F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 136

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 wrz 2005, 14:27

Mikusinski pisze:Podzielam zdanie z wami
Jak już coś to wasze zdanie... :lol:
Mikusinski pisze:Van Bommel zwrócił uwagę działaczy Barcy dzięki swietnym występom w PSV
No trudno żeby go chcieli "za piękne oczy" :lol:
Mikusinski pisze:W głownej mierze on sam doprowadził Holendrów do połfinału LM i mistrzostwa Eredivisie
Nie zapominaj o Gomes`u, Alexie i Cocu...
Mikusinski pisze: Jak podpisał konktrakt z Katalończykami, myslalem, że będzie gwiazdą drużyny i ich filarem
Co ty z choinki się urwałeś :roll: przecież to było od początku wiadomo że Van Bommel nie będzie gwiazdą ani filarem Barcy...
Mikusinski pisze: Po jego meczach narazie widzę, że zagrzeje ławkę rezerwowych. Oczywiście jeśli nie poprawi się jego forma
WoW ale ty jesteś bystry :lol: ...
herdek pisze:Van Bommel gra na razie średnio. Coś wydaje mi się, że źle czuje się Hiszpanii.
Całkiem możliwe że ma problemy z aklimatyzacja :roll: .
herdek pisze:Mam nadzieję, że zacznie coś grać i przypomji sobie występy z czasów w PSV !
Też na to liczę !!!
bartasg pisze:wtedy chyba jak najszybciej niech ucieka z barcelony najlpiej do swojego klubu psv.
:lol: To będzie raczej niemożliwe :lol: ...
Pawel18 pisze:Nie rozumiem dlaczego Barca nie wygrala nic znaczacego w Europie od lat przeciez ona personalnie ma najsilnieszy zespól na swiecie nawet Chelsea sie chowa Puyol,Belleti,Deco,Eto,Ronaldinho.Larsson, przeciez to sa zawodnicy praktycznie najlepsi na swiecie na swoich pozycjach nie rozumiem dlaczego nie wygrywaja w Europie z kazdym
Nie rozumiesz ??? A to dziwne... to ja spróbuje Ci to wyjaśnić... po 1.Przeanalizuj sobie defensywe Barcelony to zrozumiesz, po 2.zespół jest dosyć "młody" potrzebuje ogrania... po 3.Moim zdaniem Rijkaard się nie nadaje... 4. w poprzedniej edycji LM zabrakło szczęscia podobnie jak w meczu z Alaves :cry: a co do tego że niby mamy najlepszych zawodników na swoich nominalnych pozycjach to z tym się raczej nie zgodze... no ale napewno są w czołówce i są w stanie na luzie wygrać LM !!!
Henry 007 pisze:W tym sezonie to sie zmieni bo Barca wygra Lige mistrzow
Jako kibic Blaugrany bardzo bym chciał. Ale realnie myśląc... chyba jeszcze nie w tym roku :cry: :cry: :cry:
Mikusinski pisze:Ma i to duze. Narazie tylko mówię, że Katalonczycy muszą wygrywać, jeśli chcą obronić tytuł i wygrać Ligę Mistrzów.
Jak na to wpadłeś :lol: ...
Mikusinski pisze:Chelsea gra podobnie jak Barcelona, tylko, że "fuksem" wygrywają z rywalami
LOOOOOOOOOOOOOL powiedz mi co widzisz podobnego w obu stylach gry ??? Przecież to dwa zupełnie różniące się od siebie grą zespoły !!!
luk1208 pisze:wcale nie mówie ze Barca jest w optymalnej formie ale:
1: w meczach z Juve, Alaves - dominowali i tylko przez skutecznosc nie wygrali spotkan
2: z Betisem podeszli na luzie bo Superpuchar mieli juz w kieszeni
3: jak poprawią skutecznosc to o wyniki bede spokojny i załoze sie ze jak Barca wygra nastepny mecz wysoko to kazdy bedzie mówił ze są najlepsi
I tu masz rację...
Mikusinski pisze:Ale sam przyznaj, że porażka z Francuzami, pokazała, ze Katalończycy nie są w najwyższej formie
hehehe to że przegrali nie znaczy że nie są w wysokiej formie, powiedz mi czy jakbyś występował w Barcie i grałbyś w tym meczu, ryzykowałbyś np: kontuzje ??? Raczej nie...
Barcelona nie przeżywa żadnego kryzysu !!! Są lepsze i gorsze mecze, ale z większością tych wyników zapewne liczył się Rijkaaard.
PzDR.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 wrz 2005, 16:05

K@li ladna analiza.
Co do postow Mikusinskiego bo nie bede cytowal bo mi sie nie chce :P
Czlowieku wez sie jakos ogarnij bo piszesz takie glupoty ze nie wiem czy sie smiac czy plakac?

