Ale twoja teza sama w sobie jest głupia, bo obecnie Ronaldinho, mimo iż ma przebłyski, to nadal jest to cień zawodnika z Barcelony. Owszem, gra poprawnie ale do geniusza mu brakuje, zagrał kapitalne zawody ze Sieną czy z Juventusem, ale już mecz z Interem czy Bologną przespacerował. Jeśli patrzysz na niego przez pryzmat ostatnich dwóch sezonów to ok, ale obaj wiemy, że to nie jest nawet jego normalny poziom.jordan20 pisze:nie podales zadnego argumentu na zbicie mojej tezy,bredzac cos o formie z 2007 roku
Ale gdzie ja napisałem, że są słabsi? Przeczytaj mój ostatni post jeszcze raz dokładnie. Bronię Kaki bo ich sytuacja jest podobna, obaj potrafią jednym zagraniem ustawić mecz, nie wiem czemu tego nie przyznasz. Biadolisz nad reprą Brazylii, a tymczasem oni sobie świetnie radzą.jordan20 pisze:jak dla mnie maja grac najlepsi a w obecnej formie na boku ataku brazylii pownni grac pato z ronaldinho, bo od robinho i kaki sa zwyczajnie na chwile obecna lepsi
Nie, najlepszy dla mnie w tym aspekcie był Junihno, ale wiem, jestem amator bo on też strzelał z reguły na siłę... Ciekawy wywód dlaczego Ronaldinho jest lepszy od Cristiano, mimo że o Cristiano nikt tutaj nie wspominał. I z tego co pamiętam to w samej LM strzelił co najmniej dwa. Ale nie o tym jest ten temat.jordan20 pisze:taki cristiano (pewnie dla Ciebie najlepszy obecnie w tym wzgledzie zawodnik na swiecie) ma tych goli w lidze zaledwie JEDEN
w swoim czasie (2004-2007) ronaldinho byl w pierwszej piatce najlepszych wykonawcow rzutow wolnych na swiecie ( z juninho,beckhamem,pirlo) i takiego cristiano jadl na sniadanie,bo nie walil na pałe,byle silniej, tylko kapitalnie technicznie