Wybory prezydenckie (zbiorczy) - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sie 2005, 18:56

infernus pisze:Ciekawe co szykuje Cimoszewicz ?
Obstawiam 18L i "Ile dalbym by zapomniec... o akcjach Orlenu" :lol:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 sie 2005, 10:20

Janusz Korwin-Mikke zarejestrowany!

Janusz Korwin-Mikke został dziś oficjalnie zarejestrowany jako kandydat na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej!
Jego kandydaturę poparło blisko 180 tysięcy osób! Już po raz trzeci będziemy mieli możliwość zagłosowania na Janusza Korwin-Mikke w wyborach prezydenckich. Wcześniej okazję ku temu mieliśmy w 1995 i w 2000 roku. Janusz Korwin-Mikke: W SWOJEJ DŁUGOLETNIEJ KARIERZE OSIĄGNĄŁ BARDZO WIELE - ZARÓWNO NA POLU NAUKOWYM, JAK I POLITYCZNYM. POSEŁ NA SEJM. ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".
No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 wrz 2005, 15:04

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 15:25

Ja tak sobie myślę nad tymi kandydatami na prezydenta i wiecie do czego doszedłem ?
Głosuje na Tuska.
A to dlatego, że będę mógł się chwalić, że piłem z synem prezydenta RP 8)

A tak na poważnie to ....e..nieważne :lol:

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:46

ja jakbym mial te 18 lat to glosowal bym na Tuska,jednak wole go bardziej od Kaczyńskiego,choć i Kaczyński dla Warszawy zrobił wiele.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 wrz 2005, 20:15

kostek pisze: No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.

i tylko w pierwszej ,

w 1995 roku 2,3 % popracia 2000 1.3 a dzisiaj 0.3 coraz bardziej ludzie zauważają jakie to nieraelane rzeczy bredzi

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:27

pippen pisze:
kostek pisze: No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.

i tylko w pierwszej ,

w 1995 roku 2,3 % popracia 2000 1.3 a dzisiaj 0.3 coraz bardziej ludzie zauważają jakie to nieraelane rzeczy bredzi
Sam nie wierzysz w to, co piszesz. Napinka.

Z roku na rok medialna propaganda sięga coraz dalej i stąd te wyniki. Zresztą nawet niech dostanie 0,0000000000001% - to i tak widząc na fotelu prezydenta takich kretynów jak Tusk czy Kaczor będę się cieszył, że ja byłem w mniejszości... :lol:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 wrz 2005, 20:30

kostek pisze:Sam nie wierzysz w to, co piszesz. Napinka.

Z roku na rok medialna propaganda sięga coraz dalej i stąd te wyniki. Zresztą nawet niech dostanie 0,0000000000001% - to i tak widząc na fotelu prezydenta takich kretynów jak Tusk czy Kaczor będę się cieszył, że ja byłem w mniejszości... Laughing

i tu wcyhodzi cały korwinizm , "ja jestem najmądrzejszy inni to debile" "Kontrrerwolucja" wszytko trzeba zmienić

ja sie ciesze że nikt takiego szaleńca do władzy nie dopuści.

Traktują go jak Leppera i nie zapraszaja nawet na debaty żeby "obory nie robił"

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2005, 20:35

pippen pisze:i tu wcyhodzi cały korwinizm , "ja jestem najmądrzejszy inni to debile" "Kontrrerwolucja" wszytko trzeba zmienić

ja sie ciesze że nikt takiego szaleńca do władzy nie dopuści.

Traktują go jak Leppera i nie zapraszaja nawet na debaty żeby "obory nie robił"
poniekad masz Pippen racje :)
nie zapraszaja Korwina - tak samo jak Leppera - powod : zeby nie robil wiochy, bo Korwin podobnie jak Lepper nie przejmuje sie tym, ze np. minal czas na jego wypowiedz :lol: dalej bedzie gadac :lol:

pozdro

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:38

pippen pisze:Traktują go jak Leppera i nie zapraszaja nawet na debaty żeby "obory nie robił"
:rotfl2:

Heh za to zapraszją Kaczora, żeby naiwnych wyborców robił w .... Taa zlikwidujemy korupcje i dokarmimy biedne dzieci - caly Kaczor :lol: Albo Tusk '[...] 700 tys złotyych - wtedy powiedzialem dość" :lol:

Ludzie sami nie wiecie co robicie głosując na (marny)POPIS.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 wrz 2005, 20:47

kostek pisze:ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".
to dlatego ten tygodnik polecasz zamiast wprost czy newsweeka. :lol:
przeciez to nie moze byc obiektywne!
to i tak widząc na fotelu prezydenta takich kretynów jak Tusk czy Kaczor będę się cieszył, że ja byłem w mniejszości...
nie bedzie sie z czego cieszyc... raczej plakac. kaczor to polmozg, a tusk zaklamaniec. takie polska ma alternatywy. niestety.
korwin, ma troche przerosniete ego. jego pomysly z nafta (patrz meksyk), czy prywatyzacja sluzby zdrowia totalnie go dyskredytuja w mich oczach.
ogolnie lipa, prezydentem powinienen byc ja! a najlepiej dyktatorem, bo prezydent tak naprawde niewiele moze. reprezentant i tyle, tu sie konczy jego rola.

p.s. "700 tys. wtedy powiedzialem dosc" jak to pierwszy raz uslyszalem to spadlem z fotela ze smiechu. pozniej juz tylko zlosc we mnie wzbierala, ze lyudzie wierza w takie brednie.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:51

zawdi pisze:
kostek pisze:ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".
to dlatego ten tygodnik polecasz zamiast wprost czy newsweeka. :lol:
przeciez to nie moze byc obiektywne!
Przeczytaj kilka wydań :wink:

Lepsze niż wspomniane Wprost, które najpierw publikuje artykul jaki to Cimoszewicz nie jest wspaniały, przeciez to ostatni porzadny czlowiek na lewicy, a pare miesiecy pozniej wrzuca teksty, ktore maja na celu oderzenie w ... Cimoszewicza. Brawo.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 wrz 2005, 21:00

Niestety znów w tych wyborach nie ma kandydata idealnego:/
Znów wybieramy mniejsze zło pod postacią Donalda T lub innej Kaczki

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 wrz 2005, 21:02

w sumie to nie lubie gadac o polityce. nigdy ze znajomymi o tym nie rozmawiam. kazdy ma swoje poglady, po czesci wyniesione z domu, po czesci uksztaltowane samodzielnie. prawda jest taka, ze polityka tylko i wylacznie dzieli. kazdy moze byc spoko, ale poglady polityczne moze miec zupelnie inne. kazdy jest wkrecony w swoje i innych raczej nie przekona.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 wrz 2005, 21:11

Zawdi nie mam słów do twojej wypowiedzi:/

TO TY bierzesz odpowiedzialność za to jak jest tobie i innym!!!!

I poźniej się dziwią gromadnie ludzie dlaczego w tym kraju jest BURDEL a jest właśnie przez takie jednostki społeczne jak TY , które mają wszystko w pupie i się nie obchodzą sprawami kraju, a od czasu do czasu troszke ponarzekają:/

Właśnie tacy ludzie pojda na wybory zagłosują na typa bo widzieli jak się w telewizji ładnie uśmiecha. A pozniej się zastanawiają dlaczego jest tak żle??

Nie dziwmy się że rządzą nami idioci jak 3/4 mieszkańców Polski to mierne półgłówki:/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”