Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 lip 2005, 14:05

Rossi pisze: ile ten Egipcjani ma lat i z jakiego klubu przeszedł ????
Ma 19 lat, ale nie wiem skąd przeszedł

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 14:22

Corinthians pisze:
Rossi pisze: ile ten Egipcjani ma lat i z jakiego klubu przeszedł ????
Ma 19 lat, ale nie wiem skąd przeszedł
A przeszedlo ile się nie myle z najlepszego klubu z tego kraju czyli Zamalek Kair tam też Mido się wychował.

Awatar użytkownika
wiktor1940
Żenujący nabijacz :/

Polski transfer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 12:25

Polskie transfery to tragedia zobaczcie sobie na www.transfermarket.de to zobaczycie polski transfer jest najtanszy i na ostatnin miejscu nasz pilkaz naj droszy kosztuje 53000€ a ogulnie naj droszy pilkaz na transfeze kosztuje 500000000€ duza ruznica wienc polski transfer to gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 wrz 2005, 15:43

Franciszek Smuda został we wtorek nowym szkoleniowcem Zagłębia Lubin. Doświadczony szkoleniowiec zastąpił na tym stanowisku Chorwata Drażena Beska. Drużyna Zagłębia pod wodzą Beska fatalnie rozpoczęła sezon. Po pięciu spotkaniach zespół z Lubina ma na swoim koncie tylko trzy punkty i zamyka tabelę Idea Ekstraklasy.

Wydaje sie ze to powazne wzmocnienie Zaglebia - ciekawa druzyna srodka tabeli ktora moze zagrozic kazdemu!!! chociaz o Odrze tez tak myslalem a FRANZOWI cos tam nie poszlo ale niech mu sie wiedzie bo lubie goscia chociaz zaglebia racze4j nie !!!!
FRANZ to jest gosc a jego wypowiedzi sa cudowne buhahahaha

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 19:25

Kolejni którzy się Franzowi dali omamić.Ten gość się skończył jak go nie wzięli do reprezentacji :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 wrz 2005, 19:37

No zgadzam sie z tym !!! wtedy Wisla nie chciala go puscic ale ciekawe co byloby wtedy gdyby FRANZ zostal selekcjonerem!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 19:56

No nie wiem, nie wiem. Franz ostatnio cienko prowadzi zespoły polskiej ekstraklasy, najpierw nieudana przygoda z Widzewem a ostatnio z Odrą. MOże będzie miał jakieś przebudzenie i wyprowadzi Zagłębie na wyższe miejsca :)

pozdro

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 06 wrz 2005, 20:04

Tylko, że wtedy Widzew to był całkiem inny niż sprzed paru lat, a z Odrą cięzko by było coś osiągnąc nawet Kasperczakowi, po prostu - bez urazy - jest ligowym średniakiem.

Zagłebie na papierze ma dosyć wyrównany skład i może jeszcze troche namieszać . Przypominam że to dopiero początek ligowej rywalizacji...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 20:19

Zagłębie pokazało, że jeśli zawodnicy się postarają, to mogą bardzo dużo namieszać, tak jak to zrobili w niedawnym meczu Pucharu POlski wygrywając z mistrzem Polski Wisłą Kraków 3:1 :wink:

proevo pisze:Tylko, że wtedy Widzew to był całkiem inny niż sprzed paru lat, a z Odrą cięzko by było coś osiągnąc nawet Kasperczakowi, po prostu - bez urazy - jest ligowym średniakiem
No właściwie tak. Z tego co sądze, widać, że Franz potrafi doprowadzić drużyne daleko, gdy ma wyrównany i dobry skład. Pewnie z Wisłą by mu się udało :lol: MOże doprowadził by Wiślaków do jakiejś 1/4 LM :lol: 8)

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 09 wrz 2005, 20:33

Mam pytanie. Co sądzicie o ewentualnym transwerze Moskalewicza do Amiki? Mówi sie, że chcą w klubie zastapić nim lukę po Kryszałowiczu. Moje zdanie jest takie, że to będzi tylko uzupełnienie składu ale Kryszałowicza nie zastapi a może widziće kogoś innego z kartą na ręku to mógł by przyjść do Amiki?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2005, 21:04

W sumie Amica w tym sezonie radzila sobie juz w meczach bez kryszala, nie wiem czy on jakis zagral w pelnych wymiarach czasowych ale wydaje mi sie ze nie, mysle ze Moskalewicz bylby tylko uzupelnieniem, gdyz jest przeciez im tsraszy tym lepszy Dembinski czy mlodziak Gregorek a poza nimi jest jeszcze mlody bulgar Micanski (rocznik 85) ktory juz strzelil bramke!!! Optymalny napad to Dembinski - Gregorek

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 21:09

Krzyszałowicz juz sie nie prezentuje tak jak za dawnych lat i uwazam ze amica dobrze zrobiła sprzedjąc go! Tylko zastanawiam sie poco on w wisle ? mają Brożka , Kuźbe, Penkse, i zdolną młodziez i powinnni stawiac na nich :!:
o trafnoscie tego transferu przkonamy sie niedługo :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 09 wrz 2005, 21:49

luk1208 pisze:Krzyszałowicz juz sie nie prezentuje tak jak za dawnych lat i uwazam ze amica dobrze zrobiła sprzedjąc go! Tylko zastanawiam sie poco on w wisle ? mają Brożka , Kuźbe, Penkse, i zdolną młodziez i powinnni stawiac na nich
No dokładnie też nie bardzo wiem po co i mam wątpliwości czy będzie przydatny. Już chętniej bym np Gregorka widział bo młodszy i z Pawłem trochę już pograł...No a oczywicho najlepiej jakby Jelonek wpadł do Wisły :)

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 09 wrz 2005, 22:26

Myśłe, że Wisła kupiła Kryszałowicza bo potrzebuje kogoś doświdczonego i ogranego na teraz ( czyli PUEFA ) ale fakt, mogli wybrać trochę lepiej. Kryszał pogra jeszcze na wysokim poziomie z sezon lub dwa...

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 18 wrz 2005, 9:15

Gdy zakończyło się okno transferowe myślałem że Amica - mój ulubiony Polski klub jest bardzo osłabiony i że nie doszedł nikt kto mógł by zastąpić Pawła Kryszłowicza jednak powoli zmieniam zdanie gdy obserwuje grę dziewiętnastoletniego Ilana Micanskiego, który mimo że grał bardzo mało szczelił już 3 bramki. Mam nadzieję że Ilanowi uda sę zastąpić Pawła Kryszałowicza :!: :D :!: :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”