Prawo jazdy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 12 wrz 2005, 14:48

Ja tez posiadam prawko w zimie bedzie 3 rok, denerwowal mnie ten placyk!!!! Normalnie 3 razy osobiscie losowalem i 3 razy wylosowalem wjazd prostopadly przodem!!! I jezeli jest tu juz numerologia to oczywiscie 3 razy oblalem to (magia liczb)!!! Zawsze myslalem ze sie wyrobie i nie skorzytsalem z korekt!!! i byl to MOJ blad!!!
Zdalem dopiero pozniej(4raz) jak losowala taka niezla laseczka i wylosowala bodajze koperte i skosny jak juz wyjechalem na miasto to nie bylo problemow!!!
Ale szczerze powiem ze egzaminatorzy nie traktowali wszytskich jednakowo!!! za niektorymi chodzili na luku, a zas u inych udawali ze nic nie widzieli gdy ci zrobili zly odstep czy najechali na linie (oczywiscie przewaznbie lepiej kobieta) lub tez auto pewnej babce zgaslo kilka razy i nic !!! Nawet czasem nie widzieli najechania na linie ktore bylo tak widocznie ze slepy mogl to zobaczyc ale coz tak juz jest

Co teraz do samochodow na kursach to niezle bryki Cabriolety, Mercedeski czy SUBARU a ja jezdzilem rozwalonym punto ktore ledwo chodzilo!!!

Wróć do „Hyde Park”