 wrz 2005, 18:07

RoRo pisze:Co nie pasuje ?? Prosze o rady
Ten mój sig jest gorszy niż ten poprzedni z Robben i Drogbą. :?

Popraw napis bo jest rozmazany i nieczytelny, oraz też trcohe Terrego możesz poprawic :)

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 08 wrz 2005, 18:21

Czy moze mi ktos zrobic ava z Martinsem???? WIELKIE DZIEKI.

PS Jak wy wogule robicie te sigi i avy??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 18:51

No to ja jeszcze w sprawie moich ulubionych zawodnikow ... oto kolejny :] Podoba sie ?? :wink:

Boski Ronnie :wink:

Obrazek

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 wrz 2005, 19:03

artur.makaveli pisze:PS Jak wy wogule robicie te sigi i avy??
Służa do tego specjalne programy. Najbardzie popularne to Photoshop oraz Paint Shop Pro. Ja narazie też coś próbuję mącić i robić sigi jednak zbytnio mi to nie wychodzi.

RoRo a umiesz posługiwać się też Paint Shop Pro???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 19:06

Mikusinski pisze:
artur.makaveli pisze:PS Jak wy wogule robicie te sigi i avy??
Służa do tego specjalne programy. Najbardzie popularne to Photoshop oraz Paint Shop Pro. Ja narazie też coś próbuję mącić i robić sigi jednak zbytnio mi to nie wychodzi.

RoRo a umiesz posługiwać się też Paint Shop Pro???
A no umiem bo przed Photoshopem mialem wlasnie Paint Shop Pro i opanowalem go trosszke a teraz juz umialbym zroibc w nim siga. Tylko musialbym, sie oswoic bo ciezko mi sie przestawia bo bardzo dobrze mi sie pracuje w Adobie :] Czemu pytasz ?? :P i jak Ci sie podoba moj najnowszy sig ?? :)

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 wrz 2005, 19:12

Bo jak już wyżej napisałem, nie za bardzo potrafie sobie poradzić z Paint Shop Pro :oops: Może znasz jakieś spolszczenie :?:

I jeszcze jedno. Czy Paint shop Pro robi inne sigi i avaty od photoshopa????

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 19:16

Mikusinski pisze:Bo jak już wyżej napisałem, nie za bardzo potrafie sobie poradzić z Paint Shop Pro :oops: Może znasz jakieś spolszczenie :?:

I jeszcze jedno. Czy Paint shop Pro robi inne sigi i avaty od photoshopa????

POZDRO
Mam nadzieje ze nie wezma cie do Złotych ust z tym wyrazeniem :wink: Przeceiz to tylko program, oba sa profesionalne i wystarczy tylko umiec i zrobisz sobie kazdego siga . Przeciez sigi to zwykle grafiki a kazdy lepszy program robi grafika taka samo jak inne (tylko trzeba umniec :wink: )

Aha
i jak Ci sie podoba moj najnowszy sig ??
:wink:

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 wrz 2005, 19:21

RoRo pisze:Mam nadzieje ze nie wezma cie do Złotych ust z tym wyrazeniem Przeceiz to tylko program, oba sa profesionalne i wystarczy tylko umiec i zrobisz sobie kazdego siga . Przeciez sigi to zwykle grafiki a kazdy lepszy program robi grafika taka samo jak inne (tylko trzeba umniec )

Chodziło mi o to, czy Paint Shop Pro robi gorsze sigi???

RoRo pisze:jak Ci sie podoba moj najnowszy sig

bardzo dobry :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 wrz 2005, 19:34

RoRo pisze:No to ja jeszcze w sprawie moich ulubionych zawodnikow ... oto kolejny :]
Nie wiem RoRo dlaczego twoi ulubieni piłkarze to same judasze :?: :? . Najpierw vieri a teraz ten ... Ale ogustach się nie dyskutuje.
RoRo pisze:Podoba sie ??
Nie bardzo. Po pierwsze pomyśl nad bardzie skomplikowanym tłem a nie ciągle to czarne, które zresztą nie wiele ma wspólnego z Realem. Po drugie - tam z lewej strony siga trochę mało się dzieje. Zdjęcie nawet fajne ale jak już pisałem ogólnie trochę za ciemny.

A co powie/sz/cie co moim Martinsie ??

