Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 13:22

Simonek pisze:a to co zrobił Makaay w sytuacji sam na sam woła o pomstę. Chyba za dużo bramek strzelił w Bundeslidzie
pamiętam mecze z poprzedniej edycji LM gdzie Makaay w takiej sytuacji [choćby w meczu z Ajax'em strzelał gole z zamkniętymi oczami] no ale była końcówka - był już pewno zmęczony.
Bayern jak narazie nie blyszczy, ale wygrywa [podobnie jak Barca] a liczą sie pkt.
Jeszcze się zdąrzą rozstrzelać

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 wrz 2005, 14:25

Simonek pisze:
bayern w tym sezonie gra bardzo dobrze, kazda strata pnk w meczu z Rapidem to juz by byla duza niespodzianka.
Mysle ze jutro monachiczyjscy pojada z 3-0 Rapid
No to myślenie naprawde nie jets twoją mocną stroną. Bayern wcale nie dominował w meczu z Rapidem i sprawiedliwy byłby remis albo nawet wygrana Rapidu. Bramka Guerrero to kiks...ale ważne, że wpadła. Rapid pokazał, że na tle Bayernu wcale słaby nie jest a z kolei Bayern udowodnił, że z taką grą to w Lidze Mistrzów nie ma na co liczyć.
Przechwałki kibiców Bayernu jakoby Monachium miało rozjechać Juve w Lidze są śmiechu warte. Oglądnijcie sobie skrót meczu Juve z Brugia...Jesli w końcu Ibra zacznie trafiać w bramke to przy wyniku Juve będzie widniało 4, 5 a tyle wasz Bayern nam nie strzeli gwarantuje.
Warty wspomnienia jest Kovac, który naprawde dobrze rozpoczął sezon i uważam, że będzie on w pespektywie sezonu dla nas baaaardzo dużym wzmocneiniem.
Reasumując niech Bayern zacznie lepiej grywać bo narazie szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje :roll: 8)

Czy wiesz, że zbytnia pewnośc jest zgubna? Milan też juz gratulował sobie pucharu w finale z Liverpoolem. I jak się skończyło? A takie przechwałki świadczą o tym, że nie widziałeś meczów Bayernu od początku. A gdybać to sobie możesz. Co by było gdyby Ibrahimović. Hahahaha

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 wrz 2005, 15:13

Kibic juve, niejaki simonek wydaje sie byc bardzo smiesznym gosciem, wytyka Bayernowi to iz nie zagrali w ladnym stylu, i ze nie powinni wygrac :roll: a przypomne ze w osttanich dwoch spotkaniach Bayernu z juve, to wlasnie juve wygrywalo choc gralo o wiele gorzej od monachijczykow(jakos w tedy slaby styl juve wam kibicom juve niepszeszkadzal :roll: )

a co od samego meczu to Bayern mial napewno wiecej z gry, w przeciwienstwie do rapidu ktory swoje najlepsze sytuacje mial po stalych fragmentach,

Pizarro,Roy, Deisler nie wykorzystali 100%okazji, ale naszczescie Guerrero strzelil, i 3pkt zostaja dopisane do konta Bayernu :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 wrz 2005, 15:31

Gomez pisze: a przypomne ze w osttanich dwoch spotkaniach Bayernu z juve, to wlasnie juve wygrywalo choc gralo o wiele gorzej od monachijczykow
Z kazdym dniem uświadamiam sobie, że każdy chce zaistnieć na forum. Jedni nabijają, inni nabijają się z kogoś, jeszcze inni piszą wyjątkowo rzeczowe posty. Wśród setek nabijaczy, grafomanów znajdą sie też tacy, których ulubionym zajęciem jest pieprzenie głupot. Witamy Cię Gomez!

Juventus w obu, powtarzam, obu (!) był zespołem lepszym. Zresztą co ja Ci tu będę, moze kiedyś zrozumiesz, że opinia spod trzepaka nie jest wcale "najjedyńszą".

Monachijczycy mieli wiele szczęścia. Gdyby gracz Rapidu wykorzystał na dziesięć min. przed końcem rzut karny to Juve byłoby jedynym liderem. Szczeście uśmiechnęło się do Bayernu, bo zawodnik wykonujący karniaka wolał pomyśleć o czymś znacznie przyjemniejszym niż wygrana z Bayernem. Dodam, że takich rzeczy jest mało.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 wrz 2005, 15:38

Snipp_ pisze:Z kazdym dniem uświadamiam sobie, że każdy chce zaistnieć na forum

:lol: oj każdy ... :lol:
Snipp_ pisze:Jedni nabijają, inni nabijają się z kogoś, jeszcze

