Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 60

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 15:08

Ok - dosyc tych niesmacznych żartów

zna ktoś ten FC Thun ? wie ktoś co oni potrafią ? jak grają? może jakiś zawodnik o znajomym nazwisku tam gra?
Ja widziałem tylko skróty el. bramy ładne z kilkudziesięciu metrów padały.

Ciekawe czy Poom sobie poradzi z takimi strzałami.

Fieldy jak by nie grali to nawet bez Henry'ego dadzą rade :!: Przeciesz to nie jest jakis wymagający rywal nie czarujmy sie wystraczy że podejda do tego meczu jak do spotkania ligowego na wyjezdzie. I 3 pkt na Highbury :!:

EDIT: Fieldy chyba cos czułeś że tak cieżko bedzie :> przyznaj sie :wink: Kanoniezy mieli tyle okazji a tu prosze wsadził na kołmierz Alamuni taką piłke. :shock: Dobrze że Dennis walczy o ten roczny jeszcze kontrakt :D Zagrał Sol czyli juz jest dobrze z nim :!: Teraz niech Heniek wraca do zdrowia

Robina poniosło troche sędzie z Polski pan Gilewicz zareagował stanowczo :D Szkoda że osłabił klub przed mecze z Ajaxem na ich terenie. Może Berkampa wyciągna na "stare smieci " ? mały powrót do przeszłości. :twisted:

Obrazek

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 11:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:EDIT: Fieldy chyba cos czułeś że tak cieżko bedzie przyznaj sie
wszyscy którzy znają sytuację wiedzieli, że będzie ciężko.

Thun jest drużyną, która nie ma nic do stracenia.
Widać, że bardzo chcieli wywieźć ten pky z Highbury.

van Persie [już pisałem o tym w topicu o LM] nie foulował umyślnie - Grzesiu mógł mu dać złółtą.

Sol wrócił - bardzo dobrze zagrał, widać że już jest przygotowany na twarde boje w Premier League.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kanoniezy mieli tyle okazji a tu prosze wsadził na kołmierz Alamuni taką piłke
Wiedziałem, że tak będzie :? Widziałem gole Thun w el. [bardzo podobne]
Do tego nasi bramkarze zawsze lubili wpuszczać piłki za kołnierz [że choćby przypomnę Seamana i gol Ronaldinho na MŚ w Korei - chyba 1/8 finału]

Teraz [przed meczem z Ajaxem] mamy prawdziwy kłopot z napastnikami. Na bank wystąpi Reyes - ale kto do pary ? bo sam raczej nie wystąpi na tej pozycji
Jest kilka opcji:
Możliwe, że Dennis jednak dotrze do Amsterdamu [trochę by mu to zajeło ale co się nie robi dla drużyny]
Jednak musi byś jakaś alternatywa dla Dennisa - może nie wytrzymać całego spotkania.
Możliwe jerst również, że Wenger sięgnie po któregoś z dwójki Quincy, Lupoli - tylko nie wiadomo, czy Wenger beedzie chciał ich wpuścić, czy może będzie chciał postawić na doświadczonego zawodnika z pomocy [np Freddiego do ataku, a w jego miejsce Hleba od początku]

frank drebin
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 15 wrz 2005, 18:25

quincy zagrał 10 min z thun nie??ale jest okazja kupic w zimowym okienku gallasa, bo nie chce podpisac nowej umowy z chelsea, szczerze mowiac to mam tylko głupia i naiwna nadzieje ze dojdzie do skutku, ale kto wie?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2005, 0:51

frank drebin pisze:ale jest okazja kupic w zimowym okienku gallasa, bo nie chce podpisac nowej umowy z chelsea, szczerze mowiac to mam tylko głupia i naiwna nadzieje ze dojdzie do skutku, ale kto wie?
Gallas miał już iść do Barcy - i nic z tego nie wyszło.
Wątpię, żeby miał się pojawić an Highbury - Wenger wie, że na gwałt potrzebny jest DM [a Gallas raczej do obrony] więc dobrzeby było się rozglądać za Dm - szkoda, że M. Diarra z Lyonu nie chce odejść z francuskiego klubu - bo w meczu z Realem znakomicie sobie radził - nie było wiele ataków Realu i to głównie dzięki niemu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 18:40

Fieldy dziś Kanonierzy po ostatnie wpadce ligowej z Middelsbrough mają szanse na rehabilitacje.

