Real Madryt (zbiorczy) - Strona 136

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:52

Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 wrz 2005, 11:58

Bienias pisze:
cloner pisze: po 1. - nie wiem jak wygladal mecz Realu z Celta, ale
po 4. - brawa dla Ikera, pewnie gdyby nie on, byloby o wiele gorzej
:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NIe wiesz nie pisz
przeciez dodalem slowo 'pewnie'
wiem, pewnie zaraz sie bedziesz tlumaczyc, ze nie zauwazyles, albo ze zle zrozumiales, ale lepiej sie po prostu nie odzywaj :!:
Twoje posty nie prezentuja zbyt wysokiego poziomu intelektualnego, a ja nie mam zamiaru sie klocic/polemizowac/konwersowac (wybierz co lubisz najbardziej) z kibicami Barcelony, ktorzy rzadko sa obiektywni :!:

Bienias pisze:Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.
a ja dodam, ze piszesz krotkie posty :D

pozdrawiam (oczywiscie nie kibicow Barcelony)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 12:04

Potem to zauwazylem i poprawilem.
Pewnie jestes wszechwiedzacy i masz wielkie pojecie o pilce i wiesz wogole wszystko lepiej.
tez nie mam zamiaru z toba polemizowac.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 12:31

Friku powiem ci tyle. Jestem na kazdym meczu Barcy oraz zdzrza mi sie obejrzec real w slynnym pubie Champions w wawie. Ilu kibicow realu jest na ich wlasnym meczu? tylu co nas(5). Druga sprawa: GD na 300 osob 200 to kibice FCB realu 40 w tym 10 osobowa grupa rm.com(Pozdro dla nich Very Happy) Wiem ze tak jest w calym kraju... wiesz czemu tak jest bo my sie wychowalismy na sukcesach z lat 90 wiec juz jestesmy dorosli a wasi fani wychowali sie na sukcesach z konca lat 90 wiec sa niepelnoletni i cwaniakuja na forach a jak sie spotykamy to siedza cicho!
PS: Poziom pilkarzy Barcy jest wyzszy od realu tak jak kibicow.
PS: Kto sie napinal ze do swiat, do konca roku a potem do marca bedziemy liderami???
Nie obchodzi mnie co gdzie ty ogladasz, ogladaj sobie nawet teletubisie w mariocie. Ja mam to gdzies. Tylko nie zapominaj ze sa tez starsi fani Realu, ktorych ty swoimi glupimi i infaltylnymi postami wprowadasz w stan politowania dla siebie samego.

Ps. Poziom pilkarzy? Hmm, z tego co wiadomo klasa zawodnik akurat tych dwoch druzyn jest podobna, wiec nie wiem skad twe dywagacje.
Ps2. Napinka w mediach, ale inteligentna drogi chlopcze.
A jaki jest poziom wypowiedzi pilkarzy i dzialaczy Realu? Cała Hiszpania śmieje sie z napinek piłkarzy z Madrytu, co dzień to nowe przepowiednie a to Carlosa a to Salgado, ale jak widać po meczach z zeszłego sezonu i z beniaminkami z tego, nikt juz sie ich na Pólwyspie nie boi. Prezydent Realu zasłynał głownie z zagrywek nie fair podczas transferów. Rozmawia z piłkarzami za plecami klubu: sprawy Figo, Zidane, Robinho, Ronaldo, Ramosa, wypowiedzi Vieiry czy Emersona... co transfer to nieczyste zagrywki coraz bardziej sfrustrowanego starca; nie do konca czysta i jasna sprzedaz terenow miastu... mówi Ci to coś?
Spójrz kolego we własne podwórko, a dopiero potem rzucaj kamyk do obcego.

A że macie 13 lat to każdy w Polsce wie. Z czego słynie Wasza sztandarowa strona rm.com? Z najgłupszych komntarzy w Necie i napinek sfrustrowanych 13-letnich dzieci. Ot i cali kibice Realu w Polsce.

Sprzedaz terenow juz bylo wyjasniowa i to nawet droga prawna, sadownicza, wiec do tego juz nie wracaj. Rozmawia z pilkarzami za plecami klubu ... ciezka naprawde ciezka sprawa. On choc potrafi sciagnac takich zawodnikow, a nie napinac sie ze my go tak naprawde nie chcielismy to poszedl do nich. Nie wiem czy zauwarzyles, zyjemy w XXI wieku, w ktorym nieczyste zagrania sa podstawa dzialania. Poza tym transfery Zizou, Ronaldo, Ramosa i Robinho byly czystymi transferami zalatwianymi w czasie mercato droga oficjalna.

