Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 wrz 2005, 20:16

Henry 007 pisze:ta gazeta bardzo nie lubi Polakow
Teraz pytanie tylko: dlaczego? Na Hiszpanów się mogli uwziąć, oni to dopiero w LFC zawodzą. :lol:

Henry 007 pisze:Rasiak nawet od internautow dostal srednia ocene 7,9

Dla brukowców to nie ma znaczenia - redaktorzy nie muszą obejrzeć meczu, żeby ocenić. Praktyczne: patrzą na nazwisko, dają taką notę, jaką UWAŻAJĄ za słuszną, i gitara. Mam nadzieję, że następny mecz będzie bardziej udany w wykonaniu Grzesia, żeby zasłużył sobie na lepszą notę. :wink:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 17 wrz 2005, 14:58

Czas nieco odświeżyć temat. Tottenham gra dzisiaj z Aston Villą w ramach siódmej kolejki Premiership. Liczę na wygraną, bo ekipa z Birmingham nie jest wygórowanym przeciwnikiem, po zeszłotygodniowym remisie z Liverpoolem czas zdobyć trzy punkty. :)

Naturalnie w kadrze na mecz znalazł się Grzesiu Rasiak. Nadal zawieszony jest Mido, więc reprezentant Polski ma szansę na grze w pierwszym składzie. Oby udało mu się nareszcie strzelić bramkę... ;)

Kadra Tottenhamu na mecz z AV: Robinson, Stalteri, King, Gardner, Young-pyo, Lennon, Brown, Jenas, Carrick, Davids, Rasiak, Keane, Defoe, Naybet, Cerny, Reid, Kelly, Routledge.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2005, 15:31

Aston Villa ostatnio (w poniedziałem) na deskach 4;0 z West Ham :lol: Czyli może kryzys. :wink: Baros nie grał jak od niego oczekiwano strzeli w debiucie i cisza :) Odszedł Solano jak pamietam :) Laursen nie zagra do końca sezonu... Ale przybył Bouma.

Tottenham jest faworytem tego meczu i sądze że nie zawiedzie. :twisted: Najlepiej nie liczyć :wink: na Rasiak a wtedy nas zaskoczy. Ostatnio był blisko, teraz mu uznają gola :) Nie ma osłabien w obozie Kogutów wiec musi być dobrze.

Stawiam 2:1 dla Tottenahmu - Rasiak i Jenas a dla Aston De La Cruz lub Angel :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 wrz 2005, 16:20

Czy Grzesiu sobie poradzi? rzeczywiscie ostatnio Aston Villa w kryzysie ale mysle, ze u siebie powalczą...oby Greg zagrał

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2005, 18:37

sklad Tottenhamu :

P Robinson, P Stalteri, L King, A Gardner, Y Lee, J Jenas, M Carrick, T Tainio, A Reid, J Defoe, G Rasiak
Subs: R Cerny, N Naybet, R Keane, M Brown, A Lennon

niestety w 4.minucie Aston Villa (Milner) zdobyli gola :!:
stan na 18minute meczu

edit :

26minuta - DEFOE (Tottenham) - nie wykorzytal karnego :!:

edit :
78minuta - 1-1 :!: gol rezerwowego Keane'a :!:

edit :
KONIEC MECZU :!:

Aston Villa
T Sorensen, A Hughes, O Mellberg, L Ridgewell, W Bouma (72 J Samuel) , J Milner, S Davis, G Barry, P Berger, J Angel, M Baros
Subs: J Samuel, L Hendrie, S Taylor, G Cahill, L Moore

Tottenham
P Robinson, P Stalteri, L King, A Gardner (39 N Naybet) , Y Lee, J Jenas, M Carrick, T Tainio, A Reid (67 R Keane) , J Defoe, G Rasiak
Subs: R Cerny, N Naybet, R Keane, M Brown, A Lennon

Ref: S Bennett
Att: 33686

--------------------------------------------------------------------------------

Possession:
Aston Villa 42%
Tottenham 58%
Shots:
Aston Villa 13
Tottenham 13
Corners:

Aston Villa 4
Tottenham 3
Fouls:
Aston Villa 14
Tottenham 15
Bookings:
Aston Villa 1
Tottenham 2

Aston Villa - Tottenham R - 1 - 1 (1 - 0)
J Milner 4 - R Keane 78

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 wrz 2005, 14:09

Szkoda, że kolejny remis... :? Liczyłam na trzy punkty, a tutaj kapa...

Cieszy mnie postawa Keane'a, który zaczyna bramki strzelać. Prawidłowo. :) Z tego, co wiem, to Rasiak zagrał średnio... nie oglądałam meczu, więc nie wiem.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 21 wrz 2005, 10:43

Chyba mamy problem... :shock: Tottenham przegrał z Grimsby 1-0. W spotkaniu nie wystąpił Grzesiu Rasiak, nie wiem czemu... może i dobrze - jakiegoś pecha nam przynosi. :?