Co do naszej druzyny?
Barcelona ma bardzo duze szanse na wygranie LM nie tylko w nastepnym sezonie ale i obecnym. Obrona nie jest taka tragiczna a nasi srodkowi to czolowka swiatowa i tylko z tymi bocznymi mozna cos kombinowac.

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 07 wrz 2005, 17:59

oczywiscie ze barcelona na wielkie szanse na wygranie LM jest przeciez swietnym zespolem z dwojka liderow. obrona moze najlepsza nie jest ale spokojnie moze wystarczyc w srodku i z przodu sa ronaldinho i etoo ktorzy ciagna cala. szkoda ze w ubieglym sezonie barca i chelsea spotkaly sie zaraz po rozgrywkach grupowych moze w tym roku spotkamy sie w finale??

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 wrz 2005, 19:22

k@li pisze:Jak już coś to wasze zdanie...
Nie czepiaj sie wszystkich szczegółów

k@li pisze:Jako kibic Blaugrany bardzo bym chciał. Ale realnie myśląc... chyba jeszcze nie w tym roku

Czemu nie :?: :!: Mają odpowiedni skład, bardzo dobrego trenera i na każdej pozycji jest ciężka rywalizacja.

k@li pisze:Jak na to wpadłeś ...

Inteligencja :roll:

k@li pisze:Nie zapominaj o Gomes`u, Alexie i Cocu...

"w głównej mierze"

k@li pisze:Co ty z choinki się urwałeś przecież to było od początku wiadomo że Van Bommel nie będzie gwiazdą ani filarem Barcy..
Ale sądziłem, że bedzie kluczowym zawodnikiem :?
k@li pisze:WoW ale ty jesteś bystry ...
Widzisz 8)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 wrz 2005, 20:58

Bienias pisze:K@li ladna analiza.
Dzieki 8) :P
Mikusinski pisze:Nie czepiaj sie wszystkich szczegółów
To nie był szczegół :/ !!!
Mikusinski pisze:Inteligencja
A może jej brak :lol:
Mikusinski pisze:Ale sądziłem, że bedzie kluczowym zawodnikiem
No widzisz znowu się myliłeś... tak mi przykro :cry: :lol:
Na tym poście kończe OT i przepraszam za poprzedni... A co do Pana Mikusińskiego to się wypowiadać nie będę :/ - widze że masz tu nie najlepszą opinie, co zreszta rozumiem :lol: wiem że jesteś tu już duuużo dłużej niż ja i masz równie dużo więcej postów ale Twoje posty nie są zbyt wysokich lotów co zresztą każdy zauważył i nie miej do mnie pretensji że wyłapałem "zdania" pozbawione sensu i racji bytu :lol: !!!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 09 wrz 2005, 12:57

k@li pisze:wiem że jesteś tu już duuużo dłużej niż ja i masz równie dużo więcej postów

No że jeden user ma więcej postów od drugiego to nie znaczy że jest leprzym kibicem.... :evil: . A zresztą co to znaczy że ktoś jest większym kibicem??? Jeżeli jesteśmy kibicami Barcy to nie powinniśmy się kłucić tylko trzymać się razem.Kazdy kibic jest najlepszy :wink:

A co do Barcy.
Nie długo mecz z Mallorcą.jak myślicie czy Barca wygra????
Mi się wydaje że wygra na 90% gdyż nie można lekceważyć przeciwnika.
Czy Mallorca ma jakiegoś dobrego zawodnika na którego powinni Katalończycy uważac???