13 letni kibice, coz za argument. Kazda druzyna ma takowych, oni pozniej dorosna i dalej beda ci 13 letni, tak to juz jest. Komentarze w necie :? ehhh, a czytales w ogole wlasne.
Bienias pisze:Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.
Znasz sie na histori? Jezeli nie to poczytaj troche, a moze domyslisz sie dlaczego to wlasnie w Madrycie jest tylu rasistow.
Bienias pisze:tez nie mam zamiaru z toba polemizowac.

Bo nie starcza ci argumentow.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 13:36

tak tak, frik, zapewnie chciałbys usłyszeć od Laporty, że Barcelona chciała kupic Robinho, ale wspaniały "negocjator-placący-kaluzule" Perez okazał sie lepszy. Laporta nie musi sie napinać, bo jak chce to po prostu kupuje piłkarza do druzyny, na co dowodów jest wiele, chcocby z Etoo w zeszłym roku. Kto rok temu sie napinał, że Etoo na pewno nie zagra w Barcelonie? Jakie gazety cytowały wypowiedzi wspaniałego "negocjatora-klauzule" że Etoo bedzie graczem Realu i że nigdy nie pójdzie do Barcelony? Kto obiecał kibicom Realu że nie sprzeda Etoo do Barcelony? Kto powiedział, że Etoo został zgłoszony do rozgrywek LM przez Real? Laporta czy Perez i Butragueno?
o jakich Ty napinkach kolego mówisz? Laporta został zapytany na konferencji prasowej czy Barcelona chciała kupić Robinho. odpowiedział , że nie, co jest na 99,9% prawdą, bo jaki sens miałoby kupowanie zawodnika bez paszportu UE? moze tego nie wiesz, ale w Barcelonie jest komplet i nie można zgłosic zadnego więcej. A jesli tego nie wiesz, co jasno wynika z Twojej wypowiedzi, smiem twierdzic ze masz 13 lat. Myle się? Dodam, że na tej samej konferencji Lapotre zapytano rowniez o Baptiste. i wiesz co odpowiedział? Ze owszem Barca byla nim zainteresowana ale jako ewentualne wzmocnienie na sezon 06/07.

Wiec gdzie tu napinka? Sam swoimi dziecinnym przemysleniami doprowadzasz sie do stanu ekstazy i mylisz pojęcia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 13:57

welcome pisze: Laporta nie musi sie napinać, bo jak chce to po prostu kupuje piłkarza do druzyny, na co dowodów jest wiele, chcocby z Etoo w zeszłym roku.

Szkoda ze nie macie jak go teraz spłacić...phi bogacze :rotfl2:

Mial być u was Henry o ile się nie myle czyzby brak $...wogole kto u was miał nie być w tym sezonie...a skonczylo się na Bommelu który grzeje lawke i na Ezquero(wiem ze źle napisałem) który przewraca się na pilce...

welcome pisze:Kto rok temu sie napinał, że Etoo na pewno nie zagra w Barcelonie? Jakie gazety cytowały wypowiedzi wspaniałego "negocjatora-klauzule" że Etoo bedzie graczem Realu i że nigdy nie pójdzie do Barcelony? Kto obiecał kibicom Realu że nie sprzeda Etoo do Barcelony? Kto powiedział, że Etoo został zgłoszony do rozgrywek LM przez Real? Laporta czy Perez i Butragueno?
Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u was :lol: a przeszedł tylko dlatego ze byl limit UE...zresztą w Madrycie był juz nadmiar atakujących...wiec dobroć panów Pereza i Butrageno pozwolila wam go kupić na raty...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:02

Hahahahahhahahahaahha :haha: :rotfl: :haha: :rotfl: :haha: :rotfl2: :rotfl2: ]:-> :lol2: :lol2: :lol2: :smile2: :brawo: :rotfl: :rotfl2: :lol2: :olaboga: ]:-> Jeszcze tak to ja sie usmialem, co za mega loooooooool. Ale z ciebie papeć.

Nie bede ci tlumaczyl sytuacji z e2 bo mi sie nie chce. Z reszta jasne bylo ze nie trafi na bernabeu, juz raz tam byl i nikt go tam nie chcial.

oto wspomniana przez ciebie konferencja.
Joan Laporta, prezes Barcelony, zapewnił, że Robinho "chciał przyjść do Barcelony" ale kataloński klub nie był tym zainteresowany bowiem pokłada nadzieje w młodym argentyńczyku Messim.