... A jeszcze inni rozdrabniają posty innych :lol:
Snipp_ pisze:Wśród setek nabijaczy, grafomanów znajdą sie też tacy, których ulubionym zajęciem jest pieprzenie głupot. Witamy Cię Gomez
Słowo się rzekło :!: Ole :!:

Bayern wygrał bo był lepszy. Zresztą ja sie nie martwie bo dzięki takiemu wynikowi zdobyłem 5 pkt w lidze typerów :peace:

A i jeszcze jedno :!:
Snipp_ pisze:Juventus w obu, powtarzam, obu (!) był zespołem lepszym
tu nie ma co dyskutować :!: FORZA JUVE :lol:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 wrz 2005, 15:41

Snipp_ pisze:Z kazdym dniem uświadamiam sobie, że każdy chce zaistnieć na forum. Wśród setek nabijaczy, grafomanów znajdą sie też tacy, których ulubionym zajęciem jest pieprzenie głupot. Witamy Cię Gomez! .
fajnie masz w domu, ale to nie moj klopot, :lol:

Snipp_ pisze:Juventus w obu, powtarzam, obu (!) był zespołem lepszym. .
niepitol ze byl lepszy bo nie byl, juventus wygral oba mecze ale w bardzo slabym stylu, w Monachium sie im fuksnelo po karygodnym bledzie Kahna, a wczesniej wysmienitych okazji nie wykorzystali Roy i Bastian

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 wrz 2005, 15:42

serek408 pisze: oj każdy ...
Również witam. Co słychać?
serek408 pisze:... A jeszcze inni rozdrabniają posty innych
... dzieciaków zapomniałes dopisać.
serek408 pisze:Bayern wygrał bo był lepszy.
I miał szczęście. Gubisz słowa :?
serek408 pisze:Zresztą ja sie nie martwie bo dzięki takiemu wynikowi zdobyłem 5 pkt w lidze typerów
Jestes moim idolem. Zresztą wiesz to chyba już od dawna.
serek408 pisze:tu nie ma co dyskutować
Owszem, nie ma. Cieszę się, że się zgadzamy.
Gomez pisze:fajnie masz w domu, ale to nie moj klopot,
Mam bardzo fajniebym powiedział. Wsród setek różnych przedmiotów znajduje się takze telewizor, którego używam w celu oglądania meczu.
Gomez pisze:niepitol ze byl lepszy bo nie byl, juventus wygral oba mecze ale w bardzo slabym stylu,
Co nie zmienia faktu, że był w nich drużyna lepszą.
Gomez pisze: w Monachium sie im fuksnelo po karygodnym bledzie Kahna,
Błędy bramkarze są wliczone w urok futbolu. Żaden z nich nie jest nieomylny. Napewno nie, gdy gra przeciw Juve.
Gomez pisze: a wczesniej wysmienitych okazji nie wykorzystali Roy i Bastian
A Juventus wykorzystał po jednej. Starczyło.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 wrz 2005, 15:46

Snipp_ pisze:Również witam. Co słychać?

Nic nowego. Nadal śledze LM i Serie A ...

Snipp_ pisze:dzieciaków zapomniałes dopisać.

Sorki. Więc sie poprawiam "... A jeszcze inni rozdrabniają posty innych dzieciaków"
Snipp_ pisze:I miał szczęście. Gubisz słowa

Naprawdę :?: hmmm , a według mnie wygrał bo był lepszy
Snipp_ pisze:Jestes moim idolem. Zresztą wiesz to chyba już od dawna.
Czy można to nazwać od dawna :?: :roll: chyba nie bo wiem o tym dopiero od paru miesięcy
Snipp_ pisze:Cieszę się, że się zgadzamy.
Ole :!:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 wrz 2005, 15:49

Snipp_ pisze:
serek408 pisze: oj każdy ...
Również witam. Co słychać?
serek408 pisze:... A jeszcze inni rozdrabniają posty innych
... dzieciaków zapomniałes dopisać.
serek408 pisze:Bayern wygrał bo był lepszy.
I miał szczęście. Gubisz słowa :?
serek408 pisze:Zresztą ja sie nie martwie bo dzięki takiemu wynikowi zdobyłem 5 pkt w lidze typerów
Jestes moim idolem. Zresztą wiesz to chyba już od dawna.
serek408 pisze:tu nie ma co dyskutować
Owszem, nie ma. Cieszę się, że się zgadzamy.
co ten przyglupawy post ma wnosic do tematu :shock: , jestes taki gieroj, piszesz ze wszyscy tylko nie ty nabijaja i perdola glupoty a sam piszesz jakies przyglupawe i plytkie posty :roll:

czlowieku zastanow sie troche nad swoim postepowaniem :idea:

co do meczu z rapidem to oto statystyki:

0 - Gole - 1
1 - Strzały w bramke - 8
5 - Strzały obok bramki - 9
3 - Zablokowane uderzenia - 4
1 - Rzuty rożne - 4
19 - Faule - 17
1 - Spalone - 4
2 - żółte kartki - 3
0 - Czerwone kartki - 0
69.9 - Dokładność podań w % - 81.8
29 - Wślizgi - 17
93.1 - Skuteczność wślizgów w % - 70.6
38.2 - Posiadanie piłki w % - 61.8
39.6 - Przewaga terytorialna - 60.4

kazdy homo sapiens na podstawie tych o to statystyk, potrafi wywnioskowac kto przewazal na boisku

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2005, 16:22

Simonek pisze:Bayern wcale nie dominował w meczu z Rapidem
Rapid oddał jeden celny strzał na bramkę, Bayern 8 (6-17 ogólnie). Posiadanie piłki 62 do 38 % na korzysc Bayernu. Tak masz rację z tego wyraźnie wynika, że Bayern nie dominował :lol:
Simonek pisze:Przechwałki kibiców Bayernu jakoby Monachium miało rozjechać Juve w Lidze są śmiechu warte
Twoje są śmiertelnie poważne :roll:
Simonek pisze:Jesli w końcu Ibra zacznie trafiać
Jeśli... I tak nie strzeli tyle goli co Makaay.
A 'jeśli' zacznie trafiać Pizarro, Santa Cruz, Schweinsteiger, Deisler, Ze Roberto, Demichelis itd. :roll:
Simonek pisze:Warty wspomnienia jest Kovac
Tak, doświadczenia i umiejętności nabrał w Bayernie.
Simonek pisze:Reasumując niech Bayern zacznie lepiej grywać
Jak narazie od początku sezonu (5 sierpnia z Gladbach) Bayern wygrał wszystkie możliwe mecze, ale lepiej 'niech zaczną wreszcie wygrywać' :roll: :lol:
Simonek pisze:szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje
Mimo wszystko my się 'łudzimy' (tak, wiem debile z nas), że po wielkich męczarniach uda nam sie zremisować :lol: Oczywiście na nic więcej Bayernu nie stać, a na pewno nie takim rywalem jakim jest niewątpliwie Juventus :lol:

Ali Karimi pisze:Weź sie turlaj fanie juve !! :[ a twoje juve stracilo bramke hahahahahah !!! I POWINNI PRZEGRAC Z BRUGGIĄ!! JUVE SA ZADCY !! BAYERN DOMINUJE !!

Kończ waść, wstydu oszczędź :evil:
Simonek pisze:a to co zrobił Makaay w sytuacji sam na sam woła o pomstę. Chyba za dużo bramek strzelił w Bundeslidzie
Tak prawda, fatalnie uderzył, jednak nie każdy jest ideałem (no może 'Ibra'). A w Bundeslidze rzeczywiście dużo strzelił, nie zaprzeczam.

Snipp_ pisze:Monachijczycy mieli wiele szczęścia. Gdyby gracz Rapidu wykorzystał na dziesięć min. przed końcem rzut karny to Juve byłoby jedynym liderem
'Gdyby' Bayern wykorzystał wszystkie sytuacje wygrałby 5:0. 'Gdyby' Brugge wykorzystała wszystkie sytuacje by wygrała. 'Gdyby' w 1974 roku nie było ulewy, Polska zostałaby Mistrzem Świata. 'Gdyby, gdyby, gdyby'...

Snipp_ pisze:zawodnik wykonujący karniaka wolał pomyśleć o czymś znacznie przyjemniejszym niż wygrana z Bayernem. Dodam, że takich rzeczy jest mało.
Takich rzeczy jest bardzo mało, bo nie ma chyba nic przyjemniejszego niż pokonać Bayern, tym bardziej, że nikt jeszcze tego w obecnym sezonie nie dokonał.
Tak, tak wiem, Juve będzie pierwsze :roll:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 wrz 2005, 16:30

Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan. Juve w zeszłym roku męczy się po 1-0 z Maccabi, Ajaxem. Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0. Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce. Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2005, 16:40

Ebi pisze:Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan. Juve w zeszłym roku męczy się po 1-0 z Maccabi, Ajaxem. Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0. Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce. Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?
Napisałeś jak Juve "zawsze wymiata", a opisałeś tylko zeszły sezon (chyba, że dopiero zacząłeś oglądać LM :roll: ). Fakt, że Juventus grał cienko, ale pokonali dwa razy Bayern więc z tego wynika, że monachijczycy byli gorsi, a wygrana 1:0, 3:0 czy 10:0 to zawsze wygrana więc nie wiem po co piszesz, że "tylko" 1:0. Porażka ze słabym Realem? wnioskujesz, że Real jest słaby po meczu z Lyonem? przed takim klubem zawsze jest respekt bo to jest legenda Ligi Mistrzów. Niewiem dlaczego wspomniałeś w ogóle o Milanie skoro to finalista, który wygrał m.in. z Barceloną i Manchesterem do tego pokazali nam (wraz z Liverpoolem) najpiękniejszy finał w historii.

Ja nie mówie, że Juve jest najlepsze, a tym bardziej denerwują mnie teksty w stylu "szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje"... jeszcze się zdziwisz bo za pewny jesteś. Ja jestem całym sercem za Juventusem, ale trzeba być obiektywnym. Wiadomo, że o pierwsze miejsce powalczy tylko Juve i Bayern. Nie ważny jest wynik, ważne jest to aby te mecze były ciekawsze niż rok temu :roll:

p.s. Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna ze wszystkich dotychczasowch, daj się wypowiadać prawdziwym kibicom i ucz się od nich, tak będzie najlepiej... :lol:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2005, 16:46

Ebi pisze:Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?
Jeśli mogę, to ja chce...

Nie przypominam sobie, aby Milan grał z Lokomotivem w poprzednim sezonie.
Tomusmc pisze:a wygrana 1:0, 3:0 czy 10:0 to zawsze wygrana

Tak to zawsze wygrana, ale Bayern wygrał 'tylko' 1:0. Tak już na tym świecie jest :roll:

Tomusmc pisze:Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna
Tomusmc, w grupie (nie wiem czy o tym wiesz, ale sądze, ze wiesz) rozgrywa się zawsze 2 spotkania i w jednym z nich Juventus wygrał 1:0, to tyle...

Ebi jak będę chciał coś jeszcze powiedziec to mam cię prosić o pozwolenie :>

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 wrz 2005, 16:58

Ebi pisze:Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan.

Jedyna porażka w LM, oprócz meczu z PSV to przegrana z Barceloną 1:2 na wyjeździe.Widzisz, czasem wystarczy strzelić gola i dać sobie spokój... :wink:

Ebi pisze:Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0.

Taaak ? A pamiętasz może jak grali z Heko Czermno ? :roll:
Ebi pisze: Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce.

Hmmm, zastanówmy się nad jedną rzeczą...Tutaj masz tabelę spotkań grupowych Milanu ---> http://sport.wp.pl/kat,1753,wid,6558313 ... icaid=1310

Chcesz to mogę opowiedzieć o fazie pucharowej.2 x 1:0 z ManU , 2:0 i 3:0 z Interem, 2:0 i 1:3 z PSV. Nie wiem gdzie tam masz dogrywkę.Chyba, że chodziło Ci o Juve, to wtedy się wyrażaj tak bardziej logicznie...

Ebi pisze:Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?

Oczywiście ja chce coś powiedzieć.

Po primo, mamy się pociąć, że w grupie rok temu (chodzi Ci o 04/05 jak mniemam :> ? ) był Szachtar i Celtic ? Bramki 8:1 , 3 zwycięstwa , 1 remis.Jak rozumiem, że w cztery mecze wygrywając po 1:0 można mieć stousnek 8:1.Coś się chłopie tego Loko przytarmosił ? Nikt rok temui z nim nie grał :roll: .Poczytaj wyżej o rywalach Milanu i dalej trwaj w tym, że mieli łatwych <lol>.Elo ziom !

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2005, 17:27

kama_reda pisze:
Tomusmc pisze:a wygrana 1:0, 3:0 czy 10:0 to zawsze wygrana

Tak to zawsze wygrana, ale Bayern wygrał 'tylko' 1:0. Tak już na tym świecie jest :roll:
Wygrał 1:0 i ma 3 pkt i nikt się nie buntuje, że to "tylko" 1:0. Ebi przytoczył nam wygrane z zeszłego sezonu i todla mnie było jak najbardziej nie na miejscu. Taką mieli taktykę i tak się jej trzymali. Mam nadzieje, że w tym sezonie ta gra będzie bardziej emocjonująca 8)
kama_reda pisze:
Tomusmc pisze:Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna
Tomusmc, w grupie (nie wiem czy o tym wiesz, ale sądze, ze wiesz) rozgrywa się zawsze 2 spotkania i w jednym z nich Juventus wygrał 1:0, to tyle...
Mój błąd, źle zrozumiałem wypowiedź Ebiego. Zwracam honor w tym momencie, ale oczywiście nie za wszystko bo dalej twierdze, że ta wypowiedz była najgłupsza z tych wszystkich 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”