Obrazek

PS. Te bazgroły po prawej to jego autograf :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 19:48

Po pierwsze to pytasz sie czemu moi idole to sami judasze ... hmm. Moze dlatego ze ja ich podziwiam nie za to kim sa, a nie czy strzelaja bramki czy nie bo ty pewnie zmieniasz idoli jak rekawiczki no ale o gustach sie nie dyskutuje ....

Mało skomplikowane tło ?? Wg mnie nigdy w zyciu nie zrobisz tak skomplikowanego tłą jakie zastosowalem. (nie zebym sie unosil ambicja, ale jak popatrze na tlo w twoim sigu to zastanawiam sie jak mozesz krytykowac moje. Twoje tlo wyglada jakby dzieci kijkami w blocie troche pomiszaly i tyle. No ale bez obrazy bo to po prostu moje odczucia ... :wink: .

Aha i jak juz masz zamiar krytykowac czyjes sigi albo nawet tla to schowaj nawjperw bazgrola ktorego masz w podpisie :wink: (bez obrazy). Nie oznacza to ze deneruje mnie krytyka, no ale ja np nie powiem zeby to tlo ktore zrobilem bylo zle i na pewno nie zmienie go w tym sigu ...

a tu jeszcze z nudow zrobilem Robsona (ale to nie jest jeden z moich idoli zaznaczam ...)

Obrazek

Koniec na dzisiaj ... czas na nauke .. moze jutro tez dostane czworke z odpowiedzi jak dzisiaj :lol: :lol:

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 wrz 2005, 20:01

RoRo pisze:Mało skomplikowane tło ?? Wg mnie nigdy w zyciu nie zrobisz tak skomplikowanego tłą jakie zastosowalem.
Może skomplikowane było robienie tego tła ale jak już napisałem mi się nie podoba.
RoRo pisze:ale jak popatrze na tlo w twoim sigu to zastanawiam sie jak mozesz krytykowac moje.
A co piernik do wiatraka. Chciałeś opinii to masz, a że nie umiesz przyjąć krytyki to się czepiasz moich sigów.
RoRo pisze:Twoje tlo wyglada jakby dzieci kijkami w blocie troche pomiszaly i tyle
Lepiej niech wypowie się ktoś trzeci które tło jest lepsze. :wink:
RoRo pisze:No ale bez obrazy bo to po prostu moje odczucia ...
I vicewersa :wink:
RoRo pisze:Aha i jak juz masz zamiar krytykowac czyjes sigi albo nawet tla to schowaj nawjperw bazgrola ktorego masz w podpisie
Wiem, że nie jest najlepszy ale to jest pierwszy sig jaki zrobiłem i trzymam go ze względów sentymentalnych. :D
RoRo pisze:Nie oznacza to ze deneruje mnie krytyka
Oj chyba jednak tak. :wink:
RoRo pisze: na pewno nie zmienie go w tym sigu
Wcale nie pisałem żebyś je zmieniał.

PS. Wildze, że czekasz na słodzenie więc nie będę więcej komentował Twoich sigów.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 20:17

Nie no dobra troche sie zagalopowalem :wink: Nie chcialem cie obrazic i wcale nie chce aby forumowicze tylko mi pisali jakie to piekne sigi robie bo nie robie jakis dziel. Dzieki ze wytkneles moje bledy, ale ruszylo mnie to stwierdzenie ze tlo jest malo skomplikowane, czarne ... i ze kolory nie pasuja do Realu. Zauwazyles ze Ronaldo jest w czanrej koszulce ?? jakby byl w bialej to bym dal biale tlo ( a co do Robinho to dalem czarne bo takie mialem pod reka juz gotowe :P )

Wiec nie obrazaj sie, no to jak sztama ?? :wink:

aha i wiedz ze cala moja agresja w poprzednic postach wynikala tylko z jednego twojego zdania.
Nie wiem RoRo dlaczego twoi ulubieni piłkarze to same judasze . Najpierw vieri a teraz ten ... Ale ogustach się nie dyskutuje.
:?

POZDZRO

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 09 wrz 2005, 11:49

A, tutaj coś dla kibicow Frankowskiego!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 wrz 2005, 12:00

AtletiFAN pisze:A, tutaj coś dla kibicow Frankowskiego!!

Powiem krotko, bleeeeeeeee, obrzydliwe :?.

Dlaczego mi nie wchodzi Sig z Robinho !! Ja go chce, chce :P :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”