Według Laporty "Barcelona nigdy nie była zainteresowana Robinho" lecz to on sam chciał trafić do tego klubu. "U nas jest Messi, w którym pokładamy ogromne nadzieje."

"Argentyńczyk ma dopiero 18 lat a już kontroluje piłkę jak nikt inny na świecie."

Laporta stwierdził ponadto, że Messi to kombinacja umiejętności dwójki Cruyff - Maradona.

"Baptista był rozważany jako wzmocnienie w przyszłym roku, teraz jedynie go obserwowaliśmy. "
Z tego co widze to oni nim nie byli interere nawet. Wczesniej mowil co innego nim Robson trafil w szerego Blancos. Ojjj, nie ladnie.
smiem twierdzic
Nie osmieszaj sie.
ekstazy
Az tak widac? A myslalem ze mam malego :?

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:07

Toudinho pisze:
Szkoda ze nie macie jak go teraz spłacić...phi bogacze
A skąd masz taka informację? Niech zgadnę: od niejakiego pana Roncero, słynnego wieszcza z madryckiego ASa. To on napisał takowy artykuł w swoim Asie. Szkoda, że nikt inny go nigdy więcej nie potwierdził, nawet sam Perez wolał to przemilczeć, niz osmieszać się w oczach normalnych kibiców. Ale dla dzieci to owszem, informacja idealna aby sie nad nią spuścić. A wiesz, idąc drogą Twoich argumentow smiem twierdzic, że w Realu gra Puiyol, Ronaldinho, Nesta, Cafu, Gattuso i Gerrard. toż pisał tak Roncero.

Toudinho pisze: Mial być u was Henry o ile się nie myle czyzby brak $...wogole kto u was miał nie być w tym sezonie...a skonczylo się na Bommelu który grzeje lawke i na Ezquero(wiem ze źle napisałem) który przewraca się na pilce......
Ezquero porzewraca sie na piłce. no cóz trudno wymagac od kogos kto ogląda jedynie mecze dawane przez TVP1 w piłkarskie środy.

Toudinho pisze: Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u was :lol: a przeszedł tylko dlatego ze byl limit UE...zresztą w Madrycie był juz nadmiar atakujących...wiec dobroć panów Pereza i Butrageno pozwolila wam go kupić na raty...
Mylisz sie, Etoo nauczył sie praktycznie wszystkiego w Mallorce. W Barcelonie to udoskonalił. Capello nie dał mu pograć w Realu. To tak jakbym powiedział, że Reul jest tak świetny dzieki Atletico.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:12

tak, tak frik, nie tlumacz mi sytuaccji z Etoo. Bo i po co?
A Twoj cytat jest dokladnie tym co napisałem.

a teraz posmiej sie jeszce troche, wklej kilka ikonek żeby ci ulżyło. napisz 20 razy papeć, może wtedy sie dowartościujesz i będzies starszy i odwżniejszy.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:13

welcome pisze:Mylisz sie, Etoo nauczył sie praktycznie wszystkiego w Mallorce. W Barcelonie to udoskonalił. Capello nie dał mu pograć w Realu. To tak jakbym powiedział, że Reul jest tak świetny dzieki Atletico.

Ale kunszt wyniosl z madrytu.

Gdzie mieszkasz moze wyskoczymy na jeden jeden? Ty nawet nie wiesz ile mam lat a sie bulgoczesz jak do szczeniaka. Nie wiesz nie pisz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 14:17

Przegralismy trudno byliśmy lepsi a kibice barcy niech skoncza swa smieszna dla mnie napinke. Pamiętam czasy w ktorych wy tak się napinaliście na sedziow ze xle sedziuja, poxniej mieliscie karne z kosmosu itp...Nie kazdy sedzia wszystko widzi i nie kazdy wszystko chce widziec...
Obrazek
Zobaczymy co dzisiaj pokaze barca pewnie to do czego zaczyna przyzwyczajac ostatnio - slaba skutecznosc (jak zawsze) meczarnie...i moze sedzie nei gwizdnie ze 2 karnych dla Mallorci...zycze wam zwyciesta.Wejdzcie na szczyt tabeli a potem ztaczjcie sie po równi pochylej...

Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy...jeszcze niedawno dzielnie walczyli z Arsenalem w LM...

