Del Piero - tez jesli jest w formie to gra nieźle,
Mutu- ostatnie mecze w kadrze pokazują ze jest w gazie
Zalayeta - tak samo jak Mutu
A Inter:
Martins- niezły zawodnik ale dosc nieskuteczny
Cruz - kat Juve, ale pozatym słabszy duzo od Martinsa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 wrz 2005, 15:48
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 wrz 2005, 15:58
Zapomniałeś o Recobie, który nieźle rozpoczął obecny sezon i to on jest w tym momencie trzecim napastnikiem.luk1208 pisze:A Inter: ...
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 wrz 2005, 10:10
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 14:20
Kibic? Na moim podwórku na kogoś takiego mówi się burak, ale niech Wam będzie.Ibrahimović pisze:Dzisiaj kibic Milanu zaza załozył temat "Kibice Jufe-margines forum"
Przesadza od jakiegoś czasu.Ibrahimović pisze:uwazam ,ze przesadzil
Nie ma szans. Będę się z nim bawił, niszczył intelektualnie, aż pęknie mu żyłka od jego zasranej napinki.Ibrahimović pisze:apeluje do wszystkich kibicow Juventusu ,aby ignorowac tego "usera" i nie odpowiadac na jego ciągłe zaczepki i napinki.
Zły moim zdaniem, ale jeśli ktoś chce go prowokować to z głową, proszę.Ibrahimović pisze:P.S Zrobicie jak chcecie ,ale mysle ,ze to jest dobry sposób
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 09 wrz 2005, 14:30
heheh rozsmieszył mnie Twoj post Snipp.Kibic? Na moim podwórku na kogoś takiego mówi się burak
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 14:42
LAZIO pisze:jufe najlepsze ble ble ble !!
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 14:57
Miło mi. Bardzo! Trochę mniej kiedy spojrzałem na Twój nickLAZIO pisze:heheh rozsmieszył mnie Twoj post Snipp.
Nikt Zazy nie nazwał burakiem. Burak to ktoś, kto zamiast kibicować swojemu ulubionemu klubowi wytyka błędy u innych klubów. Zaza chwyta się już wszelakich sposobów, a z każdym uśmiech na mojej twarzy się powiększa. Zakładaj tematy Zaza, zakładaj!LAZIO pisze:ps jak na Zaza mowja burak
Co to Jufe?LAZIO pisze:kibiców jufe którzy maja zero pojecia o swiecie calcio !
Bo jest najlepsze, jeśli chodzi Ci o Juventus.LAZIO pisze:myslisz ze czemu jufe jest teraz na topie ?
Ja nie mam. Mam więcej, nawet dużo wiecej i nie pozwolę żeby ktokolwiek oczerniał Juve, napewno nie Zaza.LAZIO pisze: szczególnie udzieliło sie to dziecia którzy maja po 13 lat !!
O tak! Cholerne z nas dyletanty! Z kolei Zaza nie ma pojecia o ortografii i składni, o podstawowych zasadach użytkowania forum i takie tam inne.LAZIO pisze:Wasi kibice jufe nie maja tyle pojecie o swiecie calcio co Zaza !!
Żałosny typ.LAZIO pisze:umieja wypisywac posty typu
jufe najlepsze ble ble ble !!
Czasami? Nie poznaje Ciębagg pisze:Zaza rzeczywiście jest człowiekiem o wielkiej wiedzy piłkarskiej, ale czasami przesadza z napinką
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:08
Snipp_ pisze:Czasami? Nie poznaje Cię Confused
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 wrz 2005, 23:51

Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 wrz 2005, 23:57
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 0:04
Ibrahimović pisze:Siema Lakier Exclamation Exclamation Exclamation
Ibrahimović pisze:Podejrzewam ,ze Zlatan usiadzie ,bo niby cos tam ma z żołądkiem ,nawet by mi to odpowiadalo Wink bo Pewnie Mutu zagra ,a ostatnio z forma u niego niezle Twisted Evil ,a Marcelo tez sobie Hattrick strzelil Very Happy
Ibrahimović pisze:Chyba Thuram jednak zagra Cool ,caly meczyk w reprezentacji zagral Twisted Evil
p.s trzeba walczyc z..... wiesz ,nie
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 wrz 2005, 0:05
Panie, to je dziecinada.Ibrahimović pisze:p.s trzeba walczyc z..... wiesz ,nie
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 wrz 2005, 0:07
Dokładnie Piwuspiwus pisze:Panie, to je dziecinada.Ibrahimović pisze:p.s trzeba walczyc z..... wiesz ,nie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 wrz 2005, 0:11
piwus pisze:Panie, to je dziecinada.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 wrz 2005, 8:12
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio