Real Madryt (zbiorczy) - Strona 141

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:07

"Corinthians" to powiedz mi co do tej pory robinio pokazał? ielstrzelił bramek? ile miał asyst? moze jest dobrym piłkarzem ale te ciągłe wychwalanie i oczekiwanie ze zbawi real normalnie mnie juz nudzi :!:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 wrz 2005, 23:11

jestem podobnego zdania. narazie dobrze zagral tylko w pierwszym ligowym meczu realu (pokazał pare tricków :/) a dzisiaj szczegolnie pod koniec to mu sie pilka w ogole nogi nie kleiła, raz mu perfidnie Cris piłke zabrał jak dziecku w polu karnym.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 wrz 2005, 23:11

Krzysztof Jarzyna pisze:Wierni, Smitu, wierni...

Dokladnie tak, rowniez podpisuje sie pod tym co ty napisales. Zreszta juz o tym napisalem. Coz porazki sie zdarzaja, takze pomylki trenera i tu takowa miala miejsce.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2005, 23:13

luk1208 pisze:"Corinthians" to powiedz mi co do tej pory robinio pokazał? ielstrzelił bramek? ile miał asyst?
Przepraszam, że się wtrące (wiem - cham i prostak jestem), ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Otóż Robinho jak do tej pory pokazuje naprawdę bardzo dobrą grę. Ciągnie do przodu cały zespół. Stwarza nieustanne zagrożenie i w zasadzie często bywa nie do zatrzymania. Ile strzela bramek? Jeszcze w klubie nie strzela bo jeszcze mało grał. Ile ma asysyst? Pewnie podobnie jak z bramkami. Tylko dzieciarnia oczekuje od niego wielu bramek. On nie jest typowym snajperem. Bramki będzie strzelać Ronaldo.
Ty (luk1208) pisząc, że Robinho nie pokazał NIC tylko niepotrzebnie się kompromitujesz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 wrz 2005, 23:15

Widać brak zgrania w szeregach Realu. Każdy chce pokazać co potrafi, ale niestety tu trzeba myśleć. Robinho zaprezentował się z dobrej strony, ale niczego wielkiego nie pokazał. Ciągnął zespół do przodu, wracał się i starał się robić co się dało, ale toza mało bo nie przyniosło żadnego efektu. Widać, że ma chłopak serce do gry i to jest najważniejsze, nowi potrzebują czasu. Lyon zagrał dzisiaj bardzo mądrze. Jak zwykle pierwsze skrzypce grał niesamowity Juninho. Ładnie dzisiaj zaprezentował się także Wiltord i Malouda (fajnie się bawił z obrońcami :lol: ). Druga połowa to zdecydowana przewaga Realu, ale to za mało. Nie mieli praktycznie akcji, które naprawdę mogły zagrożić bramce Coupeta, który pewnie łapał każdą piłkę. Teraz Lux będzie musiał pomyśleć co dalej bo "królewskim" nie idzie od początkusezonu. Niepewna wygrana w pierwszym meczu 2:1, później przegrana z beniaminkiem, a teraz baty w LM. Z taką grą na pewno nic w Europie nie zawojują, a szkoda bomam nadzieje na kolejny meczyk z serii Real - Juventus 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:17

co jest chlopaki? gdzie wasz entuzjazm? przeciez real ma nastepce pelego! przeciez robinho jest najlepszy na swiecie! przeciez ronaldinho moze mu buty pucowac! przeciez raul jest wielki! przeciez baptista to jest hit transferowy! przeciez carlos i salgado to najlepsi boczni obroncy na swiecie! przeciez cassillas to najlepszy bramkarz na ziemi, gdzie tam buffon i cech!! beckham jest boski i spicy! tacy byliscie szczesliwi po kupnie gravesena!
pytam: gdzie wasz entuzjazm?!?! gdzie hala madrid?!?!

jak dalej bedziecie tacy zbici to mi sie pomysly na napinke skoncza. potrzebuje wspolpracy....

hala lyon!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 23:19

Corinthians pisze:Buehehhee. Chłopczyku, po jednym meczu piszesz, że Robinho jest słaby?

Gdzie tak napisal?
Corinthians pisze:Zastanów się co ty piszesz!

Zastosj to do siebie.
Corinthians pisze:A czy transfery były trafne? Gościu Real zagrał dopiero 3 trzy mecze o punkty, wchodzą w sezonowy rytm, więc nie można od nich oczekiwać samych zwycięstw!

Za taka kase co Perez wydal na nowych, to oni powinni od razu cokolwiek grac, przyklad Vieira.

Corinthians pisze:Zajmuj się swoją Barcą i Juve.
Swoja?
Corinthians pisze: Może jeszcze lubisz Cheslea, Inter, Bayern i Manchester?
Jesli nawet, to co?
Corinthians pisze:Według mnie Realowi należał się gol.
...a Milanowi Puchar LM w sezonie 04/05

Jasny punkt realu: Robinho.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:19

bede dalej stał przy swoim co pokazał robinio w dzisiejszym meczu?????????? kilka kiwek? i to ma byc nastepca pelego, piłkarz który juz przez niektórych jest uznawany za leprzego od Roniego z Barcy?!!
jezeli zobacze mecz w którym robinio pokaze klase i sam go wygra to powiem ze jest bardzo dobry bo narazie to on jest bardzo dobry ale w kiwaniu a za to sie bramek nie uznaje!!
na koniec pamietacie Denilsona? wielką nadzieje Barzyli!! on to miał kiwke i jak skonczył? gra teraz gdzies we Francji i juz prawie nikt o nim nie pamieta :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:21

Niggaz pisze:Ile strzela bramek? Jeszcze w klubie nie strzela bo jeszcze mało grał. Ile ma asysyst? Pewnie podobnie jak z bramkami.
:rotfl2: myslalem, ze sie nie bedziesz napinal, a jednak. :rotfl2:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 wrz 2005, 23:22

zawdi pisze:co jest chlopaki? gdzie wasz entuzjazm? przeciez real ma nastepce pelego! przeciez robinho jest najlepszy na swiecie! przeciez ronaldinho moze mu buty pucowac! przeciez raul jest wielki! przeciez baptista to jest hit transferowy! przeciez carlos i salgado to najlepsi boczni obroncy na swiecie! przeciez cassillas to najlepszy bramkarz na ziemi, gdzie tam buffon i cech!! beckham jest boski i spicy! tacy byliscie szczesliwi po kupnie gravesena!
pytam: gdzie wasz entuzjazm?!?! gdzie hala madrid?!?!
Chialem zablysnac? byc moze, ale chyba sie skompromitowalem... ale i tak jestem najinteligentniejszy na forum, "mensa reprezent"... mega loool, a nawet papec...

Zawdi - jakbys mogl mnie oswiecic jednym zdaniem co chciales osiagnac tym postem oprocz prowokacji? bo nie widze sensu... skoro nikt sie nie napina to trzeba zaczac, no nie? zalosne...

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 wrz 2005, 23:23

1.muszą kupić kogoś na środek i na prawą obronę,
2.sprzedać D.B bo chłopak wszystko piepszy jeżeli chodzi o ustawienie albo zrobić z niego prawego obrońce
3.albo kupić skrzydłowych albo zmienić ustawienie
4.kupić kreatywnego zawodnika na środek pomocy a nie typową "przeszkadzajke" jak P.G i T.G
4.wywalić pereza

:)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 23:25

Krzysztof Jarzyna pisze:Chialem zablysnac? byc moze, ale chyba sie skompromitowalem... ale i tak jestem najinteligentniejszy na forum, "mensa reprezent"... mega loool, a nawet papec...

Zawdi - jakbys mogl mnie oswiecic jednym zdaniem co chciales osiagnac tym postem oprocz prowokacji? bo nie widze sensu... skoro nikt sie nie napina to trzeba zaczac, no nie? zalosne...
no pewnie, ze chcialem sprowokowac i wcale sie z tym nie ukrywam!
no wlasnie dziwie sie, ze nikt sie nie napina... dlaczego?
napinac sie, bo jest z czego!!!
mam nadzieje, ze choc jeden fan klubu na kolanach da sie sprowokowac, bo koncza mi sie pomysly na napinke, musze miec pole by orac...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2005, 23:26

hehe zawdi przecież napisałem wcześniej, żę trochę się ponapinam też, ale chciałem poczekać na wypowiedzi innych kibiców :wink:
Jeszcze ciekawostka ze studia w hotelu Sobieski :lol: Oglądałem transmisje na Polsacie Sport gdzie jednym z gości był Barcelonismo Kowalczyk 8) Fajnie się wypowiadał o Realu :lol: Widać, że Barcelonismo z krwi i kości :wink: Co ciekawe obok niego siedział Galaktyczny Kosecki, ale nie miał nic do gadania :lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2005, 23:28

ja cos nie rozumie chyba !! dopiero sie sezon zaczął a tu kibice realu juz myslą o nowych transferach??
przeciez ci nowi są galaktikos i tyle kasy perez na nich wydał :P
widzicie gwiazdy nie grają ,tylko musi byc kolektyw jak to dzisiaj pokazał OL w dzisijeszym meczu :!:
p.s. czekam dalej zeby ktos mi napisał co dzisiaj pokazał robinio!!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 23:34

Ja nie rozumiem tego jak majac tyle pieniedzy na transfery mozna cos takiego "zbudowac" :roll: :?:

Wiem ,ze Real Rozegral dopiero 3 mecze (totalne dno) ,ale mysle ,ze znow sezon bedzie klapa :!:

Wydali setki milionów Robinho ,Baptista.... i co :?: :roll:

Zamiast uczyc sie na błędach z poprzednich lat to Perez nadal stawia tylko na ofensywe. Zamiast kupic klaspwych obroncow ,doswiadczonych... to oni kupili... Robinho :roll: :?

Ja tego kompletnie nie rozumiem . Moze mi ktos wyjasni :?:

Totalna Pomyłka

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”