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 14:19

frik23 pisze:Gdzie mieszkasz moze wyskoczymy na jeden jeden? Ty nawet nie wiesz ile mam lat a sie bulgoczesz jak do szczeniaka. Nie wiesz nie pisz.
No proszę, kolejna napinka dzieci związanych z Madrytem, wyskoczymy jeden na jeden. Powiem ci tak, gdybys był choć troche starszy i poważniejszy nigdy bys nie pisał takich rzeczy na publiczym forum. Swiadczy to tylko o tym, że starasz sie pokazać jaki to silny jesteś w Necie, a zapewne boisz sie wyjsc przed blok po 20.

Jesli chcesz sie z kims sprawdzić zaloz temat: "szukam kogos do solo" ale to chyba nie to forum.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:27

No proszę, kolejna napinka dzieci związanych z Madrytem, wyskoczymy jeden na jeden. Powiem ci tak, gdybys był choć troche starszy i poważniejszy nigdy bys nie pisał takich rzeczy na publiczym forum. Swiadczy to tylko o tym, że starasz sie pokazać jaki to silny jesteś w Necie, a zapewne boisz sie wyjsc przed blok po 20.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaagahahahahahahahahha :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

"Skad ten kutas sie urwal" jak to spiewa Liroy. Niesamowite, czy to nie widzisz w ogole ironi i smiesznosci moich wypowiedzi.

Dobra styknie tego kabaretu.

Bo juz za duzo OT poszlo :?

Czas na kolejne spotkanie w Lidze Mistrzow z Lyonem. Nie zagra kontuzjowany Zidane, za to od 1 min. zagra Ramos. Moze byc lepiej z obrona ale nie musi. Powinnismy to wygrac ale nic nie jest pewne.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 wrz 2005, 14:34

Toudinho pisze:Przegralismy trudno byliśmy lepsi a kibice barcy niech skoncza swa smieszna dla mnie napinke. Pamiętam czasy w ktorych wy tak się napinaliście na sedziow ze xle sedziuja, poxniej mieliscie karne z kosmosu itp...Nie kazdy sedzia wszystko widzi i nie kazdy wszystko chce widziec...
Obrazek
Zobaczymy co dzisiaj pokaze barca pewnie to do czego zaczyna przyzwyczajac ostatnio - slaba skutecznosc (jak zawsze) meczarnie...i moze sedzie nei gwizdnie ze 2 karnych dla Mallorci...zycze wam zwyciesta.Wejdzcie na szczyt tabeli a potem ztaczjcie sie po równi pochylej...

Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy...jeszcze niedawno dzielnie walczyli z Arsenalem w LM...
dawno nie pisałem w tym temacie z dwóch powodów:
:arrow: nie miałem zbytnio czasu
:arrow: niechce mi sie kłócic z fanami realu
Jednak postanowiłem teraz napisac bo to co oni wypisują to smieszne naprawde :!:
Powyższy tekst niejakiego "Toudunio" mnie normalnie rozwala, wiadomo ze chłopak slepo zapatrzony jest w gwiazdki z madrytu ale okreslenie ze Celta jest wyzej od Barcy i to po "aż" jednej kolejce jest niezłe :!:
Smieszy mnie fakt wracania do karnych, bo jezeli chcesz wrócic do przeszłosci do przeanalizuj dokładnie historie gry realu i wtedy sie wypowiadaj.
a wychwalanie pod niebiosa robinio to juz normalne paranoja :!:
wiadomo ze kazdy kibic realu widzi w nim zbawce słabej gry, ale jak narazie poza kilkoma sztuczkami nic nie pokazuje ( 2 mecze - zero bramek)!
dlatego moze zastanówcie sie co piszecie, i nie piszcie pod wpływem emocji ze znowy real przegrał .....a był leprzy :P
Jezeli normalni fani realu zrozumią co napisałem to spoko :!:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 14:44

Sądze że w lidze mistrzów sędziowie postarają sie i nie będzie prezentów.Szkoda że bez Mistrza ale mamy Robinho Ronaldo Raula Baptiste więc siła ofensywna jest bardzo dobra a dzięki Robinho będziemy mieli zapewnione piękne widowisko( mam nadzieje że znowu ośmieszy obronće z przeciwnej drużyny).Lyon to bardzo dobra drużyna ale sądze że bez większego problemu powinniśmy sobie poradzić, ale to tylko piłka a więc każdy wynik jest możliwy :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”