AC Milan (zbiorczy) - Strona 127

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 23:13

gilardino11 pisze:nie do konca trójką bo stam grał bardziej prawego obrońce i wylądało to jak zawsze 4-3-1-2
MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Serginho; Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Rui Costa; Shevchenko, Gilardino.

To kto byl czwartym obroncą? Gilardino :hardkor: Grali 1-3-2-3-2.

Kto wie czy z Albertem nie bedzie tak jak z naszym Mackiem Zurawskim :>

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 23:16

można powiedzieć że lewego obrońce grał serginho tylko jak cafu wiecej był na połowie rywali
ale rozumiem o co ci chodzi :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 23:25

Kto wie czy z Albertem nie bedzie tak jak z naszym Mackiem Zurawskim
No może :) przełamanie. Maciek karnego zawalił a zacza strzelac w trzeciej kolejce czyli kto wie ale Gila 11 nie zawalił narazie ...

3 w obronie ? to była Siena i oni przez 67 minut z 90 byli na własnej połowie. Jak Stam robił rajdu niczym Serginho to chyba mówi dużo.

Ale grali trójka Stam Nesta Maldini... a wogóle tak na papierze 3-4-1-2.

Bez Cafu Kaki Rino, a napoczątku normalnie zamiatali Siene. Az szkoda że nie grali tak cał czas ale nie da siezdrowie i wogóle. Siene próbowała oczywiście tym bardzie że było 2;1 i nawet miałem małe obawy od 50 to 60 minuty ale Kaka' mnie uspokoił bo wczedl w nich jak w mało :]

Edit: Grazia Neri :wink: :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Foty live :p ładnie Jappa i Tudora ujeli :) a składanie sie do strzał Shevy uchwycił idaelnie :) Szkoda ze trybun nie ujeli. Grazie Milan Grande Tifosi
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 23:38 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 23:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:3 w obronie ? to była Siena i oni przez 67 minut z 90 byli na własnej połowie. Jak Stam robił rajdu niczym Serginho to chyba mówi dużo.

Wiesz, Stam juz kiedys gral na flance, w ManU, wiec niemogl zapomniec jak sie atakuje.

Ogolniepoczatek 2 kolejki jest wymarzony, fajny mecz pomiedzy Milanem i Siena, no i piekna gra Palermo (a Inter, dokladniej Cruz, zapewnil nam emocje do samego konca).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 23:44

Grał w MU ale to nie to co na srodku. Ja go tam nie widze jako strzydłowy sam wiesz :) Tacy ludzie muszą grać na środku. A szybkoscią mi zaimponował bo grał ich na biegi nie jakimiś kiwkami tylko wypuszczenie i rajd takze cieszy że zaczuszczał się bo to było emocjonujace kto mu na drodze stanie ? i jak to sie zakończy. ? :wink: :lol:

Druga koleja dla gospodarzy (narazie) jutro reszta emocji. A nie bawem juz LM jak czas szybko leci. Dziś buki płaciły za 1 :wink: - tego Real nie może powiedzieć. :roll: ale mało kto na nich zarobił dziś. Szybciej na Palermo.

Awatar użytkownika
edisonpark
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 10 wrz 2005, 23:47

Zaza fajne zdjęcie stama z tudorem. Stam wielki twardziel, z wielką siła ktory imponuje budową wygląda przy tudorze jak dziecko

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 23:59

Ta pięść Tudora jest jest mocna :lol: widać próbował go w ziemie wcisnąć :wink: az Stam musiał odpuścic :lol: ale mimo bramki chyba jutro Tudora ocenią najniżej. Za to co zrobił przy bramce Kaki. A w zasadzie nic nie zrobił i za to co sędziemu zrobił :shock: :lol: mógł mu z bani wyrypać odrazu by raźniej sie zrobiło :wink: Ładnie go poniosło...

