Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 paź 2017, 21:41
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2017, 22:25
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 paź 2017, 22:55
93. a Ty? Podaj drużynę, spradzę sobie tak z ciekawości10 pisze: A propos organizmu - ja gram średnio trzy mecze w tygodniu (playarena + luźne gierki). Kiedyś mogłem grać kilka dni z rzędu (ba, nawet dwa dwugodzinne mecze z rzędu), teraz jest ciut gorzej i po solidnym graniu potrzebuję dzień odpoczynku. Trzydziestka zbliża się niestety nieubłagalnie. Ty DDK, który jesteś rocznik?
Dokładnie. Ja gram od 10 lat właściwie bez przerw. Nie liczac jakichś małych stłuczeń to miałem raz powazniejsza kontuzję (złamanie kości śródstopia z jakimiś przemieszczeniami itd.) Tak to praktycznie bez urazów. Do czasuTomusmc pisze: Naszła mnie taka refleksja odnośnie kontuzji. Gram co tydzień, poziom naprawdę wysoki i w każdym meczu ktoś ma problem. Dzisiaj gościu zszedł z problemem z kolanem. Tego nie da się przewidzieć bo to była prosta sytuacja, ale padał deszcz i było ślisko. Mi pękła łękotka jak grałem w amatorskiej lidze szóstek bo za szybko chciałem iść za akcją i się obróciłem, a jedna noga została i ją wykręciłem. Również prosta sytuacja, ale nie przewidziałem dlatego nie da się określić czy coś się stanie, a porównania typu ja grałem i nic mi nie było są śmieszne bo raz, że poziom meczu, dwa poziom danego zawodnika to trzy warunki w których się gra i zwykły przypadek. Idąc chodnikiem można się potknąć i zrobić sobie krzywdę
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 paź 2017, 6:34
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 26 paź 2017, 6:51
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 paź 2017, 6:54
Rezus
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 paź 2017, 13:44
Dzięki, wygląda to bardzo klimatycznie
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 paź 2017, 14:04
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 paź 2017, 14:28
Najlepsze są domowe. Samemu możesz zrobić takie, że te z restauracji się chowają.j1mmy pisze:Burgery od Burgertata. Natomiast Meksykańskie żarcie w The Mexican mnie nie rzuciło na kolana
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2017, 14:33
To następnym razem jak będę w Krakowie to zamiast pójść do restauracji przyrządzi mi burgery ozob, dziękuję.ozob pisze:Najlepsze są domowe. Samemu możesz zrobić takie, że te z restauracji się chowają.j1mmy pisze:Burgery od Burgertata. Natomiast Meksykańskie żarcie w The Mexican mnie nie rzuciło na kolana
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 paź 2017, 14:35
ozob

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 paź 2017, 16:20
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 26 paź 2017, 16:23
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio