Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 wrz 2005, 11:58
przeciez dodalem slowo 'pewnie'Bienias pisze:cloner pisze: po 1. - nie wiem jak wygladal mecz Realu z Celta, ale
po 4. - brawa dla Ikera, pewnie gdyby nie on, byloby o wiele gorzej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIe wiesz nie pisz
a ja dodam, ze piszesz krotkie postyBienias pisze:Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 12:04
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 12:31
Nie obchodzi mnie co gdzie ty ogladasz, ogladaj sobie nawet teletubisie w mariocie. Ja mam to gdzies. Tylko nie zapominaj ze sa tez starsi fani Realu, ktorych ty swoimi glupimi i infaltylnymi postami wprowadasz w stan politowania dla siebie samego.Friku powiem ci tyle. Jestem na kazdym meczu Barcy oraz zdzrza mi sie obejrzec real w slynnym pubie Champions w wawie. Ilu kibicow realu jest na ich wlasnym meczu? tylu co nas(5). Druga sprawa: GD na 300 osob 200 to kibice FCB realu 40 w tym 10 osobowa grupa rm.com(Pozdro dla nich Very Happy) Wiem ze tak jest w calym kraju... wiesz czemu tak jest bo my sie wychowalismy na sukcesach z lat 90 wiec juz jestesmy dorosli a wasi fani wychowali sie na sukcesach z konca lat 90 wiec sa niepelnoletni i cwaniakuja na forach a jak sie spotykamy to siedza cicho!
PS: Poziom pilkarzy Barcy jest wyzszy od realu tak jak kibicow.
PS: Kto sie napinal ze do swiat, do konca roku a potem do marca bedziemy liderami???
A jaki jest poziom wypowiedzi pilkarzy i dzialaczy Realu? Cała Hiszpania śmieje sie z napinek piłkarzy z Madrytu, co dzień to nowe przepowiednie a to Carlosa a to Salgado, ale jak widać po meczach z zeszłego sezonu i z beniaminkami z tego, nikt juz sie ich na Pólwyspie nie boi. Prezydent Realu zasłynał głownie z zagrywek nie fair podczas transferów. Rozmawia z piłkarzami za plecami klubu: sprawy Figo, Zidane, Robinho, Ronaldo, Ramosa, wypowiedzi Vieiry czy Emersona... co transfer to nieczyste zagrywki coraz bardziej sfrustrowanego starca; nie do konca czysta i jasna sprzedaz terenow miastu... mówi Ci to coś?
Spójrz kolego we własne podwórko, a dopiero potem rzucaj kamyk do obcego.
A że macie 13 lat to każdy w Polsce wie. Z czego słynie Wasza sztandarowa strona rm.com? Z najgłupszych komntarzy w Necie i napinek sfrustrowanych 13-letnich dzieci. Ot i cali kibice Realu w Polsce.
Znasz sie na histori? Jezeli nie to poczytaj troche, a moze domyslisz sie dlaczego to wlasnie w Madrycie jest tylu rasistow.Bienias pisze:Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.
Bienias pisze:tez nie mam zamiaru z toba polemizowac.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 13:36
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 13:57
welcome pisze: Laporta nie musi sie napinać, bo jak chce to po prostu kupuje piłkarza do druzyny, na co dowodów jest wiele, chcocby z Etoo w zeszłym roku.
Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u waswelcome pisze:Kto rok temu sie napinał, że Etoo na pewno nie zagra w Barcelonie? Jakie gazety cytowały wypowiedzi wspaniałego "negocjatora-klauzule" że Etoo bedzie graczem Realu i że nigdy nie pójdzie do Barcelony? Kto obiecał kibicom Realu że nie sprzeda Etoo do Barcelony? Kto powiedział, że Etoo został zgłoszony do rozgrywek LM przez Real? Laporta czy Perez i Butragueno?
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:02
Z tego co widze to oni nim nie byli interere nawet. Wczesniej mowil co innego nim Robson trafil w szerego Blancos. Ojjj, nie ladnie.Joan Laporta, prezes Barcelony, zapewnił, że Robinho "chciał przyjść do Barcelony" ale kataloński klub nie był tym zainteresowany bowiem pokłada nadzieje w młodym argentyńczyku Messim.
Według Laporty "Barcelona nigdy nie była zainteresowana Robinho" lecz to on sam chciał trafić do tego klubu. "U nas jest Messi, w którym pokładamy ogromne nadzieje."
