Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 13:26

Krzysztof Jarzyna pisze:Szkoda tylko, ze z Anglia nie zagra Szymkowiak, ale trudno i w takich sytacjach trzeba sobie radzic
kazdemu szkoda, ale trzeba być przygotowanym na taką okolicznośc. Co tylko Szymek jest w kadrze? jest MIla, jest Radomski(:P) tak jak Szymek powiedział w wywiadzie ze jesli będziemy grać na remis to w środku wystawić Sobola i Radomskiego a jak walczyć to Sobola i MIle.. a najlepiej jakby jeszcze Lewandowskiego i Kukiełke wsadzic to by było 4 obrońców 4 defnsywnych i 2 napastników zeby se biegali w przodzie:D

a prawdę mówiąc to chyba wyjdzie na to ze z Anglią zagra Brożek i Dudka, Mila, Żewłakow, Niedzielan, Oli(wariant ze awansujemy juz przed tym meczem)...

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 wrz 2005, 14:17

Mazi pisze:
a prawdę mówiąc to chyba wyjdzie na to ze z Anglią zagra Brożek i Dudka, Mila, Żewłakow, Niedzielan, Oli(wariant ze awansujemy juz przed tym meczem)...

Miejmy nadzieje, że już przed meczem z Anglia bedziemy wiedziec czy jestesmy na Mundialu czy nie... lecz ja bym powalczył z Anglikami do końca niezależnie od tego czy wczesniej awansujemy czy nie. Czas wreszcie ich pokonać na ich terenie i zrewanżować się za niewielką przegraną 2:1 w Chorzowie.... owszem mozna dokonać paru zmian ale tylko po to aby poprawić grezespołu i pokonać wyspiarzy :twisted:

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 09 wrz 2005, 14:35

Roomeczek masz racje,powinniśmy pokazać kto rządzi w grupie6.Niezależnie czy awansuje przed tym meczem czy nie,powinniśmy z Anglikami dać z siebie wszystko a do walki wlożyć własne serce!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 15:28

tak, ale może być tak jak 3 lata temu:) mieli awans i co było z Białorusią każdy wie choć wystąpili w najsilniejszym składzie;]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2005, 16:29

Abramovic pisze:Z Anglikami zagramy bez Szymkowiaka, który nie może wystąpić z powodu zółtych kartek Myślę, że to duże osłabienie. Pewnie będziemy grać dwoma defesywnymi pomocnikami Sobolewski - Radomski (oby nie Lewandowski ). W tej sytuacji cała nadzieja jest w Sobolewskim, już nieraz pokazał, że nie tylko potrafi odebrać piłkę, ale też dobrze ją rozegrać ( w meczu z Walijczykami popisał się nawet dryblingiem co mnie zaskoczyło).
no ciekaw jestem czy 'Szymek' jest niezastapiony ;)
jak zagra Sobolewski, ktory bedzie musial wziasc wiekszy ciezar gry na siebie :)
Radomski zagra w 1.skladzie, chyba dobrze ze przeszedl do Austrii W., kolejny zawodnik, ktoremu zmiana klubu wyszla na dobre ;)

Mazi pisze:a prawdę mówiąc to chyba wyjdzie na to ze z Anglią zagra Brożek i Dudka, Mila, Żewłakow, Niedzielan, Oli(wariant ze awansujemy juz przed tym meczem)...
hehe, nawet gdyby awans byl pewny, Janas powinien wystawic optymalne ustawienie, dzieki temu meczowi bedziemy znac sile naszego zespolu :!:

i co :?: przekonal Was Jop do swojej gry w reprezentacji za Klosa (to do fanow Wisly K. i 'wielkiego' talentu Tomka) :D

btw - Hajto chce grac w reprezentacji :)
w sumie gra w tym samym klubie co Kosowski, wiec nie mozna mu zarzucac, ze gra na peryferiach :!: ta sama liga co Rasiak sezon temu ;)
wydaje mi sie, ze ta Coca Cola Championship League nie jest taka zla :)

p.s. - kto powinien bronic w naszej bramce :?: Dudek, Boruc :?: bo raczej inni beda tylko rezerwa :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 16:36

powinien, niepowinien.. pewne jest ze powinien dac pograc rezerowwym:) ale co zrobi niewiadomo.. a Jop mnie nieprzekonał.. zagrał TYLKO 1 mecz.. a Kłosa ponad 60:) w bramce nadal Dudek, a HAjto ma małe szanse..

