Post Wyświetl pojedynczy post autor: realista69 » 22 paź 2017, 15:43
realista69
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 paź 2017, 15:45
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 22 paź 2017, 15:47
MarcinW

realista69
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 22 paź 2017, 15:55
Automatycznie w takich okolicznościach może zareagować panienka zaskoczona tym, że ktoś się do niej od tyłu dobiera. Ona pod wpływem zaskoczona może zadziałać instynktownie pod wpływem bodźca, ale nie PROFESJONALNY piłkarz, który niemalże codziennie przepycha się w polu karnym. To nie jest "normalna" reakcja na to, że inny piłkarz trzyma go za rękę i już z uwagi na to można wykluczyć automatyzm, instynktowną reakcje itp.Spójrz, że piłkarz Genoi trzyma rękę na Bonusie, a on chce się uwolnić. Nawet na niego nie patrzył. To był automatyczny odruch. Głupie zachowanie, ale dla mnie nie na czerwoną.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 paź 2017, 15:57
Masz odpowiedź. Trzymał go za rękę, więc łokieć dozwolony
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 22 paź 2017, 15:59
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 22 paź 2017, 16:01
Ja im tak trochę współczuje, bo ta "chwilowa" niedyspozycja może być brzemienna w skutkach. Jeżeli nie zakwalifikują się do LM to będzie bardzo nerwowo, bo za nimi nie ma kapitału są tylko kredyty. Może to być początek końca wielkiego klubu a tego osobiście nie chce. Wystarczy mi satysfakcja z tego, że oglądają plecy Interu.Swoją drogą niesamowita beka z Milanu. Tyle było puszenia się i napinania w lecie jacy to nie będziecie mocni w tym sezonie, ale widać niestety liga nieco Was zweryfikowała.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 paź 2017, 16:04
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 paź 2017, 16:06
No ja też daleki jestem od przysłowiowego kopania leżącego, czy tym podobnych. Do Milanu nic nie mam, ale swoje zrobiły też przedsezonowe teksty Milanistów, a obecna dyspozycja rossonerich jest tylko tzw prztyczkiem w nos za te niektóre posty z lata.MarcinW pisze: Ja im tak trochę współczuje, bo ta "chwilowa" niedyspozycja może być brzemienna w skutkach. Jeżeli nie zakwalifikują się do LM to będzie bardzo nerwowo, bo za nimi nie ma kapitału są tylko kredyty. Może to być początek końca wielkiego klubu a tego osobiście nie chce. Wystarczy mi satysfakcja z tego, że oglądają plecy Interu.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realista69 » 22 paź 2017, 16:07
realista69

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2017, 16:07
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 paź 2017, 16:09
maestro

realista69

Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin