AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

marekronin
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: marekronin » 26 wrz 2017, 14:07

Mam pytanie do kolegów milanistów - jak bardzo bolą was dupska po gwałcie, który zafundowała wam rzeczywistość? Ta rzeczywistość, w której dalej wasza drużyna, a szczególnie blok obronny wygląda jak banda komediantów, a Bonnucci aka "najlepszy CB świata" przypomina siebie z czasów gry w Bari? Jaka beka, szczególnie jak człowiek przypomni sobie komentarze z ostatniego mercato :haha: :haha: :haha:
Conrado pisze: Ze strony kibiców Juve jest to po prostu zwykła zazdrość i telepanie portkami że największy rywal zbroi się po zęby a ich mercato wygląda na dzień dzisiejszy bardzo słabo.Przez ostatnie lata poczuli się bardzo pewnie i mieli ku temu powody ale wygląda na to że wraca normalność i mogą sobie potłuc dupska spadając z tronu.
gilardino11 pisze: Interesuje mnie Bonucci od wczoraj jako najlepszy CB na swiecie w koszulce Milanu I nastepne ruchy fassone bo Biglia to kolejny transfer mus bez ktorego bylibysmy duzo slabsi w nowym sezonie.
Morrow pisze: Petarda. Sprowadzenie w takim momencie, nie tylko genialnego stopera ale i lidera, gościa z mentalnością mistrza, któremu nie wystarczą tylko finały bo on chce tylko pucharów, to najlepsze co mogło wam się przytrafić. W innym przypadku takiego lidera musielibyście wykreować i kto miałby nim być?
realista69 pisze: Prawdziwym zgniłym jajem to jest przereklamowany Dybala i osoby które go niańczą.
gilardino11 pisze: Bonucci mi oslodzi parodie ostatnich 5 lat.
Enjo pisze:

Nawet jesli za 40 milionow to niesamowity steal, nie co dziennie dostaje sie najlepszego obronce w kraju.

o ironio, bedzie tak ze oni nam oddadza swojego najlepszego defensora, a my in damy naszego najgorszego :)
MazurXIII pisze: Top 3 CB na świecie za 40 mln € :rydzyk: Przy dzisiejszych chorych cenach. Wyobrażacie sobie, że Perez puszcza obecnie Ramosa za tyle do...Barcy lub Atletico? Bo to tego rodzaju transakcja...
Abstrahując od klasy sportowej - mamy wreszcie kogoś kto wstrząśnie niektórymi pizdeczkami w szatni :jupi:
MazurXIII pisze:

Romagnoli-Bonucci-Musacchio

Na papierze nic nam nie brakuje do najlepszych jeśli chodzi o obronę.
I na koniec truskawka na torcie:
Chlopaczek pisze:Idziemy po was (:

Wróć do „Włochy”