Znów bez Heńka :? co prawda ale Everton w dołku. Maja zła passe. Ostatnio (w popszednim sezonie) Arsenal na Highbury rozniósł Everton z 5;1 jak sie nie myle. Mecz zapowiada sie cool. Liverpool i MU podzieliły sie pkt. Chelsea co prawda z przodu ale Kanonierzy muszą wygrac by nie stracić za dużo.

Dzis stawiam 3;1 - Reyes, Ljungberg i oby Hleb :D a dla gości Arteta badz Duncan Ferguson :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2005, 19:20

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ostatnio (w popszednim sezonie) Arsenal na Highbury rozniósł Everton z 5;1 jak sie nie myle
ta było 5:2 [o ile w tym momencie - ja się nie mylę :lol:]
a w maju tego roku 7:0 - i to daje nam nadzieje - tymbardziej, ze Everton cały czas kiepsko gra.
Sol w obronie [oby nie Cygan - bo to co zrobił ostatnio [to podanie główką do przeciwnika] .....no comments]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 19:33

No to 5;2 i faktycznie możesz się nie mylić :wink:

Dobrze ze Sol zdrowy. Sądze ze wyjdzie na murawe od poczatku, tym bardziej ze graja Highbury to musi grać :) Sol Kolo na srodku.

Fieldy oprócz Henry'ego innych osłabień nie bedzie ??

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 wrz 2005, 22:05

*_For_zaza_Milan_* pisze:Szkoda że osłabił klub przed mecze z Ajaxem na ich terenie.
Ja bym się nie martwiła, Ajax jest w fatalnej formie i sądzę, że Arsenal nawet bez van Persiego sobie poradzi. :)

fieldy pisze: Możliwe, że Dennis jednak dotrze do Amsterdamu [trochę by mu to zajeło ale co się nie robi dla drużyny]
No właśnie, tutaj jest największy problem. Myślę jednak, że autobusem przyjedzie do Amsterdamu, bo Wenger nie będzie miał wyjścia. ;) Chyba, że poekperymentuje, ale to by było zbyt ryzykowne...

Pozdrawiam.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 wrz 2005, 22:09

Sol 2 gole jak na razie, tak jak cygan.. Normalnie sie snajperzy nam nowi narodzili... juz nikogog na atak nie potrzebujemy oO :P

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 19 wrz 2005, 22:18

Mogl strzelic jeszcze trzecia, ale gdzies o 4-5 cm nie siegnal pilki. Van Persie mial swietna sytuacje i trafil w slupek, a powinna byc brama. W Evertonie Cahill prosi sie chyba o czerwien i chyba ja dostanie. Nie wiecie co sie stalo Piresowi, wygladalo mi to na jakis grozniejszy uraz. Szkoda, ze nie ogladne drugiej polowki, bo moze byc ciekawie jeszcze, ale moze zaryzykuje jutro jedynka i ogladne.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2005, 23:02

*_For_zaza_Milan_* pisze:Fieldy oprócz Henry'ego innych osłabień nie bedzie ??
nie - tylko Thierry'ego brakowało, no i dzięki temu korzystniejszy wynik niż ostatnio
Anka pisze:Ja bym się nie martwiła, Ajax jest w fatalnej formie i sądzę, że Arsenal nawet bez van Persiego sobie poradzi.
no raczej
Anka pisze:No właśnie, tutaj jest największy problem. Myślę jednak, że autobusem przyjedzie do Amsterdamu, bo Wenger nie będzie miał wyjścia. Wink Chyba, że poekperymentuje, ale to by było zbyt ryzykowne...
najbardziej prawdopodobne, że uda się promem do Holandii - wsumie nie ważne czym - byle nie aeroplanem :lol:
maly_1236 pisze:Mogl strzelic jeszcze trzecia, ale gdzies o 4-5 cm nie siegnal pilki.
nie wymagajmy za wiele - i tak zagrał znakomicie biorąc pod uwagę, że tak naprawdę wraca po cięzkiej kontuzji - brawo :)

Na uwagę zasługują 2 asysty Reyesa, który świtnie wykonywał stałe fragmenty. tym większe brawa, że rywale go nie oszczędzali - i był chyba najczęściej foulowanym zawodnikiem na boisku.
3 pkt zostają na Highbury - no i z tego się należy cieszyć

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 23:21

Ale mecz do jednej bramki :D Kanonierzy zagrali taktyka 1-2-4-4 :lol: a i tak obrońca strzela bramki :) Zagrali momentami z takim tepie ze cool. Freddy był jak superexspers nie do zatrzymanie tylko faule wchodził w gre. Po wejścu Hleb i Peyes grali ja wyjadacze. Szkoda ze Hleb wszedł przez wymuszona zmane. Oby Piresowi nic nie było. Bo kulał długo :?

Sol wraca do ligowych batali w wielkim stylu. Był blisko Hattricka ale by było jak by weszła i trzecia. Choć to co zrobił i tak jest wielki. Głowa mógł by gwoździe wbijać :wink:

Henry może sie kurować spokjnie :)

Tak jak Mały napisał kolejne bramki był blisko Van Persie troche sie po łakomił i chciał w krutkim wcinąc ale zwód jakim zrobił obronce klasa. :!: Na zamach i gracz Evertonu w banty. :lol:

Bent w 4 minucie obok słupka i Eventon nic wiecej nie stworzył godnego uwagi.

Brawo Kanonierzy :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2005, 23:37

Pires wreszcie zagrał, jakby juz nie myślał o kontrakcie - Freddi bardzo dobrze i tak jak Zaza mówisz - tylko foulem mogli go zatrzymać [Reyesa również]
Sol pokazuje, że po tak długiej przerwie nie stracił czucia piłki, wie jak się dobrze ustawić w polu karnym rywala [choć przede wszystkim świetnie się ustawia w polu karnym Kanonierów]

van Persie dziś nie trafił, ale ma taki potencjał, że już niedługo zacznie strzelać jak na zawołanie [widzieliście mecz Holandii z Andorą w el. MŚ ?]
Jak Robin z vdV wymieniali piłki między sobą ?? majstersztyk - Robin będzie wielkim nastepcom Dennisa w Arsenalu - zobaczycie 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 23:58

Fieldy Sol pokazał klase bo mimo że go nie krytykowalismy strzela :wink: Ostatnio wiązanki pod adresem Cygana i on dwie bramki. Teraz Sol też dwie bez niczego :lol: Świetnie że wraca w takim stylu. doda mu to siły.

Zagrali mecz na swoim domowym poziomie. Everton pewnie dziekuje ze tylko 2;0 bo naprawde mogło sie skończyc z 5 7:0 może nie a wiec powtórki by nie było ale jednak.

Jak sie dowiedziałem w czasie meczu że w tym 7:0 było także bez Henry'ego to sie napaliłem na kanonade goli Kanonierów.

Van Persie ma talent i potencjał jak piszesz tylko oby jeszcze charakterem poszedł troche w kierunku Dennis. :roll: Co prawda Wenger mu nie pozwoli na jakies numery. Ale na widać że jeszcze go troche młodzięcza fantazjo ponosi.

Zadebiutował dzis ten obronca Basti - Song. (fajne włosy ma koleś :) ) Był blisko podpałki ale udało mu sie odebrać piłka w ostatniej chwili.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 wrz 2005, 7:24

Obrazek

Obrazek

bramki 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”