AC Milan (zbiorczy) - Strona 126

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 22:15

gilardino11 pisze:wiem wy jesteście geniuszami z wielką inteligencją
No widzisz? Jak nietrudno o właściwe wnioski.
Ibrahimović pisze:niedawno kibic Milanu pisal ,ze Tudor to "kołek" ,
To chyba dyletant jakiś był :>.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 wrz 2005, 22:28

:jupi: :jupi: Wygraliśmy.
Mecz w pierwszej połowie był pod dyktando Milanu bramka Ambro :brawo: i piekna bramka Shevy z dystansu.
Niestety znow stracilismy bramke po stałym fragmencie gry :evil: Stam i Ambro nie upilnowali Tudora :hardkor: ktory strzelił bramke Dida nie miał szans na obrone.
W drugiej połowie Siena zaczeła smielej wchodzic na nasza połowe ale wszedł Kaka' i zapewnił nam 3 pkt.
ogolnie dobry mecz Serghio,Pirlo,Shevy forma nie zabłysnał Seedorf i te jego strzały :roll:
Dlaczego Gila nie strzelił bramki :angry: szkoda ze nieczysto uderzył pusta bramka jednak Colonesse zdazył wybic pilke :( musi nabrac wiecej odwagi bo trema go zrzera.
Typowałem 3-0/1 szkoda ze nie zagrałem :o

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 22:30

mecz do przodu.niestety gila sie nie przełamał choć miał ze 3 klarowne sytuacje.kaka wejście smoka

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 10 wrz 2005, 22:32

BRAWO MILAN BRAWO ROSSONERO--Gila juz coraz lepiej zreszta tak jak cala reszta...martwi tylko stracona znow bramka

GRANDE MILAN!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 22:35

mecz do przodu.niestety gila sie nie przełamał choć miał ze 3 klarowne sytuacje.kaka wejście smoka
mariuszmilan pisze:BRAWO MILAN BRAWO ROSSONERO--Gila juz coraz lepiej zreszta tak jak cala reszta...martwi tylko stracona znow bramka

GRANDE MILAN!!

mam prośbę. Porównajcie Swoje posty do postu, np. Hunter'a. Z góry dziękuje.

A co do meczu to gratuluje zwycięstwa. Przeciwnik wbrew pozorom nie taki łatwy. Z tego co piszesz Hunter to Gila nadal się przełamać nie może. I bardzo dobrze :P W repr. niech sobie strzela, a w Milanie to dla mnie najwyżej samobóje może trafiać :p

EDIT: serek Vieri o chyba jeszcze zawieszenie za poprzedni sezon ma ;)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 22:38 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 22:36

:brawo: Milan. Pokazaliście , że mecz z Ascoli to była tylko wpadka. Nie wiem jak wyglądał mecz , ale chyba Siea zmasowanie sie broniła. Niestety nie wyszło ... Ciekawe kiedy Gilardino strzeli. Szewa od początku jest w formie. Jeszcze raz brawo

Ps. grał Vieri ?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 22:39

to tylko dla ciebie dobrze.mało kto życzy zle piłkarzowi.Błysnełeś inteligencją.Do nikogo nie będe sie porównywał chcesz rób to

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 wrz 2005, 22:40

serek408 pisze:Ps. grał Vieri
Vieri był zawieszony na dwa pierwsze kolejki czyli juz w wnastepnym meczu przeciwko Sampie bedzie do dyspozycji Carla.
No Gila szedł sam na sam z Mirante minał go chciał strzelic ale strzelił pietka (poprostu nie uderzył czysto) :shock: :lol: i pilka powoli zmierzała do bramki ale w pore wrocił Colonesse i wybił ja niestety

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 22:42

to tylko dla ciebie dobrze.mało kto życzy zle piłkarzowi.
Ktoś Ci płaci za te głupoty? Co innego życzyć piłkarzy mniejszej skueczności, co innego groźnej kontuzji.
gilardino11 pisze:Błysnełeś inteligencją.
Szkoda, że te słowa w Twoim kierunku nigdy nie padną :?.
gilardino11 pisze:Do nikogo nie będe sie porównywał chcesz rób to
Mogę porównać Cię do Twojego kolegi z podwórka. Pozdro dla tego zioma od Snippa.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 wrz 2005, 22:43

Chlopaczek pisze: Jesli nie strzelimy przynajmniej 3 bramek to bede bardzo zawiedziony.Nasz obrona nie blyszczy wiec mozliwe ze cos stracimy.Stawiam na 4:1.Niech strzela kto chce jednak najbardziej ucieszy mnie bramka Gilardino.Tak na przelamanie.
Wykrakalem ze mozemy stracic bramke bo nasza obrona nie gra za pewnie.Dobrze ze nie stracilismy wiecej bo oni naprawde czasami bujaja w oblokach.Szkoda ze Gilardino nie strzelil.Zabraklo doslownie jednego kotleta wiecej na kolacje zeby z wieksza sila uderzyc ta pilke po minieciu bramkarza.
Dobry mecz Shevchenki i ladna bramka po strzale zza pola karnego (to nie van Nisterlooy co gole zdobywa tylko w obrebie 16).
Ciesze sie ze Ambro strzelil bramke.Mowilem po wypowiedzi Gattuso jak chcial odejsc ze powinien za to usiasc na lawce w pierwszym meczu a tu prosze w drugim tez usiadl.I dobrze mu tak.Kaka jak to Kaka wszedl i zrobil to czego Rui nie potrafi w meczach ligowych czyli strzelil bramke.Powinien dolozyc jeszcze jedna ale od 40 minuty drugiej polowy Milan gral jakby byli na treningu.Widac ze wynik sie im podobal i jak cos wyjdzie to fajnie jak nie wyjdzie to i tak luz Maryja.
Stam mi zaimponowal rajdami prawa strona.Nie spodziewalem sie tego po nim.Zawsze wydawal mi sie taki w drewnie ciosany a tu prosze dryblingi wygrane pojedynki biegowe z obroncami Sieny i odwazne akcje zaczepne.Brawo Brawo.Po przeciwleglej stronie Serginho jednak zawiodl moje oczekiwania.Znikom ilosc ladnych akcji ofensywnych dosrodkowania tez niecelne i ogolnie jakos blado.Czekam na powrot Jankula.
Mecz oczywiscie na plus bo 3 punkty sa ale to jeszcze nie jest ten Milan jaki chce ogladac.Jeszcze czegos brakuje.Powinni sie rozkrecic z czasem a szczegolnie Gilardino.

Forza MILAN.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 22:44

No i po meczu :) 8)

Szybko mapocząć Siene to była podstawa :!: I plan zrealizowali. Po pierwszych 30 minutach byłem w niebie to co robili z nimi to była magia. Ale Costa ich wiązał :) Ambro w transie. Bramka Andriya aż bramke rozwaliłe :lol: długa ja składali :wink:

Szkoda stracnej bramki bo strzelił ja człowiek który nawet z biegiem miał problem ale głowa grać umnie najwyrazniej. Dida mógł jednak wyjśc ...Ale obrońcy też sie nie popisali w w zasadzie pomocnik bo chyba Massimo.

Stam i jego rajdy :shock: :twisted: Oni sie bali podchodzic jak on wlanczal 4 bieg na skrzydle :lol:

Kaka' miał wejście smoka na boisko i w obrone Sieny wszedł w nich jak masło aż sadziłem ze tyczki sa na murawie. Szkoda że potem zawalił 100% bo mógł sie lepiej złozycć

100% Alberto i chyba zawiodłapewnośc. Juz ich mina ale czemu tak do boku ostro poczedł ... widać było że palił sie do grr a tu lipa.

Ale i tak sedzie Farina pokazał cos czym zbłażnił sie. :shock: W każdym innym kraju Tudor za swoje zachowanie dostał by czeriwen i 3 mecze zawiechy a ten mu żółta dał ...

A boczny ten o curva sud ?? Chyba koledzy za grosz promowanie stylu ofensywnego ... A poza tym okulary fajna sprawa ponoc :roll: :wink:

Ważne że szybko sie obudzili bo gra w pierszej połowei była jak garnitur od Armaniego klasyczny i idelany.

FORZA MILAN

Hunter czeście typuj i dawaj znać :lol: :roll: co na jutro ?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 22:44

Aaaa oznajmiłem, że niechce aby Gila strzelał bramki dla Milan'u. Ukamieniujcie mnie, spalcie, utopcie, jeszcze raz zapalcie, zakompcie, odkopcie sklonujcie i jeszcze raz zabijcie :lol:

Jak już powiedziałem dla mnie Gila w Azzurich sobie może strzelać. Ale wolałbym żeby dla Rossonerrich tylu bramek nie zdobywał. Bo równa się to przeważnie z wygrywanie meczy przez Milan. A jako kibic Juve wolałbym żeby Milaniści nie wygrywali. Proste? Bo prościej chyba nie mogę...ewentualnie mogę przeliterować :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 22:45

porównywaj snipp.Oby tak dalej
tak rozumiem bardzo dziekuje za wyczerpującą odpowiedz bagg

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 22:56

gilardino11 pisze:porównywaj snipp.Oby tak dalej
tak rozumiem bardzo dziekuje za wyczerpującą odpowiedz bagg

Zazus zmaine tego forum na lepsze zacznij od wlasnego podworka, tu masz przyklad.

Czulem ze nasz Tudor strzeli, chlopak sie marnuje w Sienie. Albert nie moze sie przelamac :roll: Milan juz gra 3 obroncow i dobrze na tym wychodzi. Jak zwykle dobry mecz Ambrosiniego.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 23:02

nie do konca trójką bo stam grał bardziej prawego obrońce i wylądało to jak zawsze 4-3-1-2

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”