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2005, 16:42

Mazi pisze:powinien, niepowinien.. pewne jest ze powinien dac pograc rezerowwym:) ale co zrobi niewiadomo..
nigdy niewiadomo, bo Janas to bardzo specyficzny trener,
potrafi zaskoczyc skladem, jednakze jego selekcje sa bardzo trafne :!:

Mazi pisze:a Jop mnie nieprzekonał.. zagrał TYLKO 1 mecz.. a Kłosa ponad 60:) w bramce nadal Dudek, a HAjto ma małe szanse..
i takich ludzi, myslacych jak Ty powinno sie usuwac :!:
powod - rozegral 60spotkan :D a co mnie to interesuje, do kadry powoluje sie za umiejetnosci a nie sukcesy w przeszlosci i za nazwisko :!:

Dudek, ale tylko jesli bedzie grac w klubie, bo jesli nie wywalczy miejsca w skladzie, albo jesli nie znajdzie innego klubu, to nie ma takiej opcji, zeby Janas go wystawil w reprezentacji :!:
a Hajto - hmm, znajac Janasa, sprawdzi go ;) fakt, ze malo spotkan jest 'takich do sprawdzania' ale .... Janas potrafi :)

pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2005, 16:45

cloner pisze:jak zagra Sobolewski, ktory bedzie musial wziasc wiekszy ciezar gry na siebie
Radomski zagra w 1.skladzie, chyba dobrze ze przeszedl do Austrii W., kolejny zawodnik, ktoremu zmiana klubu wyszla na dobre
Sobol jest w dobrej formie więc o niego sie nie martwie. Z kolei nie sądze aby Radomski miał zagrać za Szimka. Mila jest dublerem Mirka i tak z nim powinniśmy zagrać w Anglii. Nawet jeśli awans będzie już pewny.
cloner pisze:przekonal Was Jop do swojej gry w reprezentacji za Klosa
Tak jak Ty cloner bronisz Rasiaka tak ja sie będe stawiał za Kłosem. W tej chwili jest napewno w lepszej formie od Bąka więc jeśli mialby grac Jop to właśnie za Jacka. Choć Jopa i tak bym nie chciał w pierwszym składzie.
cloner pisze:Hajto chce grac w reprezentacji
Raczej na niewiele sie zda. Chyba , że w szatni , ale sądze iż mamy lepszych defensorów. A niedługo może wrócić Głowacki :!:
cloner pisze:p.s. - kto powinien bronic w naszej bramce Dudek, Boruc bo raczej inni beda tylko rezerwa
Jurek jako Al-star drużyny powinien chyba być pierwszym golkiperem. Ale dobrze się dzieje , że Boruc dał o sobie znać :!: niech Jurek czuje jego oddech na plecach :D

Mikusinski pisze:Cały mecz przeważaliśmy. Już w 2 minucie Szymek miał dobrą sytuacje do zdobycia bramki, jednak piłka po jego strzale poleciała nie trafiła w światło bramki. Potem gnitliśmy WAlijczyków, gnietliśmy, jednak do pierwszej połowy był wynik bezbramkowy. Po pierwszej połowie znowu ataki, w końcu faul na bardzo aktywnym w tym meczu Kosowskim a karny dobrze wykorzystuje Żurawski. Na bosiku chyba najlepszy był nasptnik Celticu, wiele pieknych akcji.

Takie posty mnie dobijają po całym ciężkim dniu ... :?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 wrz 2005, 16:46

Całkowicie zgadzam się z clonerem (z małej litery, co podkreślam ;) ). To, że Kłos rozegrał w reprezentacji 60 spotkań nie musi oznaczać, że jest świetny. Hajto ma na koncie ponad 50, a gra słabo.

Kłos jest według mnie lepszy od Jopa, chociaż Mariusz jest jeszcze stosunkowo młody, i może piłkarza Wisły zastąpić. W meczu z Walijczykami nie zagrał tragicznie, wolę jego grę, niż to, co prezentuje obrońca zwany Stolarczykiem. Nie umiejszam mu, ale gra ostatnio słabiej...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 16:52

cloner pisze:i takich ludzi, myslacych jak Ty powinno sie usuwac
powod - rozegral 60spotkan a co mnie to interesuje, do kadry powoluje sie za umiejetnosci a nie sukcesy w przeszlosci i za nazwisko
przeszlosci.. ciebie powinni usunąć.. i to czym prędzej :lol: chłopak zagrał 1 mecz słaby .. mecz wygralismy.. Jop zagrał dobrze, ale Kłos jest ograny w reprezie.. a co mnie interesuje ze on rozegrał 1 dobre spotanie jak Kłos w tym roku rozegrał ich dużo więcej.. :lol:
cloner pisze:Dudek, ale tylko jesli bedzie grac w klubie, bo jesli nie wywalczy miejsca w skladzie, albo jesli nie znajdzie innego klubu, to nie ma takiej opcji, zeby Janas go wystawil w reprezentacji
tak, tu się zgadzam.. gra w klubie to i w kadrze..
cloner pisze:a Hajto - hmm, znajac Janasa, sprawdzi go fakt, ze malo spotkan jest 'takich do sprawdzania' ale .... Janas potrafi
sprawdzi, ale warunek ten sam co u Dudka=gra w klubie:) i wlanie jak napisal ze Głowa wraca do gry:)

Anka pisze:Nie umiejszam mu, ale gra ostatnio słabiej...
mniemam ze chciałas napsiac ostatnio nie gra??

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 wrz 2005, 16:56

Mazi pisze:
cloner pisze:i takich ludzi, myslacych jak Ty powinno sie usuwac
powod - rozegral 60spotkan a co mnie to interesuje, do kadry powoluje sie za umiejetnosci a nie sukcesy w przeszlosci i za nazwisko
przeszlosci.. ciebie powinni usunąć.. i to czym prędzej :lol: chłopak zagrał 1 mecz słaby .. mecz wygralismy.. Jop zagrał dobrze, ale Kłos jest ograny w reprezie.. a co mnie interesuje ze on rozegrał 1 dobre spotanie jak Kłos w tym roku rozegrał ich dużo więcej.. :lol:
cloner pisze:Dudek, ale tylko jesli bedzie grac w klubie, bo jesli nie wywalczy miejsca w skladzie, albo jesli nie znajdzie innego klubu, to nie ma takiej opcji, zeby Janas go wystawil w reprezentacji
tak, tu się zgadzam.. gra w klubie to i w kadrze..
cloner pisze:a Hajto - hmm, znajac Janasa, sprawdzi go fakt, ze malo spotkan jest 'takich do sprawdzania' ale .... Janas potrafi
sprawdzi, ale warunek ten sam co u Dudka=gra w klubie:) i wlanie jak napisal ze Głowa wraca do gry:)

Anka pisze:Nie umiejszam mu, ale gra ostatnio słabiej...
mniemam ze chciałas napsiac ostatnio nie gra??
Dobrze mniemasz. ;) Przed urazem też grał źle, więc wiesz... ogólnie chodziło mi o to, że nie jest/był w formie.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 17:00

moze i grał źle.. ale:) na lige wystarczało takze nie tak znów źle..

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 12 wrz 2005, 9:25

Zeby nie robic nowego temtu napisze o tym tu
Najprawdopodobniej Mirek Szymkowiak nie zagra w meczu z Anglikami :? W ostatnich minutach ligowego meczu Szymek zostal brutalnie sfaulowany i doszlo do rozszczepienia kosci. Mowi sie conajmiej o 2 miesiacach przerwy, ale takie urazy dlugo sie leczy, wiec Szymek moze nie grac nawet przez pol roku. :cry:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 10:18

mimek pisze:Najprawdopodobniej Mirek Szymkowiak nie zagra w meczu z Anglikami
Co prawda Szymkowiak faktycznie ma noge w gipsie a przerwa moze nawet wyniesc wiecej niz dwa miesiace (mowi sie ze nawet do pol roku), ale w meczu z Anglia i tak by nie zagral, bo pauzuje za zolte kartki. tylko, ze na ewentualne baraze tez by go raczej nie bylo. ale jako ze awansujemy jeszcze przed meczem na OT, wiec nie bedzie zle. tylko chlopaka szkoda. rozszczepienie kosci :shock: to musi bolec.

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:49

mnie sie gdzies otarło że nie zagra z powodu żółtych kartek,lecz nie wiem czy to prawda,ale sie daleko od plotek trzymam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”