P.S Miejmy nadzieję że Ronaldinho zabłyśnie. 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 wrz 2005, 13:08

Mecz z Mallorca bedzie spacerkiem. Ekipa Cupera jest slabsza niz rok temu i bedzie jej bardzo trudno utrzymac sie w la liga. My natomiast limit "niefartu" wyczerpalismy z alaves i czas pokazac kto tak naprawde rzadzi w hiszpanii

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 13:34

mecz z Mallorką powinien byc dosyc łatwy i stawiam na 3-0 dla Barcy :lol:
słyszałem ze Mister ma doc odpocząc kilku zawodnikom którzy są zmeczeni po meczach reprezentacyjnych :!:

jeszzce jedna sprawa czytałem ze niedługo do Barcy ma przejsc Daaniel Alves obronca z Sevilli :!:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 wrz 2005, 13:44

Barca ma prawo pierwokupu tego mlodego obroncy a czy przejdzie to zobaczymy...

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 09 wrz 2005, 19:41

luk1208 pisze:mecz z Mallorką powinien byc dosyc łatwy i stawiam na 3-0 dla Barcy :lol:
słyszałem ze Mister ma doc odpocząc kilku zawodnikom którzy są zmeczeni po meczach reprezentacyjnych :!:

jeszzce jedna sprawa czytałem ze niedługo do Barcy ma przejsc Daaniel Alves obronca z Sevilli :!:
troche to dziwne bo on popisal w tym roku nowy kontrakt z sevilla 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 20:24

Laporta wypozyczając Saviole do Sevilli zapewnił sobie prawo pierwokupu i tylko jak bedą go chcieli sciągnąc na CN to napewno nie bedzie problemów :wink:
Dlatego w przyszłm roku powinien spokojnie trafic do Barcy :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 wrz 2005, 21:11

Troche dziwne ejst to ze jest Brazylijczykiem i nie ma paszportu a to będzie jego 2 sezon w La Liga...chyba że ktoś z trójki Rafa, Dinho, e2 dostanie paszport, a koleś jest dobry...z pewnością zastąpi Juliano na prawej obronie...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 21:19

Rafa i Roni mają dostac niedlugo paszporty i wtedy sprawa by sie uprościła :lol:
co do Alvesa to napewno byłby dobrym zakupem i wydaje mi sie ze miałby łatwiej niz Ramos w Realu bo w obronie Barcy grają Puyol i Marquez awiec doswiadczenmi zawodnicy :!:

qrde czekam z niecierpliwoscią czy bedzie mógł zagrać Eto'o w meczu z Mallorką :( mam nadzieje ze zagra i cos strzeli :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 wrz 2005, 21:28

nieistotne czy zagra... mialem sen, ze barca wygra 2:0 i obydwa gole strzeli... puyol, wiec eto'o w tym meczu jest zbedny. moze ezquerro zagra, chcialbym zobaczyc czy grac potrafi. poza tym, jak nie bedzie gral, to zagra ktos inny, rotacja w barcelonie nie istnieje, a jak wiadomo jest konieczna. w razie kontuzji wtedy wejdzie zawodnik, ktory przez sezon nie zagral ani razu i nic nie pokarze. wiadomo, ze pierwsza 11 jest stala, a reszta ma co najwyzej szanse na wejscie z lawki, a to nie jest dobre. mallorca to nie jest wielka druzyna i jezeli kiedys mamy wpuszczac zastepcow tych najlepszych to wlasnie w tym meczu. mam nadzieje, ze eto'o sie nic nie stalo i bedzie mogl zagrac w juz w nastepnym meczu, ale w tym niech da pograc komus innemu. jest strasznym ambiciarzem i jakby mogl grac i by nie zagral to od razu by sie obrazil, jedyna szansa dla zawodnikow na jego pozycji to jest kontuzja lub pauzowanie. oczywiscie nic z tych rzeczy mu nie zycze, ale jak ma miec malutka kontuzje na jeden mecz z rywalem klasy mallorci, to spoko...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 21:31

wsumie masz racje "zawdi" bo moamy jeszzce Maxiego i Lrsona wiec moze któryzs z tej tróji sie przełamie i cos strzeli? a moze rzeczywiscie Puyol strzeli bramke?? byłoby spoko ja stawiam dalej 3-0 dla Barcy :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”