Najlepsze filmy - Strona 22

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 wrz 2005, 20:20

piwus pisze:coco napisał:
gdzie on napisał ze to sa najlepsze filmy jakie w zyciu widział
W temacie
aha czyli w temacie napisał ze to najlepsze filmy jego zycia ? aha spoko to chyba musze sobie okulary qpic bo jakos nie widze tu takiego tematu najlepsze filmy twojego zycia widze natomiast temat najlepsze filmy
Anka pisze:obok polskich średniaków typu Kilerów Dwóch? Po raz kolejny nie rozumiem...
kazdy lubi co innego wiec nie ma sie co dziwic byc moze jest zamiłowany w polskich filmach :wink:
fieldy pisze:a ty sie nie odzywaj - jak to pisał Zaza - nie wiesz ? Nie pisz
jak masz cos do powiedzenia to wyraz to od siebie a nie uzywasz słów innych forumowiczów

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2005, 23:08

jak najbardziej
wyraziłem swoje zdziwienie, że ktoś może uawązć filk kiler [lub 2 częśc tego filmu za najleszy film]
bagg pisze:jeśli mu się podoba Kilerów 2 i Zielona Mila
o przepraszam Zielona mila to był film znakomity - nie mam nic do tego filmu, ale jak widzę, że ktoś uważa Kilerów dwóch za najlepszy film - to coś mi nie pasuje - i się wtrącam :wink:
bagg pisze:nie widzę nic przeciwko, że by to wpisał w najlepszych(jak dla niego) filmach.
ja też - ale niech uzasadni w kilku zdaniach - tylko o to mi chodzi
coco pisze:aha spoko to chyba musze sobie okulary qpic bo jakos nie widze tu takiego tematu najlepsze filmy twojego zycia widze natomiast temat najlepsze filmy
no raczej sobie kup okulary, bo temat o najlepszych filmach to temat o filmach .. najlepszych. koniec i kropka

coco pisze:jak masz cos do powiedzenia to wyraz to od siebie a nie uzywasz słów innych forumowiczów
widzisz - ale Zaza śwoetnie to określił i ja się przyłączam do tego jak nie wiesz - to nie pisz :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 wrz 2005, 23:15

o przepraszam Zielona mila to był film znakomity - nie mam nic do tego filmu, ale jak widzę, że ktoś uważa Kilerów dwóch za najlepszy film - to coś mi nie pasuje - i się wtrącam Wink

w tym momencie chodziło mi o porównanie obu filmów ;) również uważam Zieloną Milę za film świetny. A killerów 2 to taka komedyjka na jeden wieczór ;)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 wrz 2005, 12:43

A co sądzicie o filmie Blair With Project ? :) Według mnie znakomity film, przez większość czasu utrzymuje w napięciu oraz świetny motyw z amatorską kamerą która buduje straszny kilmat. Dzięki yej amatorszczyźnie wydaje się jakby film był na faktach. Jeden z lepszych horrorów według mnie i mimo że brak tam krwi, czy różnego rodzaju stworów to jest o wiele lepszy większości filmów z tego gatunku. Niestety nie miałem jeszcze okazji obejrzeć drugiej części ale z tego co czytałem i słyszałem jest o wiele gorsza od swojej poprzedniczki.
Polecam wszystkim którzy lubią strach ponieważ ten film potrafi ładnie wystraszyć :wink:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 wrz 2005, 16:42

fieldy pisze:
Scyzoryk pisze:Chłopaki nie płaczą - świetna komedia , ehh poprostu jest tam tyle śmiesznych tekstów zę masakra

Kilerów dwóch - podobnie jak powyzej , Buenos Dijas senior Siarra Buenos Aires ...
naprawdę to są najlepsze filmy jakie w życiu widziałeś ????
współczuje :cry:

Scyzoryk pisze:ehh poprostu jest tam tyle śmiesznych tekstów zę masakra
laska to kumpel mojego kuzyna - chcesz nr do niego ??
Czy ja napisałem ze to sa najlepsze filmy ?? Poprostu lubiej je i tyle . Casami lubie do nich wrócić

P.S idź obejsz sobie " Dziewczyne z Perłą " , sztywniaku ...

Aha janosika tez nie moge oglądać ??

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2005, 16:58

Scyzoryk pisze:Czy ja napisałem ze to sa najlepsze filmy ?? Poprostu lubiej je i tyle
wyluzuj ... sztywniaku 8)
najpierw przeczytaj tytuł tematu w jakim piszesz - a później pisz na dany temat, jak nie napisałeś twoim zdaniem najlepszych filmów, to napisałeś OT [sorki ze mój OT :lol: ]
Scyzoryk pisze:" Dziewczyne z Perłą "
może rzeczywiście - a dobre to chociaż :?: ]:->

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 wrz 2005, 18:01

fieldy pisze:Scyzoryk napisał:
" Dziewczyne z Perłą "

może rzeczywiście - a dobre to chociaż

NIe oglądałem tytuł mnie odrzucił , ale mój kolega myślał ze ten filmik jest zupełnie o czymś innym . Pomylił wyraz z Perłą na inny podobny tylko że na S :lol: dopiero po godzinie się kapnoł ;)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 wrz 2005, 18:17

o poziomie inteligencji niekótrych nie warto dyskutowac ...
fieldy pisze:fieldy ulubiony forumowicz
nie wiem za co taki ktos dostał taki tytuł

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2005, 18:26

coco pisze:nie wiem za co taki ktos dostał taki tytuł
bo taki ktoś wygrał tzw. plebiscyt na ulubionego forumowicza razem z koleżanką Futbolową:lol:
coco pisze:o poziomie inteligencji niekótrych nie warto dyskutowac ...
słuszne spostrzeżenie, chyba sam na to nie wpadłeś co ?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 wrz 2005, 18:38

fieldy pisze:słuszne spostrzeżenie, chyba sam na to nie wpadłeś co ?
w twoim przypadku pewnie pomagała ci mama :wink: :lol: heheh a co do mnie to napisałem to sam od siebie

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 wrz 2005, 19:12

tematy wam sie chyba pomylily ? tego typu sprawy prosze sobei wyjasniac na privie. juz nieraz o to prosilismy. zaprzestancie tych bezcelowych dyskusji. wracamy do teamtu

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 wrz 2005, 19:16

romantyk pisze:tematy wam sie chyba pomylily ? tego typu sprawy prosze sobei wyjasniac na privie. juz nieraz o to prosilismy. zaprzestancie tych bezcelowych dyskusji. wracamy do teamtu
ehh, nie mogles tego napisac pod postem 'coco'?

Myslalem ze wchodzac do tego tematu zobacze twoj wyczerpujacy post na temat jakiegos romantycznewgo filmu i pobiegne do wypozyczalni, a tak to co? zostala mi rozpacz :(

A ty nie mogłeś pominąć tego posta? 1WP za post nie na temat//Tomusmc

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 14 wrz 2005, 19:21

damn...niedawno skonczylem ogladac Final Fantasy 7: Advent Children...ten film to majstersztyk! moze fbula nie taka jak w "prawdizwym" Final Fantasy 7, a jednak dobra. Sceny walki to cudo! Pojedynek Clouda z Sephirothem, przy akompaniamencie "One Winged Angel" jest genialny!, a pogon za Kadajem....ehh...brak mi slow! Sciezka dzwiekowa rowniez jets po prostu nie do opisania...piekny film...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 wrz 2005, 19:22

Właśnie ściąnełem film "Lęk pierwotny" i gdy przeczytałem opis to w sumie spodobał mi się, ale czy opłaca się go oglądać ? Jakie są Wasze opinie na temat tego filmu ? :>

EDIT :

Czytając opisy na filmweb.pl to aż mi robi smaczek, ale rozumiem, że wpisał się tam ten, którego film poruszył, zaciekawił, podniecił...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 wrz 2005, 19:44

Jeśli to z Nortonem i Gerem, to raczej warto. Norton to faktycznie kameleon, trzyma w napięciu, zaskakujące, cyniczne zakończenie... Z nudów można :lol:. No i można się nieźle zdziwić patrząc na Gere'a, który momentami gra, a nie "użycza twarzy na potrzeby filmu".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”