"Argentyńczyk ma dopiero 18 lat a już kontroluje piłkę jak nikt inny na świecie."
Laporta stwierdził ponadto, że Messi to kombinacja umiejętności dwójki Cruyff - Maradona.
"Baptista był rozważany jako wzmocnienie w przyszłym roku, teraz jedynie go obserwowaliśmy. "
Nie osmieszaj sie.smiem twierdzic
Az tak widac? A myslalem ze mam malegoekstazy
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:07
A skąd masz taka informację? Niech zgadnę: od niejakiego pana Roncero, słynnego wieszcza z madryckiego ASa. To on napisał takowy artykuł w swoim Asie. Szkoda, że nikt inny go nigdy więcej nie potwierdził, nawet sam Perez wolał to przemilczeć, niz osmieszać się w oczach normalnych kibiców. Ale dla dzieci to owszem, informacja idealna aby sie nad nią spuścić. A wiesz, idąc drogą Twoich argumentow smiem twierdzic, że w Realu gra Puiyol, Ronaldinho, Nesta, Cafu, Gattuso i Gerrard. toż pisał tak Roncero.Toudinho pisze:
Szkoda ze nie macie jak go teraz spłacić...phi bogacze
Ezquero porzewraca sie na piłce. no cóz trudno wymagac od kogos kto ogląda jedynie mecze dawane przez TVP1 w piłkarskie środy.Toudinho pisze: Mial być u was Henry o ile się nie myle czyzby brak $...wogole kto u was miał nie być w tym sezonie...a skonczylo się na Bommelu który grzeje lawke i na Ezquero(wiem ze źle napisałem) który przewraca się na pilce......
Mylisz sie, Etoo nauczył sie praktycznie wszystkiego w Mallorce. W Barcelonie to udoskonalił. Capello nie dał mu pograć w Realu. To tak jakbym powiedział, że Reul jest tak świetny dzieki Atletico.Toudinho pisze: Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u wasa przeszedł tylko dlatego ze byl limit UE...zresztą w Madrycie był juz nadmiar atakujących...wiec dobroć panów Pereza i Butrageno pozwolila wam go kupić na raty...
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:12
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:13
welcome pisze:Mylisz sie, Etoo nauczył sie praktycznie wszystkiego w Mallorce. W Barcelonie to udoskonalił. Capello nie dał mu pograć w Realu. To tak jakbym powiedział, że Reul jest tak świetny dzieki Atletico.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 14:17
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:19
No proszę, kolejna napinka dzieci związanych z Madrytem, wyskoczymy jeden na jeden. Powiem ci tak, gdybys był choć troche starszy i poważniejszy nigdy bys nie pisał takich rzeczy na publiczym forum. Swiadczy to tylko o tym, że starasz sie pokazać jaki to silny jesteś w Necie, a zapewne boisz sie wyjsc przed blok po 20.frik23 pisze:Gdzie mieszkasz moze wyskoczymy na jeden jeden? Ty nawet nie wiesz ile mam lat a sie bulgoczesz jak do szczeniaka. Nie wiesz nie pisz.
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:27
No proszę, kolejna napinka dzieci związanych z Madrytem, wyskoczymy jeden na jeden. Powiem ci tak, gdybys był choć troche starszy i poważniejszy nigdy bys nie pisał takich rzeczy na publiczym forum. Swiadczy to tylko o tym, że starasz sie pokazać jaki to silny jesteś w Necie, a zapewne boisz sie wyjsc przed blok po 20.
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 wrz 2005, 14:34
dawno nie pisałem w tym temacie z dwóch powodów:Toudinho pisze:Przegralismy trudno byliśmy lepsi a kibice barcy niech skoncza swa smieszna dla mnie napinke. Pamiętam czasy w ktorych wy tak się napinaliście na sedziow ze xle sedziuja, poxniej mieliscie karne z kosmosu itp...Nie kazdy sedzia wszystko widzi i nie kazdy wszystko chce widziec...
![]()
Zobaczymy co dzisiaj pokaze barca pewnie to do czego zaczyna przyzwyczajac ostatnio - slaba skutecznosc (jak zawsze) meczarnie...i moze sedzie nei gwizdnie ze 2 karnych dla Mallorci...zycze wam zwyciesta.Wejdzcie na szczyt tabeli a potem ztaczjcie sie po równi pochylej...
Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy...jeszcze niedawno dzielnie walczyli z Arsenalem w LM...
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 14:44
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio