Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lis 2017, 21:39
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lis 2017, 23:23
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 lis 2017, 0:20
Gramy na dla siebie najtrudniejszym terenie, gdzie rok temu dostaliśmy 4:0, nie mamy rozgrywającego, skrzydłowy gra na "10", a z ławki może wejść realnie tylko jeden, góra dwóch konkretnych zawodników, którzy mogą zrobić cokolwiek. Matić gra mecz w mecz i nie ma za bardzo jak go zluzować (wpuszczanie go w Pucharze Ligi to był idiotyzm).
Głosy? Przecież on tak grał w czasach Evertonu, kiedy miał najlepsze mecze. Zresztą u nas też - czym dalej on jest on naszej bramki i odbioru piłki, tym lepiej, bo bez faulowania on tego zwyczajnie nie potrafi. I nic z tym aspektem jego gry nie zrobisz.
Nie przez to przegraliśmy, ale nie można tego aspektu ignorować.Morrow pisze: Niby ludzie interesujący się piłką od wielu lat, oglądaliście mecze z Liverpoolem, Chelsea, Tottenhamem i innymi mocniejszymi ekipami a tu ciągle teorie jak z FMa. Wymieńmy jednego kolesia na drugiego a nagle styl gry i nastawienie drużyny odmieni się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 lis 2017, 7:27
Zmaczy sie Miki jest juz skrzydłowym ? Problem jest w tym, że Ormianin jest ostatnion w koszmarnej formie co widać gołym okien. Trzeba szukać wariantu, w którym nie musielibyśmy korzystać z niego, a nie uparcie stawiać na zawodnika, ktory obecnie na boisku prezentuje sie fatalnie.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 06 lis 2017, 9:30
Ilka

czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lis 2017, 12:03
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 lis 2017, 12:30
Sprawdziłem mecze Pochettino od początku 2016 r.sickstick pisze: Mou z TOP6 nic nie gra, Wenger w ostatnich 25 meczach wyjazdowych z TOP6 zdobył 17pkt (na 75 możliwych), Klopp w tym sezonie ma z TO6 najgorszy bilans z całej szóstki, Poch też ponoć nie ma w tych meczach najlepszego bilansu (tu nie sprawdzałem, takie zdanie padło powyżej).
Kto właściwie w meczach z TOP6 wygląda dobrze?
Nie wiem. Wiem, że były takie momenty, że musiałem się w tym temacie spierać, że Miki to nie jest tylko klasyczna 10tka, ale również i potrafi grać na skrzydle
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 lis 2017, 1:43
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lis 2017, 12:22
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 lis 2017, 13:12
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lis 2017, 15:28
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2017, 17:39
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 18 lis 2017, 18:51