Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 32

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 wrz 2005, 18:20

Nie lubisz go ale mowisz troche ci go szkoda. No musze powiedziec inteligentna wypowiedz... Gratulacje. No wiesz mozesz go nie lubic bo nikt ci nie moze rozkazac lubienie kogos ale trzeba miec chyba powody a ty ich nie masz. Taka prawda.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 07 wrz 2005, 19:40

bartasg pisze:nie znosze zawodnikow takich jak: kahn, school, lizaarazu
bartasg pisze:no tak nie przecze ze jest sympatyczny bo ta swieta prawda nie za to go nie lubie. strasznie denerwuje mnie ta "stara gwardia" bayernu
bartasg pisze:nie chodzi mi o to ze ma juz swoje lata ze jest jednym ze starszych pilkarzy poprostu uwazam ze stanowczo za duzo gra w tym klubie. smialo moglby odejsc do jakiegos slabszego niemieckiego klubu gdzie mial by miejsce w pierwszej jedenastce a tak w bayernie gra rzadko. szkoda mi go troche. troszke jasniej?? hmm...
I za to 'nie znosisz' Scholla :shock: :lol2:

Według mnie przeczysz sam sobie. Zostawmy to już bez komentarza :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 wrz 2005, 11:27

Wczoraj Bayern zagrał taki słabszy mecz. Miało być łatwe zwycięstwo na Norymbergą, a tu o mało nie doszło do sensacji. Kahn bronił niepewnie, co ostatnio należało do rzadkości. Błąd popełnił przy strzale Dauna, kiedy wyszedł przed Pole karne i minął się z piłką, ale Daun nie trafił do pustej bramki. Błąd też popełnił przy straconej bramce z wolnego, kiedy puścił między nogami strzał Pinoli. Guerrero udowodnił, że jest w formie i można go wystawiąc w pierwszym składzie. Zwycięstwo uratował niezawodny Micha Ballack.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 wrz 2005, 12:09

Corinthians pisze:. Miało być łatwe zwycięstwo na Norymbergą, .
wcale nikt nie liczyl na latwe zwyciestwo

chyba nie slyszales wypowiedzi Magatha, ktory mowi ze po meczach reprezentacyjnych Bayern gra slabo, i bedzie mozna sie spodziewac slabszej gry,

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 wrz 2005, 12:16

Ale trzeba tez przyznac ze podczas derbów wszystko sie moze zdarzyc wiec... 2-1 to nie jest zły wynik ale mogło byc lepiej. Juz dawno nie wiedziałem zeby kahn puscil taka bramke, podobna puscil podczas meczu z Bochum dwa lata temu po strzale z rzutu wolnego christiansena. Bardzo podobny gol, trzeba przyznac ze kahn nie mial wczorej dnia

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 wrz 2005, 13:57

Nie liczy się styl, liczy się zwycięstwo .Popatrzcie na Chelsea jaką gra padakę, jakieś tam fuksy z Wigan czy innymi klubami z w zeszłym roku byli mistrzami. Liverpool grał padakę w Lm i ją wygrał. Teraz byli nieco zmęczeni i zagrali słabiej.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 wrz 2005, 14:37

Nie moge za dużo powiedziec o grze Bawarczyków bo nie widziałem meczu, ani jeszcze skrótów, bramek - nic, nie było czasu po prostu :?

Na pewno bardzo cieszy kolejne zwycięstwo i komplet punktów, fotel lidera.

Wreszcie Magath dał szanse Guerrero, troche z konieczności wprawdzie, ale młodszy z Peruwiańczyków tą szanse dostał i ja wykorzystał, bo strzelił bramkę i rozegrał cały mecz a Pizza zszedł, czyli chyba był lepszy (choć niekoniecznie). Jak zobacze mecz (ściągne se z torrenta) to wtedy będe mógł wiecej powiedziec o jego występie. Już kilka stron wczesniej tego tematu napisałem, żeby dać szanse Guerrero i się nie pomyliłem :P :D

Teraz mecz w LM z Rapidem, który ostatnio cieniuje w słabej lidze austryjackiej.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2005, 13:18

Już jutro Bayern gra w LM z wiedeńskim Rapidem.
Niestety dla kibiców Bawarczyków - nie zagra wasz najlepszy zawodnik, Michael Ballack. Ma kontuzję kostki, są trzy opcje [trzech kandydatów] aby go zastąpić.
Mogą zagrać : Deisler, Scholl lub Karimi.

