Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: luk1208 » 11 wrz 2005, 14:34

Toudinho pisze:Przegralismy trudno byliśmy lepsi a kibice barcy niech skoncza swa smieszna dla mnie napinke. Pamiętam czasy w ktorych wy tak się napinaliście na sedziow ze xle sedziuja, poxniej mieliscie karne z kosmosu itp...Nie kazdy sedzia wszystko widzi i nie kazdy wszystko chce widziec...
Obrazek
Zobaczymy co dzisiaj pokaze barca pewnie to do czego zaczyna przyzwyczajac ostatnio - slaba skutecznosc (jak zawsze) meczarnie...i moze sedzie nei gwizdnie ze 2 karnych dla Mallorci...zycze wam zwyciesta.Wejdzcie na szczyt tabeli a potem ztaczjcie sie po równi pochylej...

Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy...jeszcze niedawno dzielnie walczyli z Arsenalem w LM...
dawno nie pisałem w tym temacie z dwóch powodów:
:arrow: nie miałem zbytnio czasu
:arrow: niechce mi sie kłócic z fanami realu
Jednak postanowiłem teraz napisac bo to co oni wypisują to smieszne naprawde :!:
Powyższy tekst niejakiego "Toudunio" mnie normalnie rozwala, wiadomo ze chłopak slepo zapatrzony jest w gwiazdki z madrytu ale okreslenie ze Celta jest wyzej od Barcy i to po "aż" jednej kolejce jest niezłe :!:
Smieszy mnie fakt wracania do karnych, bo jezeli chcesz wrócic do przeszłosci do przeanalizuj dokładnie historie gry realu i wtedy sie wypowiadaj.
a wychwalanie pod niebiosa robinio to juz normalne paranoja :!:
wiadomo ze kazdy kibic realu widzi w nim zbawce słabej gry, ale jak narazie poza kilkoma sztuczkami nic nie pokazuje ( 2 mecze - zero bramek)!
dlatego moze zastanówcie sie co piszecie, i nie piszcie pod wpływem emocji ze znowy real przegrał .....a był leprzy :P
Jezeli normalni fani realu zrozumią co napisałem to spoko :!:

Wróć do „Hiszpania”