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 11 wrz 2005, 13:33

No Tudor był takim z jednej strony Bohaterem a potem AntyBohaterem. Zobaczymy Milan 4pkt dzis Juve gra z Empoli licze na 3 pkt i bedą 2 pkt różnicy.

Milan nastepny mecz gra w LM z Fenerbache a potem SerieA z Sampdoria bedzie bardzo ciekawie Licze na Flachiego, Boriello i kilku innych z Sampy :lol: :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 wrz 2005, 13:37

oto oceny zawodników Milanu za mecz:
Dida 7, Stam 6.5 (Cafu 6), Nesta 6, Maldini 6, Serginho 6.5, Ambrosini 7, Pirlo 6, Seedorf 6 (Gattuso 6), Rui Costa 6 (Kaka 6.5), Shevchenko 7, Gilardino 5.5.

Jak widac Dida,Sheva i Ambro według LGdS zagrali najlepiej.
Cieszy dobra postawa Ambro w koncu on musi przekonac Lippiego ze zasługuje na miejsce w Squadra Azzurra.

P.S. Dzisiaj trzymamy kciuki za Pozziego :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 wrz 2005, 1:12

W zwiazku z tym ze Zaze dzisiaj gdzies wywialo i nie zalozyl tematu w ktorym fani Calcio podsumuja druga kolejke (a ja nie bede zakladal) to skomentuje ja w moim ulubionym temacie :)

Kolejke trzeba uznac za udana (nie pisze ze ciekawa bo kazda kolejka wloskiej jest dla mnie ciekawa) jesli wezmiemy pod uwage ze w lidze "katenaczio" padlo wiecej bramek niz w ultraofensywnej hiszpanskiej :D

Mozna mowic o dwoch malych niespodziankach a mianowicie zwyciestwie Palermo u siebie z Interem i wyjazdowa wygrana Udinese w Rzymie z Roma (chociaz z pewnoscia wygrana Udinese dla wielu fanow Calcio nie jest zaskoczeniem).
Wynik 3:2 w meczu Palermo Inter zamazuje calkowicie obraz meczu.Moze sie wydawac ze mecz byl wyrownany walka byla zacieta ale sa to bledne wnioski wysuwane po zobaczeniu suchego wyniku.Inter nie boje sie uzyc tego slowa zawiodl i to mocno.Wiem ze niektorzy juz mysleli ze duet Adriano-Martins bedzie wychodzil pytal obroncow rywali ile goli chca stracic a potem je strzelac dziekowac i wracac do domu w glorii chwaly.A tutaj niespodzianka.Inter zaczal jako tako grac przy stanie 3:0.Na pewno ten wynik mial jakis wplyw na obroncow Palermo (nie mowie ze juz sie calkowicie rozluznili bo tego nie wiem) co zaowocowalo strata 2 bramek pod koniec.Ale do 80 minuty meczu dzielili i rzadzili na boisku.W sobote na canalu jest transmisja meczu Inter-Lecce wiec przekonamy sie czy byl to jednorazowy wybryk in minus Interu.Nie powinni miec problemow bo Lecce wczoraj nie moglo wygrac z Ascoli graja 60 minut z przewaga jednego zawodnika.
Roma natomiast starala sie atakowala ale nic wpasc nie chcialo.W przeciwniestwie do Udinese ktore szczesliwie gola zdobylo bo rykoszecie.Cassano usiadl na lawce.Nie jest to raczej spowodowane jakas slabsza forma bo jak juz gral to pokazal sie z dobrej strony ale perturbacjami w czasie mercato.Ogolnie kibice Romy nie maja powodow do zmartwien chociaz stan punktowy powinien byc spokojnie o jedno przynajmniej oczko wiekszy.
Pozytywnie zaskoczyla mnie Stara Dama.Bylem prawie pewny ze wygraja z Empoli (tlila sie nadzieja ze jednak bedzie jakis remisik) ale nie az tak wysoko.Wyszli i przejechali ich niczym walec.Trzecia bramka troche przypadkowa bo rykoszet po strzale Camoranesiego ale to nie zmienia faktu ze turynczycy od poczatku do konca dominowali.Przyjechali jak po swoje.Tak powinno sie grac z beniaminkami i zespolami zdecydowanie nizej notowanymi.W Milanello powinni ten meczu puszczac pilkarzom Milanu na seansach psychologicznych "Jak to sie robi z burakami zeby samemu nie stac sie burakiem w oczach kibicow (szczegolnie innych druzyn)".Fanow Jufe z pewnoscia cieszy powrot do strzeleckiej formy (chociaz czy on ja w sumie stracil?) Trezequeta.Dwie bardzo ladne bramki.Mnie one nie ciesza ale bardzo podatnemu na kontuzje Francuzowi nalezy sie szacunek za to co robi.No i trzeba ich gonic niestety.
Troche cieplych slow nalezy sie rowniez nastepnemu rywalowi Milanu czyli Sampie.Bardzo dobry mecz a bramki co jedna to ladniejsza (szczegolnie Gasbarroniego lobik najwyzszej klasy).Jeszcze Sampa karnego nie strzelila.Reggina co prawda strzelila dwa gole jednak mozna bylo odniesc wrazenie ze Sampdoria wszystko miala pod kontrola i ich zwyciestwo nawet przez chwile nie bylo zagrozone.Milan moze sie obawiac nastepnego meczu.Ja osobiscie sie troche boje o wynik.
Livorno jest wiceliderem ale nie moge powiedziec zeby gralo jakos wyjatkowo dobrze.Mieszanka srednich umiejetnosci pilkarzy Livorno szczescia oraz niefrasobliwosci obroncow druzyn przeciwnych polaczona ze swietnym nosem strzeleckim Lucarelliego spowodowala ze Livorno jest tak wysoko.Z 3-4 kolejki i beda tam gdzie ich miejsce czyli w srodku tabeli.Jednak na razie gratulacje za postawe.
Teraz kilka slow o Fiorentinie klubie o dwoch twarzach albo inaczej ironicznie mowiac dwoch polowach.Podobnie jak 2 tygodnie temu pierwsza graja swietnie a druga juz tak sobie zeby nie powiedziec ze przesypiaja jak wczoraj.Toni szaleje ale jemu i jego kolegom starcza animuszu tylko na wspomniane pierwsze 45 minut.Tylko zawodnicy Violi wiedza tak naprawde dlaczego nie wygrali ze slaba w sumie Messina.Chyba musza strzelac w pierwszych polowach po 3 bramki zeby byc w miare spokojnym o wynik po zakonczeniu drugiej polowy.Jednak bylo nie bylo widac ze moga mocno zamieszac na gorze i z pewnoscia podobnie jak Palermo przy odrobinie szczescia powalcza o kwalifikacje LM.
Bardzo zaluje ze moj ulubiony klub Serie A (bo Milan to ukochany i milosc absolutnie nadzyciowa wiec ich nie licze) czyli Parma ma tak mizerny dorobek punktowy i mozliwe ze znowu do ostatniej kolejki bedzie walczyc o utrzymanie (oby nie).Gra Parmy trzeba to szczerze powiedziec nie implikuje ich do wiekszej zdobyczy punktowej ale do cholery nie mieli za wymagajacych rywali (chociaz Chievo gra calkiem calkiem co mnie dziwi bo typowalem ich do spadku ale w obliczu tragicznej postawy beniaminkow raczej to sie nie sprawdzi) i powinni miec minimum 3 oczka.Macie sie poprawic bo w pysk.Swoja droga Corradi ladny fryz prezentuje :mrgreen:

To tak po lebkach przedstawia sie w moim odczuciu.Ciezko mi wytypowac jedenastke kolejki bo nie ogladalem calych spotkan (nie liczac Milanu) tylko skroty.Sadze ze powinien znalezc sie w niej Toni oraz Trezequet w ataku.W pomocy Vieira Nedved Ambrosini i Shevchenko (ustawiony za dwojka napastnikow bo innej pozycji dla niego nie znajde a zagral bardzo dobry mecz).W obronie Stam Terlizzi i sam nie wiem kto jeszcze (wpiszcie dwoch wedle wlasnego uznania).Na bramce Dida dlatego ze jest z Milanu i za fantastyczna obrone strzalu Bogdaniego (nigdy nie mowilem ze jestem obiektywny:p).

Pozdrawiam.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 9:26

hehe
W zwiazku z tym ze Zaze dzisiaj gdzies wywialo i nie zalozyl tematu w ktorym fani Calcio podsumuja druga kolejke (a ja nie bede zakladal) to skomentuje ja w moim ulubionym temacie
Widzisz Milan grał w sobote bo chciał by Zaza poszedł na romantyczna kolecje tylko we dwoje 8) Ale myślałem o rossonerich uwierz mi :!: cały czas tylko do 23 ale myślałem o Nich. :twisted:

Rzecz jasne servis sms działał już nie do serie A ale grali w hiszpani :twisted:

Na drugi nie zakładaj tematu tylko pisz w temacie "..." Kolejka Calcio. Ja już dziś napisałem bo rano mnie oświecili :) A Ty możesz przepisac choć widze że oko Milanisty równe oku Milanisty :twisted: 8)

Edit: Zaczyna sie nowy tydzień :roll: 8) :lol: jak to w Italii :wink:

http://www.calciomercato.com/modules.ph ... &sid=97536

http://www.calciomercato.com/modules.ph ... &sid=97533

Edit 2

Rozlosowano sedziego na mecz Chmapions League z Fenerbahce

Michael Riley z Angli - krótka sylwetka :wink: :arrow: To ten mały łysy ślepy pan nie znał przepisów w Atenach gdy Penksa strzelał na bramke Panaty.

A czym jeszcze zasłyna ostatnio ten pan ?? Przerwał passe 49 meczy bez porażki Kanonierów po tym jak Rooney ( :evil: ) wymusił śmierdzaco karnego na Old Trafford w popszednim sezonie na Solu Cambelu :!: :twisted: Wtedy bym go zabił zobaczymy ja bedzie jutro ...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 12 wrz 2005, 19:38

Zaza no wiesz... ja mam nadzieję że Milanowi to nawet Riley nie zaszkodzi :D Chociaż łatwo nie będzie ale pozytywnie jednak wg mnie.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 wrz 2005, 19:50

Chlopaczek - mam zasadnicze pytanie do Ciebie: Oglądałeś cały mecz Interu z Palermo :?: :!: :>

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 wrz 2005, 20:21

Zico_FCI pisze:Chlopaczek - mam zasadnicze pytanie do Ciebie: Oglądałeś cały mecz Interu z Palermo :?: :!: :>
Jasne ze nie bo niby gdzie mialem caly mecz ogladac?Widzialem tylko skroty i czytalem relacje.Pewnie Ci sie rozchodzi o to ze napisalem ze nic nie grali i w ogole byli daremni w tym meczu.Jesli masz ich zamiar bronic (chociaz nie powinienes za ostatni mecz) to serio nie jest to temat do tego.Tu rzadzi Milan a nie Inter.Wyrazilem swoja opinie po tym co widzialem i sie dowiedzialem czytajac fora i serwisy.Koniec tematu.Mozesz przedstawic inna ale to najlepiej w temacie do tego przeznaczonym.A jesli nie o to Ci chodzi to sorry ze tak sie rozpisalem :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 wrz 2005, 20:44

Chlopaczek pisze:A jesli nie o to Ci chodzi to sorry ze tak sie rozpisalem
Nie zupełnie o to mi chodziło.

Nie chce ich bronic ale wydaje mi się , że "nic nie grali i w ogole byli daremni w tym meczu." To duża przesada :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”