Jak myśliicie, która jest najbardziej prawdopodobna i najlepsza ??

acha, czy Makaay już zdrowy ? co z jego kolanem ??

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 wrz 2005, 16:00

Scholli powinien go zastapic, tylko nie wiadomo czy da rade zagrac 90min.

Bez Ballacka Bayern napewno sobie poradzi, gdyz bedzie gral juz najlepszy napastnik Holandii ROY MAKAAY

skald zapewne bedzie nastepujacy
-------------Roy------Pizza---------------
--------------------------------------------
Bastian-----Owen---Scholli------Deisler
---------------------------------------------
Liza----Lucio----------Ismael----Sagnol
--------------------------------------------
-----------------OLLI----------------------

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 wrz 2005, 16:02

Makaay jest zdrowy i chyba wystapi. A co do Ballacka to ja bym za niego najchetniej widział Scholl. Mechmet chodz ma juz 35 lat to gra bardzo dobrze i wydaje mnie sie, że zastapił by ballack najlepiej.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 14 wrz 2005, 2:27

bayern w tym sezonie gra bardzo dobrze, kazda strata pnk w meczu z Rapidem to juz by byla duza niespodzianka.
Mysle ze jutro monachiczyjscy pojada z 3-0 Rapid

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 15 wrz 2005, 11:44

bayern w tym sezonie gra bardzo dobrze, kazda strata pnk w meczu z Rapidem to juz by byla duza niespodzianka.
Mysle ze jutro monachiczyjscy pojada z 3-0 Rapid
No to myślenie naprawde nie jets twoją mocną stroną. Bayern wcale nie dominował w meczu z Rapidem i sprawiedliwy byłby remis albo nawet wygrana Rapidu. Bramka Guerrero to kiks...ale ważne, że wpadła. Rapid pokazał, że na tle Bayernu wcale słaby nie jest a z kolei Bayern udowodnił, że z taką grą to w Lidze Mistrzów nie ma na co liczyć.
Przechwałki kibiców Bayernu jakoby Monachium miało rozjechać Juve w Lidze są śmiechu warte. Oglądnijcie sobie skrót meczu Juve z Brugia...Jesli w końcu Ibra zacznie trafiać w bramke to przy wyniku Juve będzie widniało 4, 5 a tyle wasz Bayern nam nie strzeli gwarantuje.
Warty wspomnienia jest Kovac, który naprawde dobrze rozpoczął sezon i uważam, że będzie on w pespektywie sezonu dla nas baaaardzo dużym wzmocneiniem.
Reasumując niech Bayern zacznie lepiej grywać bo narazie szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje :roll: 8)

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 15 wrz 2005, 12:14

Weź sie turlaj fanie juve !! :[ a twoje juve stracilo bramke hahahahahah !!! I POWINNI PRZEGRAC Z BRUGGIĄ!! JUVE SA ZADCY !! BAYERN DOMINUJE !!

Widze, że nowy nie jesteś, a twoje posty są "bardzo inteligentne". Dostajesz ostrzeżenie i radzę się opanować//Tomusmc

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 13:14

Simonek pisze:Bayern wcale nie dominował w meczu z Rapidem i sprawiedliwy byłby remis albo nawet wygrana Rapidu.
widać było brak Ballacka - nie miał kto rozgrywać, Owen h, i Mehnet S. niby dobrze grali - ale to nie to samo :?

Ali Karimi pisze:Weź sie turlaj fanie juve !!
witamy nowego usera na forum - ja już isę turlam ze smiechu jak czytam takie teksty :rotfl2:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 15 wrz 2005, 13:18

Fieldy nie warto takiemu amatorowi odpisywać, mam nadzieję, że zostanie ukarany :roll:
No fakt, że nie grał Ballack, ale naprawde od 2 spotkać Bayern niczego specjalnego nie pokazuje, a to co zrobił Makaay w sytuacji sam na sam woła o pomstę. Chyba za dużo bramek strzelił w Bundeslidzie :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”