Skład Tottenhamu:

Tottenham: Robinson, Stalteri, Naybet, King, Lee, Jenas, Carrick (Davis 67), Brown, Reid (Lennon 61), Defoe, Keane.
Ławka rezerwowych: Cerny, Kelly, Bunjevcevic.

Następny mecz w lidze Tottenham zagra z Fulhamem. Kolejne derby Londynu, mam nadzieję, że będą zwycięskie... :?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2005, 10:49

Anka pisze:W spotkaniu nie wystąpił Grzesiu Rasiak, nie wiem czemu... może i dobrze - jakiegoś pecha nam przynosi.
pecha to by przyniósł jakby zagrał w tym przegranym meczu.
Tottenham ich zwyczajnie nie docenił. Co się będą mobilizowac na jakąś słabą drużynę. Nawet Rasiaka nie wystawili, bo chcieli najlepszych oszczędzać na ligę :lol:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 21 wrz 2005, 11:08

Przecież Rasiak nie mógł wystąpić w tym meczu, gdyż grał już w tych rozgrywkach w barwach Derby, a jeśli się dobrze orientuje to jest tak jak np. z Ligą Mistrzów - zawodnik nie może w jedym roku wystąpić w tych rozgrywkach z dwóch różnych klubach.

Z drugiej strony widać, że grali młodzi piłkarze. Pewnie Jol chce dać odpocząć drużynie i ogrywać młodych. Ale jak widać chyba mu to nie wyszło...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2005, 11:15

No własnie poprostu ich zlekceważyli. Skład był prawie podstawowy ale nastawianie nie koniecznie. Nawet Grzesiek mógł by nie pomóc.

Derby z Fulham zapowiadają sie ciekawie. Oby Koguty wygrały bo musza walczyć. Te mecz derbowe ostatnio graja dobrze ale nie jest wynik dobry. Wraca już Mido jak sie nie myle ? bo apsencja mineła ? Może Rasiaka ze składu wygryść :? Davids bedzie pewnie z gazie bo powolania od Marco Van Bastena może tylko mu pozytywy przynieść i chęć pokazania sie.

Coleman może liczyć na Pape Dupe Diopa :wink: i na obiekt połowy klubów Premiership Lusia Boa Morte :) Fulham po ostatnim remisie z Newcastle zostało wysoko ocenioan. Nawet Coleman powiedział tylko remis 1;1 ale gralismy lepiej niż rok temu gdy wygralismy 3;0 :shock:

A to 1;1 uratował w doliczonym Sroka pieknym strzałem w okno w wolnego .. młody E'Zogbia

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 21 wrz 2005, 12:01

lubie tottenham, ale ich porazka oznacza jednego groznego przeciwnika mniej dla arsenalu

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 22 wrz 2005, 16:28

No nie wiem co sie dzieje ze Spurs . Przeciez mają jednych z najlepszych zawodników na W-pach a jakos nie mogą się przełamać . Chociaż nie jestem jakimś tam zagorzałym fanem Tottenhamu to życze im wszystkiego dobrego

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2005, 19:01

Dzis Grzesiu (oby) zagra pierwsze derby Londynu. Ciekawy pojedynek sie kroi w środku pola Davids konta Papa dupa Diop :wink: Fulham ostatnio gra troche w piłke. Jak wyżej pisałem Sroka sprawili kłopot na maxa. Ale licze że koguty zagrają dobry mecz. Albo Jol wystawi Keane albo Rasiaka. Coś mi mówi że tego pierwszego. ... (jak nie ma Mido jeszcze) ale trzeba liczyc ze Rasiak zagra dobry mecz i coś (uznanago) strzeli

Co z tym Mido ?? już mu odwiesili kare czy nie :?:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 26 wrz 2005, 19:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Albo Jol wystawi Keane albo Rasiaka. Coś mi mówi że tego pierwszego. ... (jak nie ma Mido jeszcze) ale trzeba liczyc ze Rasiak zagra dobry mecz i coś (uznanago) strzeli

Co z tym Mido ?? już mu odwiesili kare czy nie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2005, 19:36

No to jak sie końcy Mido kara to nie zdziwł bym sie jak bym zobaczył taki atak Defoe - Mido. Szkoda ale nie za peszajmy jeszcze troche czasu. :twisted: Jol przemyśli i postawi na Mido- Rasiak. Defoe ławka nie zaszkodzi. Ostatnio zaczą marnować 100% coraz częściej.

Tylko to jest mały minus dla Rasiaka ze wraca Mido.

Dzieki Xaver

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”