Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 14:33
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 14:38
mariuszmilan pisze:ja tez watpie by zagrali choinka...Silvio moglby sie lekko zdenerwowac
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 14:59
Z Ascoli teżbagg pisze:Milan ze Sieną powienien wygrać...niestety
Bardziej trafne byłoby stwierdzenia "próbował mówić", ale sie zamieszał niestety. Sztuką jest zrozumienie jego postów w 100%bagg pisze:Zaza mówiłeś coś o "insektach"-kibicach Juve ?
A wiesz co różni wiadro buraków od marnych napinaczy? Wiadro.bagg pisze:P.S. Zaza wiesz co różni Mistrza Włoch od Wice-Mistrza Włoch? Mistrzostwo
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:06
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:08
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:13
shevcento pisze:A co do mistrzostwa to przegralismy na własne zyczenie
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 15:15
No jak to?shevcento pisze:zwycięstwo możecie kupić ,ale kibiców nie ...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:17
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:21
jak nikt nie pisze to pisze dwa posty:] ale prawda jest taka że traciliśmy pkt. z teorotycznie słabszymi rywalami a potem ta porażka z wami na San Siro i koniec marzeń o mistrzostwie...ale mam nadzieje że teraz odbierzemy to co się nam nalezy Cool
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:23
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:27
raczej "jednego jesteś pewien" bo dla mnie nie jest pewne, że Mistrzem będzie Milan.shevcento pisze:każdy niech zinterpretuje to jak chce, jedno jest pewny w tym sezonie Mistrzem będzie MILAN !! Smile Smile
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 15:29
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 15:32
Milanistom gratulejemy Chlopaczka. Jedyny (no moze jeszcze BogiBylo minelo gramy dalej.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 wrz 2005, 15:33
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 15:44
Dalem to do przeczytania mojej mamie.Tobie dziekuje za mile slowa a ze mnie jest dumnaSnipp_ pisze: Milanistom gratulejemy Chlopaczka.
Co to znaczy niby?Nie niby tylko zdecydowanie broni! Do ostatniej kropli mojej Czerwono-Czarnej krwi.Co do napinki to poprowokowac sobie czasami lubie ale pare miesiecy temu bylem zdecydowanie bardziej skory do klotni.Sam nie wiem co sie ze mna stalo... Przeciez zdobylem tytul najbardziej agresywnego uzytkownika forum A.D. 2004... Piekne czasy piekne chwile.Snipp_ pisze: Jedyny (no moze jeszcze Bogi), który niby broni swoich racji, a się nie napina. Dla niektórych to zdecydowanie za wiele.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio