Jak już coś to wasze zdanie...Mikusinski pisze:Podzielam zdanie z wami
No trudno żeby go chcieli "za piękne oczy"Mikusinski pisze:Van Bommel zwrócił uwagę działaczy Barcy dzięki swietnym występom w PSV
Nie zapominaj o Gomes`u, Alexie i Cocu...Mikusinski pisze:W głownej mierze on sam doprowadził Holendrów do połfinału LM i mistrzostwa Eredivisie
Co ty z choinki się urwałeśMikusinski pisze: Jak podpisał konktrakt z Katalończykami, myslalem, że będzie gwiazdą drużyny i ich filarem
WoW ale ty jesteś bystryMikusinski pisze: Po jego meczach narazie widzę, że zagrzeje ławkę rezerwowych. Oczywiście jeśli nie poprawi się jego forma
Całkiem możliwe że ma problemy z aklimatyzacjaherdek pisze:Van Bommel gra na razie średnio. Coś wydaje mi się, że źle czuje się Hiszpanii.
Też na to liczę !!!herdek pisze:Mam nadzieję, że zacznie coś grać i przypomji sobie występy z czasów w PSV !
bartasg pisze:wtedy chyba jak najszybciej niech ucieka z barcelony najlpiej do swojego klubu psv.
Nie rozumiesz ??? A to dziwne... to ja spróbuje Ci to wyjaśnić... po 1.Przeanalizuj sobie defensywe Barcelony to zrozumiesz, po 2.zespół jest dosyć "młody" potrzebuje ogrania... po 3.Moim zdaniem Rijkaard się nie nadaje... 4. w poprzedniej edycji LM zabrakło szczęscia podobnie jak w meczu z AlavesPawel18 pisze:Nie rozumiem dlaczego Barca nie wygrala nic znaczacego w Europie od lat przeciez ona personalnie ma najsilnieszy zespól na swiecie nawet Chelsea sie chowa Puyol,Belleti,Deco,Eto,Ronaldinho.Larsson, przeciez to sa zawodnicy praktycznie najlepsi na swiecie na swoich pozycjach nie rozumiem dlaczego nie wygrywaja w Europie z kazdym
Jako kibic Blaugrany bardzo bym chciał. Ale realnie myśląc... chyba jeszcze nie w tym rokuHenry 007 pisze:W tym sezonie to sie zmieni bo Barca wygra Lige mistrzow
Jak na to wpadłeśMikusinski pisze:Ma i to duze. Narazie tylko mówię, że Katalonczycy muszą wygrywać, jeśli chcą obronić tytuł i wygrać Ligę Mistrzów.
LOOOOOOOOOOOOOL powiedz mi co widzisz podobnego w obu stylach gry ??? Przecież to dwa zupełnie różniące się od siebie grą zespoły !!!Mikusinski pisze:Chelsea gra podobnie jak Barcelona, tylko, że "fuksem" wygrywają z rywalami
I tu masz rację...luk1208 pisze:wcale nie mówie ze Barca jest w optymalnej formie ale:
1: w meczach z Juve, Alaves - dominowali i tylko przez skutecznosc nie wygrali spotkan
2: z Betisem podeszli na luzie bo Superpuchar mieli juz w kieszeni
3: jak poprawią skutecznosc to o wyniki bede spokojny i załoze sie ze jak Barca wygra nastepny mecz wysoko to kazdy bedzie mówił ze są najlepsi
hehehe to że przegrali nie znaczy że nie są w wysokiej formie, powiedz mi czy jakbyś występował w Barcie i grałbyś w tym meczu, ryzykowałbyś np: kontuzje ??? Raczej nie...Mikusinski pisze:Ale sam przyznaj, że porażka z Francuzami, pokazała, ze Katalończycy nie są w najwyższej formie
Barcelona nie przeżywa żadnego kryzysu !!! Są lepsze i gorsze mecze, ale z większością tych wyników zapewne liczył się Rijkaaard.
PzDR.