Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:07
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 wrz 2005, 23:11
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 wrz 2005, 23:11
Krzysztof Jarzyna pisze:Wierni, Smitu, wierni...
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2005, 23:13
Przepraszam, że się wtrące (wiem - cham i prostak jestem), ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Otóż Robinho jak do tej pory pokazuje naprawdę bardzo dobrą grę. Ciągnie do przodu cały zespół. Stwarza nieustanne zagrożenie i w zasadzie często bywa nie do zatrzymania. Ile strzela bramek? Jeszcze w klubie nie strzela bo jeszcze mało grał. Ile ma asysyst? Pewnie podobnie jak z bramkami. Tylko dzieciarnia oczekuje od niego wielu bramek. On nie jest typowym snajperem. Bramki będzie strzelać Ronaldo.luk1208 pisze:"Corinthians" to powiedz mi co do tej pory robinio pokazał? ielstrzelił bramek? ile miał asyst?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 wrz 2005, 23:15
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:17
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 23:19
Corinthians pisze:Buehehhee. Chłopczyku, po jednym meczu piszesz, że Robinho jest słaby?
Corinthians pisze:Zastanów się co ty piszesz!
Corinthians pisze:A czy transfery były trafne? Gościu Real zagrał dopiero 3 trzy mecze o punkty, wchodzą w sezonowy rytm, więc nie można od nich oczekiwać samych zwycięstw!
Swoja?Corinthians pisze:Zajmuj się swoją Barcą i Juve.
Jesli nawet, to co?Corinthians pisze: Może jeszcze lubisz Cheslea, Inter, Bayern i Manchester?
...a Milanowi Puchar LM w sezonie 04/05Corinthians pisze:Według mnie Realowi należał się gol.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:19
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:21
Niggaz pisze:Ile strzela bramek? Jeszcze w klubie nie strzela bo jeszcze mało grał. Ile ma asysyst? Pewnie podobnie jak z bramkami.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:22
Chialem zablysnac? byc moze, ale chyba sie skompromitowalem... ale i tak jestem najinteligentniejszy na forum, "mensa reprezent"... mega loool, a nawet papec...zawdi pisze:co jest chlopaki? gdzie wasz entuzjazm? przeciez real ma nastepce pelego! przeciez robinho jest najlepszy na swiecie! przeciez ronaldinho moze mu buty pucowac! przeciez raul jest wielki! przeciez baptista to jest hit transferowy! przeciez carlos i salgado to najlepsi boczni obroncy na swiecie! przeciez cassillas to najlepszy bramkarz na ziemi, gdzie tam buffon i cech!! beckham jest boski i spicy! tacy byliscie szczesliwi po kupnie gravesena!
pytam: gdzie wasz entuzjazm?!?! gdzie hala madrid?!?!
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:23
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:25
no pewnie, ze chcialem sprowokowac i wcale sie z tym nie ukrywam!Krzysztof Jarzyna pisze:Chialem zablysnac? byc moze, ale chyba sie skompromitowalem... ale i tak jestem najinteligentniejszy na forum, "mensa reprezent"... mega loool, a nawet papec...
Zawdi - jakbys mogl mnie oswiecic jednym zdaniem co chciales osiagnac tym postem oprocz prowokacji? bo nie widze sensu... skoro nikt sie nie napina to trzeba zaczac, no nie? zalosne...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2005, 23:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:28
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 23:34
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio